Jump to content

Audi A1

Alex@Audi

Postare recomandată

Daaaa....aratau excelent jantele de pe TTRS Plus...asa sa le faceti.

Eleronul il puneti de S-line sau Competition?

Spor!

Link către comentariu
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

50

• Andrei AXN

10

• Kostas

10

• Rave

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

sincer nu stiu ... ca ambele sunt dragute :)

Link către comentariu

E mai simplu/elegant cel de S-Line. Competition iti sare in ochi ca e acolo, pe cel S-Line poti sa-l ratezi daca nu sti la ce te uiti

Link către comentariu
Andrei@Audi

pace

post-117397-0-64822400-1369405266_thumb.

Modificat de Andrei@Audi
Link către comentariu
  • 7 months later...

Sa stergem praful de pe aici ... in ultima vreme s-au intamplat multe, asa ca sa o luam pe rand

Masina a fost revopsita complet in culoarea gri de pe Audi RS7, culoarea neagra nu mai este prezenta decat in interiorul compartimentului motor, deoarece nu avea sens sa fie motorul dat jos.

Avand doar 3 jante rotor, mai aveam nevoie de inca una pentru a completa setul, asa ca am cumparat una de pe ebay si am gasit-o pe cea de la pachetul admired care este vopsita negru mat in loc de gri titan ... lucru care ne-a cam dat ideile peste cap, pentru ca janta arata foarte bine si se potriveste cu masina, desi noi aveam o idee total diferita  pentru vopsirea jantelor ...

Si acum partea mai putin placuta ... deoarece erau zgomote foarte mari de la motor, am inlocuit o conducta de alimentare care batea in caroserie si distributia cu o varianta mai noua (cel putin asa zic cei de la reprezentanta). Cu aceasta ocazie, la calibrarea componentelor, acuatorul de la turbina a decis ca el nu mai vrea sa colaboreze cu distributia noua si a murit ... motiv pentru care s-a inlocuit turbina cu una noua, acuatorul nevenind separat pentru 1.2 TFSI ... desi acum masina practic functioneaza ca atunci cand avea 0 km, toata distractia a durat cam 3 saptamani.

Cam atat pana acum, pana vine vremea frumoasa, sper sa fie gata jantele, sa avem si pragurile de S line, sa gasim niste arcuri sau suspensie potrivite pentru ce ne-am propus si sa adaptam cum trebuie evacuarea, deoarece cei de la Pilot si-au cam batut joc cand am facut trecerea de la 1 tips la 2 tipsuri.

post-20275-0-77564100-1389547875_thumb.j

post-20275-0-97990500-1389547942_thumb.j

post-20275-0-55947400-1389547950_thumb.j

post-20275-0-61323100-1389547956_thumb.j

post-20275-0-94723500-1389547963_thumb.j

post-20275-0-51525000-1389547970_thumb.j

Link către comentariu

Tocmai mi-ai dat o idee daca o sa-mi vopsesc vreodata toata masina...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Link către comentariu

Unde ai vopsit masina? A iesit incredibil de bine!:)

Modificat de Sor!n
Link către comentariu

Masina este vopsita la service-ul unui prieten. Tot ce iese vopsit de acolo, nu prea se compara cu restul din Romania, pentru ca oamenii chiar isi dau silinita ..

Link către comentariu

Bravo baieti. Arata excelent, iar culoarea este criminala. Bine ca s-au rezolvat si problemele tehnice.

Hai si cu Rotoarele la primavara. :icon_thumleft:

Link către comentariu

maine intra la vopsite, azi au fost pregatite toate 4 ... cea mai grea parte e cu alesul culorii

daca aveam si anvelope + arcuri sau suspensie, veneam cu ea sambata ... dar asa cel mai probabil venim cu S3 ... desi e zgariat :)

Modificat de Alex@Audi
Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 8 months later...

Lasa ca o sa arate perfect cu rotile de vara. Ce arcuri sunt ca par mai joase de -35 mm?

Bafta!

Link către comentariu
  • 4 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!