Jump to content

Golful meu mk4 2004 1.4 chip

choppermaster

Postare recomandată

choppermaster

Masina a fost cumparata din banii mei domnilor.De bani am facut rost si prin munca si prin ajutor.

Voi poate le vedeti "iesirile noastre" ca si pe niste teribilisme,eu am zis cum le vad ca niste simple iesiri din zona de comfort! Asta pot sa zic ca este viciul meu! Si il prefer pe asta decat sa bag tutun la greu si alcool.

O zi buna tuturor.

Link către comentariu

mda...ca daca dai o frana de mana si un scartz rupi masina in doua!! e grav ceea ce ai facut, aici nu se face asa ceva :)) aici toti merg regulamentar, totul se face ca la carte, nu haotic asa cum faci tu!!.. Off ce va mai place sa fi-ti toti exemple si sa aruncati cu pietre in altu! (Normal, ca e mai simplu sa-l critici pe altu, decat sa te uiti in gradina ta si sa ai grija de ea!!)

Pacat ca ai postat acele filmulete, pastreaza-le pentru tine pe viitor, ca nu faci nimic altceva decat sa produci flame-uri!!

Sa stapanesti masina sanatos si sa te bucuri de ea! :icon_thumright:

Modificat de xdx
Link către comentariu
choppermaster

Multumesc!

Clipurile le am pus pe youtube evident ca sa le vada cunostinele mele, ce au participat!

Link către comentariu

:)) deci tu erai in celebrul film de pe cocalari!

ma miram la incepututl topicului ca erau fetele iesite pe geam (manifestare pe care nu o inteleg) dar acum toate se leaga si inteleg

Link către comentariu

=)))))))))))) Cred ca face parte din grupul accestor cars testers:

:))) !!!
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
choppermaster

Clipul de la adunarea vw {cenzurat} pe Transfagarasan

A fost incredibil!Si am cunoscut oameni incredibili!

Modificat de choppermaster
Link către comentariu

sincer...nu te inteleg.Am vazut ca mesteresti(te pricepi si te bagi),ai ajutat si forumul cu un DIY,doua.Ce nu inteleg eu,de ce chinui motorasul in halul ala.Cand o sa vezi ca iti vor sta rotile pe spate cracanate sa stii ca nu ai "positive camber"...va fi puntea indoita.Fara suparare dar ia'ti macar o masina mai potenta(un 316 din '90 toamna) si cu aia poti sa te invarti cat vrei.Partea buna e ca daca se strica nu costa cat o punte de golf4,sau un motor de golf4,sau planetare,etc.

Link către comentariu
choppermaster

Sincer nu inteleg care va este problema ,masina este a mea! Masina am zis ca nu o vand niciodata! daca se strica o repar! simplu!

Motorul probabil o sa il schimb la anul cu un 1.8T de la un tip ce aduce din afara gti uri lovite.

Eu nu am postat pe acest forum clipurile in care am facut acele copilarii "cum le numiti voi" ci voi le-ati cautat pe contul meu de youtube si ati postat aici.

Sunt deja clipuri vechi de 2 ani de cand am luat masina,asta nu inseamna ca fac in fiecare zi ce ati vazut acolo,daca se intampla de 2 ori pe an e des!

Copacul acela era uscat! dar vad ca indiferent cat de des repet acest lucru nu prea conteaza pentru ca lumea o tine pe a ei prin simplul fapt ca niste cretini au pus clipul meu pe un site cretin de cocalari.

Iar pe tine nu te inteleg ce te-a deranjat la clipul de mai sus? am facut ceva neobisnuit? in afara de o amarata de linie ce garantez ca oricare de aici a facut macar o singura data in viata lui,fie ca era "organizat" fie ca era la semafor.

Modificat de choppermaster
Link către comentariu

Singura ta problema e ca ai gresit forumul.Cum a zis si un coleg mai inainte,profilul tau se potriveste perfect pe "fortiuning".Daca ai schimba si masina(producatorul),mi-ai fi chiar simpatic...

Link către comentariu
choppermaster

Daca spui ca am gresit forumul atunci nu imi ramane decat sa parasesc acest forum.

Eu mai sunt membru si pe un alt forum dar dedicat doar golfurilor, unde si media de varsta nu este asa de mare... si pot sa zic ca oamenii sunt super ok iar pe multi ii si cunosc! alte mentalitati ca si aici...

Asa ca va doresc o zi buna.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!