Jump to content

Golf 4 1.9 TDI 2001

C_r_i_s_t_i

Postare recomandată

Salut la toti!

Vreau sa va arat si eu masinutza mea:

Golf 4 1.9 TDI ALH 90 CP 18.07.2000

Achizitiont in data de 17.12.2008 luata din Germania , am la ea 3 chei , 2 briceag si una de plastic, carte service ...

Dotari :

clima;

ABS;

ESP;

Airbag-uri...etc

Singurul lucru nemultumitor este ca nu are geamuri si oglinzi electrice...

Niste poze : http://imageshack.us/photo/my-images/405/s7305407l.jpg/

Modificat de WNS
Link către comentariu

Si totusi vrem mai multe poze! Sa o stapanesti sanatos. :icon_thumright:

Link către comentariu

Si eu tot ALH am tot din 2000.La fel fara geamuri si fara oglinzi electrice !

Important ar fi sa nu ai treaba cu motorul, sa il rulezi sanatos si fara probleme. :Driver:

Link către comentariu

Are climatronic si nu are geamuri electrice?Mi se pare ciudat.

Oricum se pot monta si adapta ulterior.

Km multi lipsiti de evenimente :icon_thumright:

Link către comentariu

cu cat mai putina electrica cu atat mai fiabila si in combinatie cu ALH masina te tine o viata :))

Are climatronic si nu are geamuri electrice?Mi se pare ciudat.
este facuta pe comanda,nu are pachet prestabilit.

S-o stapanesti sanatos.

Modificat de marcos28
Link către comentariu

si mie mi se pare ciudat...ca are climatronic si nu are geamuri electrice si oglinzi...ma rog...

PS: :offtopic: Imi zice cneva de ce nu pot pune poze mai mari de 1 MB?

Va-si pune ca am multe poze dar nu pot cand atasez o poza zice ca is more big for attach...:(:(

Modificat de Cristi1997
Link către comentariu

Mici gadgeturi poti pune pe ea ulterior.Oricum,mie imi plac scaunele si bordul in doua tonuri.Ca sa pui imagini mai mari,foloseste Imageshack.Cat mai multi km fara probleme si sa te bucuri de masinuta.

Link către comentariu

Multumesc

Mai multe poze : http://imageshack.us/photo/my-images/405/s7305407l.jpg/

Si eu tot ALH am tot din 2000.La fel fara geamuri si fara oglinzi electrice !

Important ar fi sa nu ai treaba cu motorul, sa il rulezi sanatos si fara probleme. :Driver:

Si pe mine chiar ma incanta ca nare asa multe electrice...

Modificat de Cristi1997
Link către comentariu

urca-le aici: http://www.postimage.org/ si pune codul pt forum :)

am vazut si eu multe golfuri cu dotari ciudate...

golf4 din 07.2003 last edition, cu climatronic, full electric, spalatoare faruri, stergatoare aero OEM, incalzire in scaune...

dar avea inchidere centralizata prin cheie (da da, nu prin cheie briceag cu radio) ci invartea cheia la sofer in butuc sa se inchida si deschida

pai la cati bani a costat instalatia de spalatoare a farurilor sau incalzirea in scaune, ii punea inchidere centralizata din buton :)

Modificat de alios
Link către comentariu

Dar am pus aici pozele : http://imageshack.us/photo/my-images/405/s7305407l.jpg/

urca-le aici: http://www.postimage.org/ si pune codul pt forum :)

am vazut si eu multe golfuri cu dotari ciudate...

golf4 din 07.2003 last edition, cu climatronic, full electric, spalatoare faruri, stergatoare aero OEM, incalzire in scaune...

dar avea inchidere centralizata prin cheie (da da, nu prin cheie briceag cu radio) ci invartea cheia la sofer in butuc sa se inchida si deschida

pai la cati bani a costat instalatia de spalatoare a farurilor sau incalzirea in scaune, ii punea inchidere centralizata din buton :)

Pai ca la mine eu am climatrnic dar geamuri nu :)) ...normal cred ca punea AC normal sau chiar deloc ! cum a zis marcos28 o fi fost facuta pe comanda...

Link către comentariu
pai la cati bani a costat instalatia de spalatoare a farurilor sau incalzirea in scaune, ii punea inchidere centralizata din buton

Pai cam acelasi lucru am si eu,se numeste Pachet de iarna,la mine e ciudat rau,am scaune incalzite,spalatoare,4 geamuri electrice,si oglinzi electrice,nu am computer de bord,inchiderea prin telecomanda am pus-o eu,inainte invarteam la cheie,am AC simplu,in portbagaj scrie Basis.Sunt facute prin configurator si poate a uitat omu sa bifeze.

Link către comentariu

modelul nu prea conteaza, dotarile pot varia mult

a mea e Special, are spalatoare far, incalzire scaune, duze, full electric, proiectoare far, bord computer, cotiera fata, inchidere din telecomanda, dar are AC manual :D

am mai vazut si GTI cu de toate pe ea, dar fara AC, numai ventilatie :)

Link către comentariu

Si se poate sa-mi pun geamuri si oglinzi electrice ? dar sa fie totul ca si cum ar fi original...are cineva idee la cat s-ar ridica suma ? Dar despre scaune incalzite? Oare trebuie inlocuite? Cum se face ? A facut cineva ? Cat a costat ? Mersi

PS: Voi cand va-ti cumparat masina ati avut difuzoare pe spate ? ca eu nici la Passat nici la Audi pe care le-am avut nu au avut...si nici pe asta...asa le da fabrica sau ...? Eu nu am...voi ati avut sau aveti ?

Modificat de Cristi1997
Link către comentariu

geamuri cred ca e ok sa iti pui,oglinzi nu le vad rostu,adica dai banii pe un moft,la scaune incalzite stiu ca se schimba scaunu si e 1000 de lei numai un scaun sh,plus instalatie plus montaj,iar nu e rentabil.

Difuzoare nu am avut,am fost la dezmembrari am luat Radio-cass Gamma cu 4 iesiri(cel mai probabil tu ai Beta care are doar 2 iesiri),2 difuzoare si 2 twetere,200+50+50=300 de lei si acum am muzica in masina mult peste sistemele aftermarket,pacat ca nu esti din Bucuresti sa iti arat:)

Link către comentariu

tot 2 iesiri are,ia unu gamma,te sfatuiesc sa iei original,e mult peste balariile alea aftermarket si ai si multe avantaje

Link către comentariu

Cam 150-200 RON in stare foarte buna. Cauta pe forum, in aria "Vanzari". :icon_thumright:

In ceea ce priveste "balariile aftermarket", cum spunea un coleg mai sus, tin sa te anunt ca un MP3 Player aftermarket de calitate (Alpine, Pioneer etc.) se aude mult mai bine decat originalele alpha, beta, gamma etc. :blah:

Apropo, arata bine masinuta. Sa te bucuri de ea cat mai mult. ;)

Modificat de Deadly
Link către comentariu

Multumesc, Deadly!

Are cineva idee cat ar costa 2 difuzoare de 20W ca sa pun pe spate ? (daca voi lua alt casetofon)

Modificat de Cristi1997
Link către comentariu

Apropo acum mi-am adus aminte ca am in dulap un casetofon Panassonic nou noutz numai stiu cu ce ocazie l-am primit dar in orice caz m-am uitat pe net din curiozitate sa vad cat ii modelu respectiv si ii vreo 2-3 milioane...

App eu nu stiu ce sa fac ca eu sunt mega incantat de linia mea audio (tot timpu` la un gratar eu is dj :)) ..golfuletzu meu face galagie :)) ) ...asi strica linia audio daca asi pune un MP3 Player ?

Link către comentariu

daca e de calitate o vei imbunatati. Una face un casetofon oem si alta unul pioneer, panasonic, alpine s.a.m.d. Chiar daca este gama low cost 300-400lei

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

geamuri electrice,oglinzi electrice poti pune. costuri...dpinde cat de "de la mama ei" vrei sa fie.

cumperi fete de usi cu butoanele,cumperi macarale. oglinzi electrice,incalzite gasesti in dezmembrari pe la 3-4 mil perechea.

incalzire in scaune poti pune fara a schimba scaunul. rezistentele se gasesc de cumparata chiar si pe forum. mai mult dai pe butoane daca le vrei pe cele originale. cu montajul te pot ajuta cativa membrii.

unele masini nu au venit cu boxe in spate,poti sa ii pui tu (cred ca firele sunt deja trase)

casetofon...fie mergi pe OEM si pui un adaptor cu un mp3 player fie pui ceva cd-mp3; totusi incearca sa se potriveasca la culori cu bordul masinii (albastru-rosu)

Link către comentariu

Eu la golf ii pusesm initial un sony a300,apoi pt a avea si usb am pus modelul gt410.Ambele erau peste modelul cu care venise golful din fabrica(ma refer la calitatea sunetului).

Daca vrei sa pastrezi aceleasi culori,te sfatuiesc sa iei pioneer 5000ub(ai si albastru in diferite nuante).Cat despre sunet, e peste orice sony.

Link către comentariu

Deci din cate zici sa inteleg ca e mai bun sunetul ca cel am eu acuma ?

Link către comentariu

Stiu ca pare poate ceva inutil dar voua va vibreaza cand dati mai tare volumul la muzica, carcasa la oglinzi (retrovizoare ambele )...ce pot sa fac sa nu mai vibreze ca e destul de enervant...

Modificat de C_R_I_S_T_I
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!