Jump to content

VW Jetta 2.0 TDI Highline 2011

Baboon

Postare recomandată

Desi sunt fan impatimit golf 5, trebuie sa recunosc ca noua Jetta depaseste golf 6 la mai toate aspectele (nu ma refer aici la variantele sport)

Ca si aspect exterior este o masina foarte, foarte frumoasa, cel putin d.p.m.d.v. e no comment insa la dotari optionale disponibile este sub Golf 6(lipsa xenon, camera rear-asist, sistemul de inchidere al portbagajului este cam anevoios la o incarcare full a acestuia, etc). La aceasta masina inca este loc de mai bine si probabil va fi pe viitor . Sunt mici gadget-uri care pentru unii conteaza iar pentru altii nu dar lasand toate astea la o parte eu personal iti doresc sa ai parte de masina si sa-ti satisfaca toate nevoile si asteptarile...

Drumuri bune si tot ce-ti doresti de la masina!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Baboon

80

• Hayate

9

• Muale

7

• _adi_

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Astazi masina a fost inmatriculata si a primit numere noi :Driver:

Link către comentariu

Da,arata bine,in special fusta/prelungirea aia din spate,dar ma indoiesc ca voi face modificari,ma plictisesc greu de masini :))

Link către comentariu

De vreo 2 zile aveam niste gainat de pasare pe masina si azi m-am decis sa o spal. Dupa spalare am observat ca au ramsa niste pete pe masina,pare ca s-a topit lacul,sau ceva de genul. Stiti vreo varianta pentru indepartatea acestor urme,fara sa fac polish,ca totusi,masina are doar o luna :wacko:

Link către comentariu

Din pacate lacul a fost afectat permanent de gainat, nu prea ai ce face. Culorile nemetalizate si negrul pearl effect sunt foarte sensibile la gainat si la insecte, ar fi de recomandat o protectie suplimentara gen ceara solida pentru protejarea vopselei.

Cum ti se pare masina acum, dupa ce o ai de ceva timp? Esti multumit de ea? Sunt aspecte care nu te multumesc pe deplin?

Link către comentariu

O sa-i dau o ceara solida la urmatoarea spalare :icon_thumright:

Pana acum sunt foarte multumit de masina,problema cu gainatul ar fi singura care ma nemultumeste,in sensul ca de 4 ani mai am si un logan care nu a avut genul asta de probleme. Mai ales ca l-am spalat cam o data la 2 luni,si este gri inchis. De acum o sa stau ca obsedatul la panda dupa rahatul de pasari,sa-l curat in timp util :angry:

Link către comentariu

Nu numai culorile nemetalizate,ci si cele metalizate.Problema e cu lacul asta "ecologic" care nu numai ca este foarte sensibil ci se si poliseaza foarte prost.

Ceara solida te tine cam 10 spalari maxim.

Modificat de TDR
Link către comentariu

De vreo 2 zile aveam niste gainat de pasare pe masina si azi m-am decis sa o spal. Dupa spalare am observat ca au ramsa niste pete pe masina,pare ca s-a topit lacul,sau ceva de genul. Stiti vreo varianta pentru indepartatea acestor urme,fara sa fac polish,ca totusi,masina are doar o luna :wacko:

salut,

incearca cu niste pasta 3M (gasesti in Vitan, la magazinele cu vopseluri din partea cu Vitandis, 200g cam 20-30 de lei, depinde cum te targuiesti). Cumperi si un burete fin (din ala de iti dau la ceara solida la cutie) si te apuci sa cureti zona afectata cu miscari circulare (manual). lasi sa se usuce, stergi, tot circular cu o laveta de bumbac, si repeti pana iti dispare. masina sa o ai spalata inainte.

bafta

Link către comentariu

Weekendul asta am facut vreo 200 km in afara orasului(in mare parte) ,consumul mediu a fost in jurul valorii de 5L/100km :D

In legatura cu urmele de gainat,se pare ca lacul s-a reparat singur. Probabil datorita temperaturilor la care a fost expusa masina,lacul s-a topit si s-a uniformizat in zonele respective :huh:

Link către comentariu

Nu gasesc un loc unde sa dau ceara solida,exceptand firmele de detailing,care m-ar taxa de la 200 lei in sus. As da ceara singur,dar nu am conditiile necesare. Imi puteti recomada o locatie de care ati fost multumiti? :salut:

Link către comentariu

Aveti idee cu ce as putea curata urmele de lipici,lastate de folia protectoare pe stalpii dintre usi? Stalpii sunt negru glossy,nu sunt vopsiti,cred ca e un fel de plastic lucios :icon_bounce:

Link către comentariu

tare sunt curios daca iti raspunde cineva...aceeasi problema am si eu de rezolvat (nu masinii mele, insa una din familie), avand luneta sparta 1sapt a stat cu scoci si folie pana s-a efectuat inlocuirea...cand am dezlipit au ramas urmele de zici ca e data cu var.

scuze ca am postat pe topicul tau si moderatorilor..

Link către comentariu

Masina a primit azi un tratament care a constat in spalare,degresare si ceruire. Cu ocazia asta am scapat si de urmele de lipici,iar masina,pot spune,ca arata mai bine decat atunci cand am ridicat-o de la dealer :wub:

Modificat de Baboon
Link către comentariu

Bravo! sa nu uiti sa mai pui din cand in cand si ceva poze. :)

Link către comentariu

Super masinuta, si eu astept una aproximativ la fel.

Multi kilometri fara probleme

Numai bine

Link către comentariu

De curand m-am intors de la mare,iar masina s-a comportat exemplar. In total am parcurs 700 km,din care aproximativ 550 au fost facuti exclusiv pe drumul propriu-zis spre mare si inapoi. Consumul mediu la dus,cat si la intoarcere a fost de 4,8%,iar consumul pe cei 700 km a fost de 5,2% (facut la pompa).

dsc02027b.jpg

dsc02017af.jpg

dsc02018lh.jpg

Link către comentariu

La viteza medie nu m-am uitat decat atunci cand am ajuns acasa,adica dupa vreo 40-50 min de mers prin Bucuresti la ora de varf, era de 64 km/h. Pe autostrada mersesem cu 120 km/h pe pilot automat.

Modificat de Baboon
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Tocmai m-am intors dintr-o excursie la munte,in care am parcurs aproximativ 1200 km. Motorul incepe sa imi placa din ce in ce mai mult,se misca foarte bine si,din cate am observat,la drumum intins,nu prea se observa diferenta de consum dintre un stil de condus relativ economic si unul putin mai sportiv. La un mers economic,a consumat undeva la 4,5-4,8 %,iar la un mers normal,spre sportiv 5-5,2%. De exemplu,ieri pe traseul Bacau-Bucuresti: distanta 300 km, viteza medie 91 km/h,timp 3 ore si jumatate si un stil de mers,sportiv - am avut un consum de 5,2%.

Pe o portiune de drum am avut si cel mai mic consum mediu de pana acum 3,2% (am mers pe pilot automat cu 65 km/h in treapta a 4-a) am rezistat doar 40 km :D .

Pana acum,media pe cei 3000 km parcursi,pe CB2,este de 5,5%( 65% extraurban,35% urban)

dsc02280mn.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!