Jump to content

VW Bora V5 2.3

MERIDA

Postare recomandată

firele acelea pe langa pragul soferlui nu dau bine dar e un compromis. Satelitii plasati sub bord nu se vad decat daca te uiti acolo. Mi-am invitat niste prieteni in masina si pana nu le-am aratat eu nu si-au dat seama ca se afla acolo. Ma bucur ca sunteti sinceri si nu ma deranjeaza absolut deloc faptul ca nu va place dar vreau sa spuneti exact ce vi se pare in neregula. In afara de firele de curent care traverseaza intreaga masina pe mine nu ma deranjeaza nimic pentru ca altceva nu este vizibil sau inestetic. Satelitii chiar nu se observa, nici cel din spate dreapta (oricum cortina e trasa mai mereu) apoi orice subwoofer aftermarket ocupa spatiu in portbagaj, arata la fel si are nevoie de un amplificator (in cazul meu convertorul poate fi usor confundat cu un amplificator.

Hai, dati cu oua, fiti sinceri, spuneti tot caci nu ma supar numai sa nu sesizez mentalitate de turma ca asta ma cam irita

Azi am cumparat un chit pentru polisarea farurilor. Am gasit un pachet de la Turtle Wax in care se afla 4 tipuri de hartie abraziva, un spray pentru umezirea hartiei si a farului, o pasta pentru polish si un servetel imbibat intr-o solutie care va proteja impotriva oxidarii si a ingalbenirii.

Am incercat fara succes sa gasesc un topic despre curatarea farurilor. Daca exista unul spuneti-mi si postez acolo mai detaliat.

Pe kit am platit 17 euro. Rezultatul e bun/foarte bun dar nu exceptional. Daca as mai face asta inca o data as merge pe varianta clasica adica hartie abraziva de 800, 1500, 2000 si 3000 neaparat montata pe o masina pt ca e prea obositor cu mana, plus polish auto sau special. Plasticul e mult mai transparent iar tenta galbena a disparut. Totul a durat 30-40 de minute

dsc3957n.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dsc3958.jpg

36205387.jpg

53779362.jpg

Modificat de MERIDA
Link către comentariu

Atata timp cat pt tine este ok,nu mai conteaza nimic.personal mi-as fi pus niste boxe capabile in usi,si luam un mp3 player cu usb si gata.

Cat puteau sa coste?asa power inverter si restul cat te-au dus?

Hai sanatate,si sunt invidios pe motoarele voastre de acolo.balesc dupa un vr6 sau un r32.

Brgds

Link către comentariu

personal mi-as fi pus niste boxe capabile in usi,si luam un mp3 player cu usb si gata.

Cat puteau sa coste?asa power inverter si restul cat te-au dus?

Nu banii au fost principala problema ci calitatea sunetului. Am montat anul trecut 4 boxe Blaupunkt in usi iar folosind o caseta adaptoare cu fir play-am muzica de pe orice dar auzeam zumzaieli iar calitatea sunetului nu era multumitoare. Imi trebuia un player bun si un woofer in portbagaj iar asta costa mult daca vrei sa fie bune.

Si mai e un aspect. Playerele astea...mai, mi se par atat de urate cu butonasele lor multicolore si tot felul de luminite, plus ca nu se potrivesc de nici o culoare cu bordul. Nu inteleg de ce le fac atat de urate.

O sa mai lucrez la firele alea iar satelitii cred ca ii pot pune pe orizontala ca sa fie si mai bine ascunsi

Link către comentariu

Foarte tare! Sper sa se realizeze cat mai repede. R32 sau altceva?

Eu am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult la Passat W8 4L :rolleyes: Stii ceva despre modelul asta? Pana la sfarsitul anului o sa stiu ce se va intampla cu job-ul si ce uppgrade imi voi permite.

Link către comentariu

motorul provine de pe un touareg. singurul lucru ce trebuie adaptat este trecerea de la 1 bobina la 6 bobine de inductie. in rest merge la fix. si tu il poti impreuna cu cutia ta de viteze. mai greu la tine e cu instaltia electrica, eu o pot pastra pe a mea.

Passat-ul W8 este o masina putesnica dar am auzit ca are probleme cu fiabilitatea. Recomand cu caldura A6 4.2/S6/S4. performante mai bune + consum mai mic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!