Jump to content

Passat 1.9 TDI 4 motion VS. Audi A4 1.9 TDI

Skittles
 Share

Postare recomandată

La fel si cu salariul :P

Brut - inainte de taxe

Net - dupa taxe

(Sunt contabil, apropo)

In cazul nostru este vorba de TVA, daca este adaugat sau nu.

Dar pretul este de 7.250 - BRUT! (adica TVA inclus)

Oricum merg la reprezentanta sa o testez mai intai!! Am vorbit deja cu cineva de la casa auto respectiva si totul pare ok!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Skittles

15

• Eto

7

• hangyouridols

6

• Ice_2k

5

Masina pare foarte foarte ok.

O sa fii multumit de 4M, eu am 4M, de putin timp, de 2 luni, dar imi place, si abia astept sa vina iarna :D

Singura treaba la ele e consumul... e mai mare cu 1-1.5 l / 100km fata de FWD

Succes !icon_thumright.gif

Link către comentariu

hangyouridols

OFF TOPIC

Multumesc pt raspunsuri :icon_thumright:

Link către comentariu

Ai fost sa vezi passatul?

Pot sa iti dau niste sugestii din poze:

- Verifica torpedoul, se pare ca e rupta o clema la usita in partea dreapta, vezi ultima poza.

- Din cate vad in poze schimbatorul pare cam uzat, eu am 150.000km la passat si nu e asa uzat schimbatorul (depinde si cat transpiri), daca e uzat sa te mai gandesti inca o data la nr de kilometri.

Link către comentariu

In cazul in care ai dubii, nr de kilometri la TDI se pot verifica din ECU cu vag com.

Link către comentariu

Din pacate si acolo in ECU se pot modifica

Link către comentariu

Asteptam parerile si poate poze cu noua achizitie :lol:

Link către comentariu

Update!

Am ajuns la Constanta pe la 9:30 azi de dimineata - vreo 4-5 parcuri auto pe langa Metro de la intrarea din Mamaia.Am vizualizat masina si am constatat urmatoarele:

- plasticele de la praguri ascundeau urmele ca masina fusese revopsita la praguri(nu remarcam daca pragurile nu erau prinse de un amator)

- anuntul spunea ca masina are 118.000 km reali(confirmati telefonic) , la fata locului masina avea 106.000

- vorbesc cu cei 2 proprietari ai parcului auto separat. unul zicea ca are distributia facuta, celalalt zicea ca nu! ambii sustineau despre celalalt ca nu stie nimic despre masinile din parc.

- i-am dat putin forja pe loc, a inceput sa iasa fum albastrui cu miros intepator( Opaaa - consuma ulei ; proprietarul: NU NU NU - ti se pare tie)

- se vedeau urme ca a fost reparat pe la aripi(sau mi s-a parut mie, ceea ce nu cred pt ca ma mai pricep)

- urme de reparatii a vopselei pe la stalpul de la parbriz(avea pete de vopsea)

- cand a vazut ca bat in retragere "domnu patron" a zis ca sunt samsar si ca iau masina sa o revand, de-aia caut atatea bube. M-am scuzat, spunand ca eu nu am 50.000 euro pentru a-mi lua masina ca a lui (BMW seria 6 decapotabil) si ca trebuie sa fiu atent pe ce dau banii.

In concluzie NU am luat masina! Inca sunt in cautari si deschis la oferte si sfaturi!

Multumesc,

Skittles

Link către comentariu

Nu recomand masina!

Modificat de Skittles
Link către comentariu

Am vrut sa iti zic inainte dar ma gandeam ca imi sare lumea in cap. Stilul in are a facut pozele sunt tipice de samsar. Tot felul de efecte si artificii.

Link către comentariu

Foarte bine ca ai fost atent ! icon_thumright.gificon_thumright.gif

Link către comentariu

In mare e un passat b5.5 usor restilizat, un pic mai lungut, implicit mai spatios pentru pasagerii din spate. E o masina buna ea in sine, doar speram sa nu mai dai de cazuri de genul celei din Constanta. Mi-e rusine de concetatenii mei... :angry:

Link către comentariu

hangyouridols

Din cate stiu,motorul pd de 131cp AWX toate sunt euro 3,nu 4,ceea ce rezulta ca nu se impaca cu anul de fabricatie 2006,din 2005 toti fabricantii fiind nevoiti sa treaca la euro 4.

Poate ne lamuresc posesorii de skoda,sunt si eu curios.

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Daca acei km ar fi reali, este o masina ok din punctul meu de vedere. :)

Motorul de asemenea chiar daca este unul vechiut, este bun.

Trebuie sa te hotarasti daca iti trebuie sau nu 4M (passat) ca implica mai multe.. Consum mai mare, intretinere mai scumpa... Si tot asa..

Link către comentariu

@mcornel.. este euro4, multi nu cunosc exact ce si cum au si posteaza aiurea.

Link către comentariu

Nu stiu daca masina e din 2006, eu asa stiu ca din 2006 in sus Skoda Superb a venit echipata cu motorul de 1,9TDI 116 cp euro4. Ca pe audi A4 B7.

Link către comentariu

Am vazuta masina aseara. Este mult peste ce am vazut la Constanta.

Desteptu de mine nu s-a uitat in carte sa vada ce norma de poluare are.

Adevarul e ca si eu eram cam "poluat" cu niste Tuborg :P

Ramane o posibilitate aceasta Skoda.

Link către comentariu

Concluzionand!!

Sunt posesor de Skoda Superb!!! Masina a fost testata si de Iulian de la GTO Tuning cei 92.200 sunt reali! Mai trebuie niste mici retusuri dar per total este o masina fff bine intretinuta.

Apropo! este euro 3 motor AWX

Curand am sa fac poze si am sa imi schimb si semnatura!

Multumesc tuturor pentru sfaturi. Inca o data, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

Modificat de Skittles
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, e varianta cu face-lift? 4x4 la urmatoarea incercare:).. Multi km!

Modificat de kvaleroo
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Asteptam impresii dupa ce te obisnuiesti cu masina.

Link către comentariu

Daca facelift inseamna schimbarea volanului ca pe modelele noi de Octavia, atunci da! Este model Facelift.

Link către comentariu

Super! Ar trebui sa faci un topic la masina mea! Sa faci o prezentare!

Link către comentariu

Cea cu face-lift are oglinizle mai mari (golf 5), faruri, stopuri si grila modificate, interior putin schimbat (incl. iluminarea cat-vision, care e un fel de W8 al passatului dar pe verde), evident si volanul. Ce stiu, e ca este mai confortabila decat un passat aceeasi generatie.

Link către comentariu

hangyouridols

Apropo! este euro 3 motor AWX

Deci banuiala mea s-a adeverit;ce an de fabricatie e?,ca tot nu ai specificat.

Sa te bucuri de ea,AWX-ul e un motor bun,fiabil si destul de puternic :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!