Jump to content

Audi A1

Alex@Audi

Postare recomandată

1.2TFSI Ambition - M5

Dotari standard:

- scaune sport

- proiectoare de ceata

- computer de bord color

- volan 3 spite imbracat in piele

- suspensie sport

Optionale:

- scaune fata incalzite

- instalatie de climatizare

- jante pe 17

- volan multifunctional

- cotiera fata

- xenon (inclusiv stopuri cu LED)

- senzor de lumina si ploaie

- pachet depozitare

Planuri (multe):

- S line exterior

- jante pe 18 tip RS3 sau BBS

- arcuri/suspensie

- folie

- evacuare

- short-shift

- soft

- mici maruntisuri la interior

Revin cu poze.

Masina este a fratelui meu, asa ca probabil va continua el prezentarea :)

Link către comentariu
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex@Audi

50

• Andrei AXN

10

• Kostas

10

• Rave

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asteptam multe poze cu ea, pare destul de interesanta la cate optiuni are. Sa o conduca cu placere fratele tau!

Link către comentariu

Foarte frumos acest model.

Asteptam poze :icon_thumright:

Sa il stapaneasca sanatos!

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Discutia a deviat intr-un sens care nu aduce absolut nimic bun forumului.

Va reamintesc ca aici este o arie de prezentare a masinilor personale. Nu va impiedica nimeni sa va exprimati parerile pro/contra unui model, oferind exemple subiective de modele mai bune, in aria de versus.

Nu exista niciun motiv sa dispretuiesti un model doar pentru ca este mai scump sau pentru ca exista alte variante relativ similare mai ieftine.

Dupa cum am precizat mai sus, nu va impiedica nimeni sa va exprimati parerile, dar in topic-uri dedicate, fara offtopic, fara flame, fara remarci acide.

Va rog sa incheiati aici discutiile despre utilitatea modelului si sa respectati topicul initiatorului.

Orice alte discutii ce ar putea starni din nou un flame vor fi sterse si sanctionate.

Multumesc!

Link către comentariu

poze,poze!

ma insel sau e primul A1 de pe forum?

e o masina f reusita,cel putin estetic. restul nu am apucat sa observ(interior,motor)

Link către comentariu

Ce culoare ai ales?

Am vazut review-ul lui Buhnici la A1, pare masina ideala pentru oras :icon_cool: spor la modificari.

Link către comentariu

Sa o stapaneasca sanatos si sa va bucurati de ea. Foarte buna configuratia!

A1 e o masina super tare si exclusivista. Nu era mai ok sa luati 1.4 TFSI ca nu era diferenta prea mare de pret? :icon_thumright:

Spor la modificari!

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Alex, transmite-i felicitari si km multi lui Andrei din partea mea!! Toate bune si bafta cu planurile!!

Link către comentariu

Masina este neagra .. cat despre alegerea motorizarii, a fost o oferta mai mult decat buna fix pe masina asta, asa ca am profitata de ea

Link către comentariu

Cred ca am vazut-o vineri pe Iancu Nicolae pe la ora 14 si arata foarte bine. Si stalpii sunt tot negrii? Asa mi s-a parut!

Link către comentariu

Discutia a deviat intr-un sens care nu aduce absolut nimic bun forumului.

Va reamintesc ca aici este o arie de prezentare a masinilor personale. Nu va impiedica nimeni sa va exprimati parerile pro/contra unui model, oferind exemple subiective de modele mai bune, in aria de versus.

Nu exista niciun motiv sa dispretuiesti un model doar pentru ca este mai scump sau pentru ca exista alte variante relativ similare mai ieftine.

Dupa cum am precizat mai sus, nu va impiedica nimeni sa va exprimati parerile, dar in topic-uri dedicate, fara offtopic, fara flame, fara remarci acide.

Va rog sa incheiati aici discutiile despre utilitatea modelului si sa respectati topicul initiatorului.

Orice alte discutii ce ar putea starni din nou un flame vor fi sterse si sanctionate.

Multumesc!

sunt curios care sunt posturile care au fost sterse :)

Cred ca am vazut-o vineri pe Iancu Nicolae pe la ora 14 si arata foarte bine. Si stalpii sunt tot negrii? Asa mi s-a parut!

da este totul negru ... poze putin mai incolo :)

Modificat de Alex@Audi
Link către comentariu
octavia 4ever

Excelent arata . Am facut si eu test drive cu un A1 1.4 tfsi cu DSG , m-a dat pe spate :)) nu am mai vrut sa ma urc in a mea dupa acel test drive :))

Link către comentariu

Arata genial ! E o masina foarte foarte frumoasa!

Sa o Driver.gifbucuros

Link către comentariu

Excelent arata . Am facut si eu test drive cu un A1 1.4 tfsi cu DSG , m-a dat pe spate :)) nu am mai vrut sa ma urc in a mea dupa acel test drive :))

1.4 cu DSG/Stronic mi se pare ca are un consum exagerat pentru o masina atat de mica :)

Oricum cu un soft bun si o evacuare performantele vor fi similare cu 1.4

Link către comentariu

Foarte tare masinuta! Sa o stapaneasca sanatos, fara incidente si km fara limita. Cand ai timp, poti pune si 2-3 poze din interior?

Link către comentariu

Oricum cu un soft bun si o evacuare performantele vor fi similare cu 1.4

Avem avem :)

trebuie putin lucrat la ea sa o facem mai suparata decat pare ;)

o masina foarte reusita.

buna alegere.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!