Jump to content

Golful meu mk4 2004 1.4 chip

choppermaster

Postare recomandată

choppermaster

Am decis ca e timpul sa fac si pentru masina mea un topic in care sa prezint istoria ei dar si ce o asteapta in viitor.

Aceasta este prima mea masina,am cumparat-o in 2010 de la un targ din cluj cu 108000 km facuti,masina fiind adusa in anul 2007 in Romania din Germania.

Masina a venit cu un motor de 1.4 ce a suferit un cip in Germania,plus un kit de admisie raam cold air instalat de mine.

Masina pot sa zic ca imi esti foarte draga,este ciudat sa zic ca o iubesc? nu cred... am trecut prin foarte multe cu ea,am intalnit oameni minunati pe toate drumurile ce le-am parcurs cu ea.

Am facut o multime de excursii,iesiri cu ea. EXEMPLU

este o extensie a mea,un refugiu.

Cu timpul am mai facut unele mici modificari:faruri gti,DRl uri,iluminat interior LED,eliminare emblema spate,eliminare stergator haion,inlocuire antena mica....si abia de acum vor urma multe altele : jante negre de 17,suspensie reglabila,fusta bara fata si spate de GTI,haion clean,upgrade audio....

Probleme de natura mecanica nu am avut cu ea in afara de faptul ca popma de servo incepuse sa piarda lichid dar s-a rezolvat cu strangerea unor suruburi.

Atasez mai jos cateva poze cu ea inainte si dupa un incident in care mi-am spart un far si distrus capota.

.

..

..

Probleme de natura mecanica nu am avut cu ea in afara de faptul ca popma de servo incepuse sa piarda lichid dar s-a rezolvat cu strangerea unor suruburi.

Modificat de choppermaster
Link către comentariu

Semnele de incepator se pun in fata dreapta jos si in spate stanga sus. Farurile cat au fost? Cati km are acum?

Link către comentariu
choppermaster

Nu conteza unde se pun ca acum nu le mai port.

Acum are 120 000 km .

farurile le-am facut eu, munca de 5 ore facuta cu multa grija deoarece acea foita din interiorul cupelor este foarte fragila, nu prea se poate pune banda peste pentru mascat caci atunci cand doresti sa dai jos banda se ia si acel strat reflexorizant jos.

(poze jos) si tutorial video.

Tocmai am facut schimbul de ulei "mobil super 5W-40" Urmeaza sa fac un schimb de curea de distributie si discuri plus placute.

http://www.youtube.com/watch?v=tuF8pZ5fVK8

Link către comentariu

observ ca nu a murit moda cu transportatul de persoane jumate pe geam.

pacat ca nu are trapa masina,cred ca se ridicau si pe acolo 2-3 trupuri.

masina bagata in lac/pestera...pt o poza?

ce pot sa mai zic?! e masina ta,sa te bucuri de ea

Link către comentariu
choppermaster

Da ma bucur de ea!.. prin faptul ca am bagat-o intr-o pestera se deduce ca ma bucur de ea.

Link către comentariu

Filmarea aia cand tai copacu cu toporu si treci cu masina prin apa de zici ca esti la safari nu o mai ai? Pune un link aici ca nu o mai gasesc.

Link către comentariu

l-am recunoscut dupa numar... a aparut pe tot internetu filmarea.

Link către comentariu

Sunt si eu interesat sa o revad :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

accidentul a avut loc inainte sau dupa taierea copacului ?

big like =)) =)) a fost postat filmuletul si la taranisme , sau la bancuri . :|

Link către comentariu

dar se aude ciudat motorul tau in filmarea cu copacul, parca are o bataie.. ai grija de ea :frigbaitata:

Link către comentariu

Saraca masina ce de offroad suporta. Sa te tina cat mai multi km!

Link către comentariu

Masina pot sa zic ca imi esti foarte draga,este ciudat sa zic ca o iubesc? nu cred...

De ce sunteti carcotasi,colegii?Nu ati auzit atatea cazuri in care sotii turmentati isi bat nevestele si spun ca din dragoste?

Da ma bucur de ea!.. prin faptul ca am bagat-o intr-o pestera se deduce ca ma bucur de ea.

:blink:

http://www.youtube.com/watch?v=xy2MUUl_02M

Modificat de road66hell
Link către comentariu

"Mancai gura ei" ca te suporta :)) Drumuri asfaltate iti doresc. Gestul cu copacul...f urat.

Link către comentariu
choppermaster

Multumesc! Si da! eu sunt cel ce apar in clip,si dupa cum am zis copacul era uscat! cine cunoaste padurea faget din cluj stie foarte bine ce este acolo.

Clipurile le fac pt ca noi "suntem toti tineri,stundeti etc." ca noi cand vom fi mai trecuti prin viata cu mai multi ani la bord,sa ne reamintim momentele frumoase,prostiile facute impreuna pe care indiferent de ce zic altii nu le vom regreta!

Sunt simple iesiri din zona de comfort,dupa o saptamana de lucru,ore,invatat... te mai saturi si simti nevoia sa iesi din cotidean.

Se aude asa datorita telefonului cu ce am filmat in ziua aia.In celelalte clipuri e filmat cu o camera digitala.

Link către comentariu

Unii isi doresc o masina cum ai tu,unii chiar viseaza la ea dar nu au posibilitati financiare pt a o cumpara iar tu o ai si iti bati joc de ea..urat.Cine stie cate masini ca a ta sunt de vanzare ca fiind "ingrijite.tinute in garaj,nealergate".Bafta

Modificat de kta092
Link către comentariu

kta092 are dreptate .....prea multa bataie de joc si nu stiu cat va tine saraca k nu e facuta pt asa ceva...iati frate bmw benzina cu tractiune spate si fa dinastea ,nu chinui biata masinuta

Link către comentariu

pfii, slava domnului ca are numai o masina cu motor de 1.4 (deocamdata)

ca la aceste iesiri "din cotidian" cum zice, daca ar fi avut un 1.8T sau alte motoare mai puternice, il vedeam pe la stiri (carnagiu pe soselele din cluj) :blink:

:offtopic:

choppermaster dupa cum observi aici pe forumul nostru drag nu se agreeaza genul de "romanisme" pe care il practici cu un sarac golf 1.4 :)

in fine poate o fi numai parerea mea ca este lipsa de bun simt

Link către comentariu

Intradevar acest gen de iesiri nu sunt tolerate pe forum. Poate pe alte forumuri.

Link către comentariu

bagami-as p... in spirt :ceuameni: ! ...si eu sunt tanar si mai rebel cate-odata, dar nu fac asa ceva cu masina :banghead: , in primul rand ca nu e facuta pentru asa ceva, si in al doilea rand respect valoarea ei, stie tati tau ce faci tu cu masina cumparata din bani lui facuti cu sudoare? :nono: Revino-ti pana nu va fi prea tarziu ! Te poti distra si in alte moduri,dar nu asa ! O zi faina cum se zice la ardeal :)

PS: aici nu e fortiuning :lol: , acolo se mai accepta teribilisme d'astea !

Link către comentariu

Hai sa privim si partea buna a lucrurilor. Daca vreodata va vrea sa o scoata la vanzare, vom sti cu totii "istoricul" masinii. :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!