Jump to content

VW Jetta 2.0 TDI Highline 2011

Baboon

Postare recomandată

• 4 weeks later...
  • Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Baboon

80

• Hayate

9

• Muale

7

• _adi_

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

foarte frumoasa, arata intr-un mare fel modelul asta nou.are grila cu un aspect foarte agresiv.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
racila_alexandru

Salut! Foarte frumoasa masina insa nu vad butonul pentru ESP! Unde este pozitionat sau l-au scos de tot? :))

Link către comentariu
racila_alexandru

Adica mergi cu el tot timpul activat? Sau se activeaza automat atunci cand mergi pe drum alunecos?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ti-ai luat capace? Iti recomand forumurile sau okazii. Noi sunt foarte sumpe. 130 RON bucata. Asa, pe net iei cu 200 setul de 4.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 1 month later...

@dax: in a 6-a la 120 km/h am aprox. 2000 rpm,iar la 180km/h am in jur de 2800 rpm,din cate imi amintesc. De treapta a 5-a nu stiu.

Maine dimineata trebuie sa duc masina in sevice pentru o zgarietura pe bara spate,efectuata de o domnisoara cu abilitati extraordinare la parcarea cu fata :)) .

Nu este mare lucru,dar s-a luat vopseaua pe vreo 4 cm. A trebuit sa dau nas in nas cu super sistemul de asigurari din Romania,domnisoara avea asigurare la ASTRA. Am umblat 3 zile si n-am rezolvat nimic,cozi peste cozi,agenti constatatori scarbiti de viata .etc. Pana la urma am rezolvat tot pe casco-ul meu,prin regres,a durat 20 de min toata operatiunea si o ora cu tot cu programarea in service....alta viata :icon_cool:

Va trebui vopsita toata bara ,iar pentru asta am ales PBV1,sper sa fie in regula :icon_cheesygrin: .

Link către comentariu

Azi am ridicat masina de la PBV1; a iesit impecabil si totul a avut un curs civilizat :emthup:

Link către comentariu
Master_Blaster

Bravo! Ma gandesc cu groaza la perioada aia naspa de rodaj si respnsabilitatea pe care ti-o da o masina ca noua... Dar trece si dupa care te vei bucura cu totul de masina.

Niste poze?

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

O sa-i fac maine niste poze si o sa le postez. Saptamana asta trebuie sa-i schimb si rotile de iarna cu cele din aliaj pentru vara,abia astept,m-am saturat de tabla :lol:

Link către comentariu

N-am inteles niciodata treaba asta cu livrarea masinii fara combustibil. Risti sa faci pana prostului cu astia... In loc sa ma vrajeasca cu o sticla de sampanie sau ce mai dau ei, sa-i faca plinul. La ce incasari au si la cat dai pe masina nu cred ca mai putin de 100E ii aduce in pragul falimentului. Dar na ..."politica de 2 lei a firmei"

Eu cand am luat masina n-am vrut sa bag din Lukoil de langa Midocar Vitan, si am bagat din Rompetrol de pe Mihai Bravu. Iti ajunge pana acolo, de obicei in rezervor mai e rezerva.

Circoloco, la cate masini se vand, se cam aduna o suma cu ceva zerouri. :blah_:

Se scade din profit, adica in loc sa castige suma X la fiecare masina, vor castiga suma X-100E care e profit.(nu pierd nimic).

Mi-am comandat si eu o Jetta 1.4/122CP TSI HL DSG7 (vine pe 14 iunie) pe care am mai pus optionale de vreo 2000 si ceva de euro (climatronic, asistent faza lunga, pachet lumini I, indicator presiune pneuri, keyless acces, RDC 510, alarma, privacy glass, scaune fata incalzite, trapa, volan cu DSG, Park Pilot, culoare candy white nemetalizata) si am obtinut cu chiu cu vai un discount de 5%.

Am vrut si Park Assist (desi nu e in lista de optionale la Jetta) insa PBN mi-a zis ca nu se poate iar PBV1 mi-a zis ca m-ar costa 3200 lei desi le-am zis ca am deja senzorii de parcare fata-spate si RCD510.

Baboon, foarte frumoasa masinuta ta. Culoare arata super, insa eu nu am garaj si am preferat sa nu iau metalizata.

Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi kilometri!

Link către comentariu

O sa fiu si eu putin off-topic. Daca ai obtinut cei 5% fii multumit pentru ca mai mult nu se poate. Ei au din start marja asta ca sa jongleze cu ea. Mie mi-e prieten consilierul la care am comandat masina si mi-a zis din start ca e 5% dar imi da 4,5%. Acel 0,5% sa-l foloseasca la pregatirea masinii pentru livrare. Scos foliile de protectie de pe ea, spalat etc...

Sa va bucurati de ele. In opinia mea, noua Jetta arata mai bine decat Passatul

Link către comentariu

Eh,depinde de unde o cumperi,depinde cu cine vorbesti,cum vorbesti etc. poti obtine un discount mai mic sau mai mare in functie de asta. Eu am obtinut 6% de exemplu,fara sa ma tiganesc cu ei.

Azi am montat si rotile de vara,alta viata :icon_cool:

Link către comentariu

Circoloco, eram multumit cu 5% daca imi luam o inghetata. Asa, la o masina HL pe care am mai pus si optionale de vreo 2500euro eu zic ca se putea mai bine. A, ca sa nu mai zic ca prima oferta a fost discount 2%. Si mai mult decat valoarea discountului m-a enervat modul cum inteleg sa vanda: te trateaza ca pe un cersetor cu 2 lei in buzunar care vine sa cumpere o paine de 6 lei. PBN sucks, nu mai calc pe la ei decat cand imi ridic masina. Deocamdata atat, sa nu poluam topicul lui Baboon.

Baboon, chiar am vorbit frumos. Fac si eu business de 7 ani si stiu ce inseamna, Spune-mi te rog, cum sta Jetta cu antifonarea?

Si apropo, pentru revizii si alte chestii de montat dupa e obligatoriu sa duci masina in service autorizat VW sau in orice service autorizat RAR?

Link către comentariu

Dupa parerea mea,antifonarea este okay,nu ma deranjeaza nimic, tinand cont si de faptul ca este diesel. In cazul tau,ar trebui sa fie chiar silentioasa.

Reviziile trebuie sa le faci la un service autorizat VW pentru a nu pierde garantia.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Iar mi-au furat baietii capacelele de la roti :icon_thumleft: doar 2 de data asta,cele de pe partea cu bordura :lol:

Ma gandeam ca poate o sa pun unele argintii fara nicio emblema pe ele,gandindu-ma ca astea simple nu se cauta :lol: sa vedem ce gasesc.

Link către comentariu

Xenon-ul cred ca o sa fie o optiune rezervata doar passat-ului smile.gif

Baboon, poza cu masina nu ti-au facut ? La pbn asa fac biggrin.gif

Au aparut si Xenoanele in lista de optionale la Jetta:

Faruri Bi-Xenon cu iluminare dinamica la virare

• reglare automata a distantei de iluminare
  • functie cornering de iluminare statica la virare
  • lumini de drum permanente cu tehnologie LED
  • iluminare placuta inmatriculare spate cu tehnologie LED

Pret: 1.268,52 Euro

Modificat de danny2012
Link către comentariu

Bine ca au aparut acum ,la 1 an si 3 luni de cand am dat comanda :lol: :emthdown:

Link către comentariu

Foarte bine arata masina, imi place mai mult decat noul Passat, daca ar fi sa imi cumpar o masina, Jetta ar fi in top 3.

Sa ai noroc la ea si drumuri bune.

Link către comentariu

Bine ca au aparut acum ,la 1 an si 3 luni de cand am dat comanda :lol: :emthdown:

se traieste si fara bi-xenon :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!