Jump to content

VW Jetta 2.0 TDI Highline 2011

Baboon

Postare recomandată

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Baboon

80

• Hayate

9

• Muale

7

• _adi_

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Din ce am vazut eu pe jetta highline 2012,jantele nu mai vin in 2 nuante de culoare,ci argintiu clasic :dry: oricum,parca am mai discutat asta :lol:

In rest,doar vreo 14000 km si consumuri meseriase,gen 7 % in oras si ,de multe ori in ultima vreme,sub 4% in afara :lol: un exemplu: Bucuresti-Valenii de munte,2 pers,bagaje,fara AC, Vmedie 74 km/h- 3,5%

Modificat de Baboon
Link către comentariu
  • 8 months later...

Azi am facut cea de-a doua revizie si ITP-ul la 25000 km - Avia Militari.

Am schimbat toate filtrele,inclusiv cel de motorina.

Pretul 1135 lei cu tot cu ITP. Mi s-a parut cam mult :dry:

Link către comentariu

Eu am facut prima revizie la PBN - schimbat ulei si toate filtrele, inclusiv cel de benzina - 964 lei

Modificat de Hayate
Link către comentariu

adaugi ITP, tot pe acolo ajungi. plus ca la tine intra mai putin ulei

Modificat de Muale
Link către comentariu

Anul asta, spre deosebire de anul trecut, mi-au pus 4,5 L de ulei  fata de 4 L.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Tocmai m-am intors dintr-o vacanta in Grecia, iar Jetta s-a comportat exemplar.

2200 km cu un consum la pompa de 5,4 L/100 km, cu 4 persoane in masina, bagaje full si AC on tot drumul, mers in forta, cu o viteza medie in jur de 93-95 km/h.

Sunt foarte multumit ca am luat diesel, mergand in tandem cu un Seat Leon 1,2 tsi si un VW Passat CC 1,8 TSI, ei avand consumuri de 7,3 %, respectiv 7,5 %, a rezultat in final o diferenta de aproximativ 60 euro la carburant.

In prezent, masina are in jur de 28500 km.

Modificat de Baboon
Link către comentariu

2.0 TDI 140 cp este un motor f bun, ai consum mic si putere din belsug. plus ca e la limita impozitelor mari.

am condus o vreme o Jetta 5 cu acelasi motor (cutie 6 tr) si am ramas surprins intr-un mod placut.

Link către comentariu

Sunt in dubiu in legatura cu schimbarea anvelopelor de pe fata cu cele de pe spate. Ce parere aveti, sa le schimb sau nu?

Din cate stiu, cele mai bune anvelope trebuie sa fie pe spate, deci schimbarea nu ar avea sens. :blink:

Link către comentariu

Eu stiam ca pe fata trebuie sa fie cele mai bune. In plus schimbul de pe fata pe spate le mareste durata de viata, cele de pe fata fiind cele mai solicitate.

Link către comentariu

Pe spate trebuie sa fie cele mai bune si iarna si vara.. Daca iti fuge fata o salvezi imediat dar daca iti fuge spatele nu mai e asa usor :-)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Update- am inceput sa merg destul de mult cu masina in ultima vreme, 8500 km in ultimele 2 luni, iar masina se comporta si arata excelent; se pare ca va trebui sa fac revizia mai devreme decat anul trecut :icon_thumleft:

Un drum:

Bucuresti- Jud. Botosani- 480 km, 3 pers si bagaje, viteza medie 79 km/h, 6 h, consum 5,2%

Jud. Botosani- Bucuresti- 480 km, 3 pers si bagaje, viteza medie 84 km/h, 5h 40min, consum 4,9%

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

si eu tot 2.3 am dar in poza ta mi se pareau foarte umflate...

Link către comentariu

banuiesc ca da, au 7cm diametru. pe 1.4 tsi au mers cu mentiunea ca jos ramane ceva loc din cauza unghiului sub care e taiata teava de esapament

post-104992-0-12430900-1364669899_thumb.post-104992-0-47745500-1365507193_thumb.
Modificat de Hayate
Link către comentariu
  • 5 months later...

Salut, tocmai am facut a 3-a revizie, la 40000 km, tot la Avia Militari, dar de data asta au lasat-o mai moale cu factura :icon_thumleft:

Ulei, filtru ulei, filtru aer: 430 lei, in conditiile in care manopera a fost 50 lei, fata de 200 lei anul trecut :dry:

Masina se prezinta bine, fara probleme pana acum.

Link către comentariu

Ornamentul ala pentru esapament merge si la Passat B6? 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!