Jump to content

Audi A1

Alex@Audi

Postare recomandată

N-am mai comandat asa cum spuneam mai sus arcurile H&R pentru ca ne-am uitat pe mai multe forumuri de pe afara si erau 2 tipi care comparau suspensia H&R cu arcurile si diferenta era mare rau de tot, asa ca fratele meu s-a hotarat sa isi stranga bani sa sa isi ia suspensia reglabila de la H&R.

Intre timp, a fost comandata bara spate de S line (urmeaza sa ajunga cel tarziu saptamana viitoare).

Am gasit si jantele fix asa cum le doream 8Jx18 et 35 si urmeaza sa le comandam si pe ele (sper ca pana la sf lunii sa le avem).

Cam atat despre masinuta o sa pun pozele imediat ce primesc piesele :)

Link către comentariu
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

50

• Andrei AXN

10

• Kostas

10

• Rave

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aveti mult curaj sa puneti 18" si suspensie aftermarket pe o masina strict de oras, precum A1 :).

Presupun ca dimensiunea anvelopelor va fi 225/35/18, nu? Sau e talonul de 40? Bine, nu mai conteaza pentru ca oricum cred ca dispare orice "bruma" de confort.

O sa arate bine cu siguranta, dar... nu stiu daca as fi pus suspensie completa in loc de arcuri si jante asa mari.

Link către comentariu

Da, 35 talonul. Cu confortul nu e o problema, la toate masinile am avut suspensii foarte dure :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Momentan, avem o mica dilema :P

Ce jante s-ar potrivi cel mai bine din urmatoarele variante ?

post-20275-0-13316400-1319367371_thumb.j

post-20275-0-95169000-1319367395_thumb.j

post-20275-0-67787300-1319367557_thumb.j

Link către comentariu

Ia 3 seturi,o incalti dupa cum te simti.

Pe bune,pune unul dintre seturi impreuna cu alte 2 naspa,ca sa ne dam cu parerea...brgds

Link către comentariu

nu ar avea cum sa fie imitatie dupa RS1 pt ca inca nu exista :) plus ca alea sunt jante care se pot comanda optional pe a1

Link către comentariu

NR 1 !!!! M-am uitat acum cateva luni, o jumatate de ora (vreau sa spun "blocat") la un A6 (aceeasi culoare cu cea din poza) modelul nou cu astfel de jante.Superbe !! Mie unul mi se par cele mai reusite de la Audi...din ultima perioada.

Link către comentariu

Un A6; atunci am vazut prima oara modelul acesta de jante .Oricum...e tot Audi...new generation...aceleasi "linii",doar gabarit diferit.

Ps.nu uita ca sunt un model de jante foarte noi-foarte rare inca-in comparatie cu celelalte.Sper sa nu ma insel.Conteaza si asta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!