Jump to content

Golf 4 1.9 TDI 2001

C_r_i_s_t_i

Postare recomandată

Stiu ca pare poate ceva inutil dar voua va vibreaza cand dati mai tare volumul la muzica, carcasa la oglinzi (retrovizoare ambele )...ce pot sa fac sa nu mai vibreze ca e destul de enervant...

Un rasp va rog :D

Link către comentariu

Le-ai vazut ? Is toate ? Sau doar una...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

eu zik inainte sa te gandesti la geamuri electrice,oglinzi electrice,scaune incalizite etc..1 cauta niste jante valabila cu cauciucuri eventualpe 16,schimba tomberonul de casetofon(nu trebuie sa pui om pt ca nu e masina de epoca sa fie totul original)cu unul eventual cu afisaj albastru si butoanele luminate rosu,montaj boxe spate..o sa vezi diferenta dupa aia ;) Sunt lucruri pe care eu prima data le-as face in locul tau.Imi aduc aminte acum ani de zile scosese Pioneer mp3 cu fata neagra,butoanele afisate rosu,afisajul albastru.Se potrivea la bord si la restul masinii turnat.Am cautat peste tot ..nu am mai gasit nicaieri..am luat varianta de afisaj negru.Am vrut sa iau fata unuia expus sa dau fata mea noua la schimb din cora..nu a vrut respectivul de la raion in ruptul capului,nu depindea de el,am vrut sa-l cinstesc :) Mi-a spus razand..toti clientii care si-au luat modelul cu afisaj albastru sunt sigur ca aveau golf..bora..passat :lol: Si acum suspin dupa el..arata in mare fel pus pe masina :)

Link către comentariu

eu zik inainte sa te gandesti la geamuri electrice,oglinzi electrice,scaune incalizite etc..1 cauta niste jante valabila cu cauciucuri eventualpe 16...

Cauciucurile acum sunt pe 16 !

Link către comentariu

Pai nu is jante de aluminiu :lol: si ele sunt pe 16 doar ca daca am zis de cauciuc si de janta m-am referit :lol:

Inca 2 poze noi ;)

PS: Gabi , iti place combinatia de interior ? Eu doar aia o ador cel mai mult ! :wub:

Modificat de C_R_I_S_T_I
Link către comentariu

Of oare cine le-o mai dat carnet la soferii inconstienti ? Astazi era s-o patesc :banghead: . Urcam la platou (cei care sunt din Tg Mures stiu unde se afla dar pentru altii este de exemplu ca un deal abrupt unde tot urci ) si cand trebuie sa fac ultima curba aveam aprox 40 km/h si din fata vine un Passat ,taie curba imi intra pe contrasens , eu pusc o frana brusca de o fluierat rotiile de numa (dl ABS e bolnav),noroc ca am pastrat distanta mai mare si am franat mai repede ca daca nu imi zdrobeam si eu golful si el passatul...asa m-am mirat cand il vad in fata mea si dupaia trage si el de volan...aici se cunoaste ce face ABS...noroc ca a venit din timp si l-am observat si am avut timp sa franez...ca daca nu... :eek:+ca inconstientul ala era cu copiluso mic in spate si nevastasa...daca era un camion ceva... :sick:

Modificat de C_R_I_S_T_I
Link către comentariu

Poate s-a speriat de vreun "leut" de pe la Zoo.Frumos acolo,dar si periculos.Bine ca nu s-a intamplat nimic grav.

Link către comentariu

Niste presuri originale de golf4/bora dau mult mai bine decat ce ai tu acum :icon_thumright:

Link către comentariu

Vad ca nu ti-a zis nimeni cu presurile nu ai de gand le schimbi?

Pai am presuri din cauciuc care nu prea le-am dat improtanta si dedesupt sub ele am cele orginale care se prind in chestiile alea rotunde :lol: Deci din poza nu prea se vad cele originale , dar m-am enevrvat intr-o iarna ca tot mi le murdaream de zapada si astea de cauciuc or ramas aici :lol: DA am si originale dar astea de cauciuc nu le dau jos ca tot se murdaresc :lol:

Poate s-a speriat de vreun "leut" de pe la Zoo.Frumos acolo,dar si periculos.Bine ca nu s-a intamplat nimic grav.

Vad ca sti bine locul inseamna ca ai facut vreo vizita prin Tg Mures ...deci sti cum sunt curbele alea daca ai viteza :lol:

Modificat de C_R_I_S_T_I
Link către comentariu

Numai de viteza nu ai nevoie pe acolo,eu am fost in calitate de pieton prin zona,pe vremea cand nu aveam permis.Sper sa ajung si anul asta.

Link către comentariu

:) Daca vii poate ajungi si la vreo intalnire :lol: !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!