Jump to content

VW Jetta 2.0 TDI Highline 2011

Baboon

Postare recomandată

Master_Blaster

Da eu sunt f multumit de farurile cu halogen cand e posibil bag faza lunga si aia e.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Baboon

80

• Hayate

9

• Muale

7

• _adi_

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Se apropie revizia de un an,ce recomandati sa schimb? Doar filtrul de ulei si uleiul,sau toate filtrele si uleiul? Nu am foarte multi km,nu prea am avut timp de plimbari anul asta, probabil voi face 11000km pana la revizie,peste o luna.

Revizia cred ca o voi face la Avia Motors Militari,deoarece stau fix langa ei,plus ca o sa pot sta langa masina pe parcursul reviziei.

Pretul,din ce am vorbit cu ei,va fi undeva la 700 lei pentru toate filtrele si uleiul sau 400-450 pentru ulei si filtrul de ulei.

Un consum care m-a impresionat,duminica seara,pe drumul Valenii de munte-Bucuresti,mers destul de tare :)) 4,6 % :icon_redface:

Link către comentariu

Prea mult 450 lei pt ulei si filtrul. Sa le zici sa mai taie 100 ron :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am facut un drum pana undeva dupa Valenii de munte in weekend,consum la dus de 4,4% ,cu AC ON,2 pers si bagaje,mers 80 in localitati pe DN si aprox. 120,dar uneori si mai mult, in afara :icon_cheesygrin: Sunt foarte multumit de consum,iar daca m-as putea abtine si as merge foarte economic,cred ca pe un drum asemanator as scoate sub 4 %.

Saptamana viitoare se aduna toate cheltuielile cu masina: casco,RCA,revizie,rovigneta ,plus ca vreau sa o duc la 'salon' pentru decontaminare si ceara ^_^

Modificat de Baboon
Link către comentariu

vreau si eu sa o duc la salon - stii pe cineva de incredere care face treaba buna ? Mersi :)

Link către comentariu

Azi am reinnoit polita CASCO si RCA. Am adaugat pe casco optiunile apa la motor si o asigurare mai mare pentru pasageri. Anul acesta ,facand RCA-ul la aceeasi firma cu cea de CASCO,am primit CASCO si in afara tarii(vara asta cred ca voi avea nevoie).

CASCO- 2700 lei, fata de 3100 lei anul trecut.

RCA- 700 lei,fata de 500 lei anul trecut,deoarece am schimbat asiguratorul,cu toate ca anul acesta crescuse si in partea cealalta din cate am inteles.

Saptamana viitoare urmeaza revizia. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Asa arata farurile cu xenon:

2013-Volkswagen-Jetta-Hybrid-front-end.JPG.jpg

Sau de aproape:

2011-NAIAS-Jetta-Hybrid-002.jpg

Si daca vrei si stopurile cu led:

t83nsy.jpg

Link către comentariu

Ciudat ca nu are spalatoare de faruri. In rest, farurile seamana destul de bine cu cele de Passat B7.

Link către comentariu

Nu are pt ca este model US. Ca design mi se par mai apropiate de cele pt Polo.

049-vw-polo-6r-gti-bilder-1-4-tsi-dsg-180-ps-twincharger-pix-test-fahrbericht.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Passat, Polo, Jetta...principiul e acelasi si 80% din design. Barile si dimensiunile diferite le fac sa fie diferite. Sunt curios de fiabilitatea DRL-ului. Am vazut Passaturi B6 care au inceput sa aiba o varsta si incep sa li se arda ledurile la stopuri. E adevarat ca sunt solicitate, pentru ca indelpinesc atat functia de pozitie cat si de semnalizare. Dar si DRL-ul e solicitat pentru ca merg non-stop. ar fi interesant si execelent daca exista posibilitatea de inlocuire a fiecarui led in parte, si nu sa schimbi tot farul ca devine DRL-ul stirb.

Pe langa faruri, stopurile mi se par superbe.

Link către comentariu

off topic: Legat de fiabilitate tin destul, spun din experienta cu un A4 b8 de 4ani, led-urile ce merg zilnic cam 4 ore fara nicio problema. Sunt mai rezistente decat xenon-ul (desi stiu un Passat b5.5 din 2004 cu xenon oem care merge inca perfect fara sa se fi schimbat un bec).

On topic: Mai multe pozee :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

am trecut azi pe langa ea si masina doarme frumos in parcare cu parasolarele in geam :emthup:

Link către comentariu

Chiar ca doarme :D nu prea am avut timp s-o alerg in perioada asta.

Voi mai pune poze dupa ce o duc la salon,peste vreo 2 saptamani.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi am facut prima revizie la Avia Militari. Am schimbat uleiul (Castrol EDGE 5w30 Longlife III ),au intrat 4 L fix,filtrul de ulei,filtrul de aer si filtrul de habitaclu. Totul a costat aproape 750 lei. Am putut sta langa masina pe toata perioada reviziei. Recomand :icon_thumleft:

img0720v.jpg

img0721gy.jpg

img0727ik.jpg

Modificat de Baboon
Link către comentariu

Buna treaba cu stat langa masina . Asa ceva caut si eu

Link către comentariu

In general mai nou cam peste tot poti sta langa masina in timpul reviziei.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
micuzzu_marius

Salutare, am o rugaminte, cand ai timp si daca vrei sa faci cateva poze exterior-interior cu senzorul de lumina-ploaie care e sub oglinda lipit de parbriz, vreau si eu sa mi montez si vroiam sa mi fac o parere cam ce dimensiune are, cum arata , la golf 6, passat, am vazut dar la jetta 6 nu. Multumesc anticipat :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pana una alta, trebuie sa stii ca pe langa senzor ai nevoie de oglinda care sa-l tina si mai ales parbriz care are alta prindere pt oglinda.

Link către comentariu
micuzzu_marius

stiu uite acest kit l am comandat

e full kit, dar vroaim sa vad de curiozitate "cum da" pe jetta 6

cu prinderea pe parbriz se rezolva)am vorbit deja) la un centru de montari parbrize care mi scot vechea prindere pt oglinda normala si mi lipesc noul suport pt oglinda cu senzor antiorbire in care vine si senzorul lumina-ploaie

post-97030-0-39910100-1343568753_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 months later...

Daca te uiti pe prima pagina o sa vezi poze cu masina noua in fata la PBV 1, de altfel, suportul de numar este cu Porsche, si pe spate are un abtipild cu PBV 1.

Asa ca masina a luat-o de la Cardinal Motors Ploiesti!

Link către comentariu
nicusor_pintilie

Salut , criminala masinuta nimic de zis e perfecta asa cum e nimic de modificat Drumuri Bune

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! foarte frumoasa jucaria.

Iubesc foarte mult jantele - mi se pare ca raportul de frumusete jante vs caroserie este perfect:):):)

Cum se numeste modelul si ce dimensiune sunt ?

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!