Jump to content

VW Jetta 2.0 TDI Highline 2011

Baboon

Postare recomandată

Azi,la spalatorie, mi s-au furat capacelele de la jante ,acelea cu sigla vw :wub:

Aveti idee cat costa la reprezentanta aceste capacele?

Link către comentariu
  • Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Baboon

80

• Hayate

9

• Muale

7

• _adi_

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa !

Am si eu o intrebare: am inteles ca jetta este prost antifonata si cu foarte mult plastic de proasta calitate, asa este?

Link către comentariu

Antifonarea mi se pare okay,iar plasticul este si el okay,poate cu exceptia celui de pe usi,dar pe mine nu ma deranjeaza :rolleyes:

Link către comentariu

Capacele oem gasesti si in Vitan la 25 lei bucata, dar are un singur magazin, si este in spatele unui magazin de acumulatori auto.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mi-am luat alte capacele pentru jante si sper sa nu fii dat degeaba banii pe ele,sa nu dispara :251:

Acum am inceput sa ma uit dupa anvelope de iarna si jante de tabla. Sunt in dubiu la dimensiune 195/65/R15 sau 205/55/R16,voi ce ziceti? Si alta problema,este okay daca le iau cu indicele de viteza T (max 190km/h),tinand cont ca nu am de gand sa depasesc viteza asta pe timp de iarna :icon_santa:

In privinta modelului m-am hotarat la Michelin Alpin A4.

Link către comentariu

Ia de 15, sunt mai ieftine si in plus amortizeaza mai bine gropile ca cele pe 16. Sigur o sa para cam micuţel si le vei tine cam 5luni pe an, asa am inteles ca este (aproape jumatate de an cu anvelope de iarna, parca am sta in tarile nordice) Oricum merita cele 15. Foarte bine ales Michelin Alpin !

Link către comentariu

Sa ne ti la curent cu jentiile ,ma intereseaza si pe mine niste jante de tabla.In sfarsit mi-a venit si mi-e masina si ar trebui incet sa ma pregatesc si de iarna

Mersi

Numai bine

Link către comentariu

Si alta problema,este okay daca le iau cu indicele de viteza T (max 190km/h)

Salut.

Indicele de viteza trebuie sa fie minim cel din talon/CIV. Diferenta de pret intre T si H nu este mare.

Succes!

Link către comentariu

Indice T este OK. Ia neaparat de 15"

Poti sa te uiti si la Nokian - au preturi foarte ok si sunt facute si testate in nord :frigbaitata:

Poti sa-ti iei si jante de tabla sh. Eu mi-am luat la fosta OCtavie si am fost super multumit.

Link către comentariu

Ce as putea sa pun pe partea accea de bara care vine in continuarea portbagajului? Am impresia ca o sa se cam zgarie vopseaua in timp,tot atingand cu bagaje de ea. Exista vreo folie neagra,de exemplu,de la VW,sau trebuie sa-i pun o folie incolora(la baieti)? :rolleyes:

Link către comentariu

Mi-am luat alte capacele pentru jante si sper sa nu fii dat degeaba banii pe ele,sa nu dispara :251:

Acum am inceput sa ma uit dupa anvelope de iarna si jante de tabla. Sunt in dubiu la dimensiune 195/65/R15 sau 205/55/R16,voi ce ziceti? Si alta problema,este okay daca le iau cu indicele de viteza T (max 190km/h),tinand cont ca nu am de gand sa depasesc viteza asta pe timp de iarna :icon_santa:

In privinta modelului m-am hotarat la Michelin Alpin A4.

iti recomand 195/65/15, excelente pe timp de iarna, scade si consumul si ataci si mai bine eventualii nameti; la anvelope iti recomand Dunlop Winter Sport 3D, excelente si non zgomotoase (mie pe octavia imi scad consumul cu cel putin 1 litru pe timp de iarna{5.2 - 5.3 max la 130 vit max} - vara am 205/55/16, nu imi scade consumul la drum intins sub 6, 140 - 150 viteza maxima)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Zilele astea o sa cumpar anvelope de iarna pana la urma,dar tot nu-s foarte hotarat in legatura cu ce sa iau. La dimensiuni m-am decis 205/55/R16. Ce nu stiu,este marca si modelul: Nokian WR G2 sau Continental wintercontact TS 830. Cu Nokian,as iesi undeva la 2800 lei(jante si anvelope),iar cu Continental,undeva la 3100-3200 lei. Ce sa aleg?

Link către comentariu

Uita-te si la Vredestein Snowtrack 3. Eu am asa ceva si iarna trecuta am fost super multumit de ele. Anul trecut am dat 450ron/anvelopa, nu mai stiu care sunt preturile anul asta. Oricum si-au meritat fiecare banut.

Modificat de abunea
Link către comentariu

TS830-urile se pare ca sunt cele mai bune anvelope de iarna, per total. Merita diferenta de pret nu foarte mare , mai ales ca fiind un model mai nou, ar trebui comparat cu D3 de la Nokian.

La anvelope merita sa cumperi ce e mai bun. Eu am gasit Dunlop WinterSport 3D recent fabricate la un pret foarte bun.

As alege totusi dimensiunea 15" pentru rotile de iarna.

Link către comentariu

daca tii neaparat sa iei pe 16 as merge pe nokian la 380 lei/ buc. tot acolo o janta de tabla pe 16 costa 224 lei/ buc deci in total iesi la 2420 lei

personal as lua tigar pe 15 91H la 223 lei/ buc. aici jantele de tabla sunt chiar mai ieftine

Modificat de _zenith_
Link către comentariu

O intrebare de noob: conteaza daca pun jante de tabla pentru iarna de 6 j in loc de 6,5 j ,cum scrie pe jantele de aliaj si roata de rezerva?

R 16

Afecteaza cumva chestia asta,cauciucul. Stiam ca dimensiunile astea se refera la latimea jantei.

Modificat de Baboon
Link către comentariu

Gata,am dat comanda de jante si anvelope. Pana la urma am optat pentru anvelope Dunlop SP Winter Sport 3D 205/55/R16 91H,si jante de otel KFZ 16'. Cost total: 2708 lei. Sper sa fiu multumit de ele :icon_cheesygrin: .

Modificat de Baboon
Link către comentariu

Au venit jantele si anvelopele. Sa vina iarna! :lol:

Cred ca o sa-i pun si niste capace pe jante, sa nu le fie frig :frigbaitata: sa vedem unde gasesc :Computer:

Modificat de Baboon
Link către comentariu

Eu am avut surpriza :blackeye[1]: sa nu se potriveasca 15" pt ca am etrierii prea mari (deh 160cp) si am luat 16" cu 205/55 Goodyear UG 8

Link către comentariu

Site-ul de care s-a amintit si la tine: www.anvelopejantepromotii.ro

Modificat de Baboon
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!