Jump to content

VW Jetta 2.0 TDI Highline 2011

Baboon

Postare recomandată

Radiatorul a fost schimbat, 840 lei cost final (radiator, antigel, apa distilata si manopera). Nu mai sunt probleme :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 1 year later...
  • Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Baboon

80

• Hayate

9

• Muale

7

• _adi_

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am efectuat revizia la aproximativ 85000 km, de data aceasta la Norauto Militari, cu piesele aduse de mine. La Avia Militari s-a scumpit manopera de la 150 lei anul trecut la 250 lei anul aceasta, iar la Norauto am scapat cu 160 lei.

Ulei Castrol 5W30 edge titanium longlife 3, si toate filtrele MAN au fost cumparate cu 300 lei.

Urmeaza schimbul parbrizului (pietre:P) si al barei fata (gard:mellow:), pe casco, undeva la primavara, probabil la Avia.

In rest, totul in regula :beer:

Link către comentariu
  • 4 months later...

Update, la 90400 km a picat valva EGR. Cost reparatie/inlocuire 1600 lei:mellow:

Link către comentariu
  • 1 year later...

115000 km- revizie cu schimb ulei(Castrol) si toate filtrele(Man) + discuri fata/spate(Ate) + placute fata/spate(Ate) - aprox. 1600 lei cu tot cu montaj.

In rest, am mai schimbat senzorul de presiune diferentiala, in jur de 300 lei cu tot cu montaj.

Link către comentariu
  • 1 year later...

129000 km- revizie cu schimb ulei(Castrol) si toate filtrele(Man).

Schimbat bielete antirului cu Lemforder si schimbat claxoane(s-au ars ambele) cu unele OEM.:Driver:

Link către comentariu
  • 2 years later...

Ceva poze cu ea? Am tot cautat in topic dar nu mai sunt de actualitate, au expirat link-urile.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!