Jump to content

Audi A1

Alex@Audi

Postare recomandată

e S1 ala :) de RS1 nu exista inca nimic confirmat ... iar S1 apare cel mai devreme in 2013 ;)

Link către comentariu
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

50

• Andrei AXN

10

• Kostas

10

• Rave

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

sunt ceva poze pe net in care S1 si RS1 au fost vazute intr-o parcare subterana. RS1 cu tractiune quattro.

poate n-a fost confirmat nimic oficial, dar masinile exista!

Link către comentariu

Ti-am vazut TAG-ul ceva mai devreme pe Dr.Raureanu, langa Calea Victoriei.. parea cam suparata ca i-ai pus roti de iarna cu jante de tabla ( sunt pe 15" ?.. asa pareau .) :)

Link către comentariu

da, sunt pe 15 jantele de iarna ... era fratele meu cu masina

sunt ceva poze pe net in care S1 si RS1 au fost vazute intr-o parcare subterana. RS1 cu tractiune quattro.

poate n-a fost confirmat nimic oficial, dar masinile exista!

Le stiu si pe alea din parcarea de la fabrica ... S1 va avea quattro, pentru ca altfel puteau sa considere varianta 1.4 186 CP ca fiind S1 ... dar nu au facut-o tocmai pentru ca modelele S sa fie toate cu quattro. Masina de pe Nurnburgring este o masina pe care se incearca crearea unui bodykit pt S1 si/sau RS1, tocmai pentru a face o diferenta intre S line si S/RS. Cele din parcare nu au nimic diferit fata de ce exista acum, in afara de tractiunea integrala, si logourile S/RS pe volan, ceasuri, scaune

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Azi s-au dus barile de S line la vopsit, urmeaza modificarea evacuarii, deoarece bara spate de s line pe care am luat-o are 2 iesiri, nu una singura asa cum are masina de fabrica.

Revin cu poze

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Eu zic prima varianta. E mai discret.

Al doilea ma duce cu gandul la masinile prost modificate, IMHO!

Link către comentariu

Nu ai cumva o poza si cu V2, dar din spate?

L-ai vazut pe viu sau doar in poze? Parca e putin dubios din poze :)

Link către comentariu

should I ?

(poza e photoshop pe masina mea)

post-20275-0-34659500-1328900835_thumb.j

Modificat de Alex@Audi
Link către comentariu

stiu kitul asta, m-am uitat la el de cand a aparut, dar mi se pare foarte prost lucrat (mai ales bara spate)

m-am uitat la toate kiturile de pe piata si cel mai ok mi s-ar fi parut rieger, dar pana la urma am ales sa merg pe s line pentru a pastra o linie cat mai OEM

cea mai mare provocare va fi la modificarea motorului, nu la aspectul exterior :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!