Jump to content

Candy White Highline Passat

Laurentiu Utiu

Postare recomandată

Laurentiu Utiu

Revin cu cateva poze. Intre timp masina a mai primit 4 discuri de frana ,schimbat uleiul de la servodirectie (OEM). 

IMG_0131_zps81b07d18.jpg

IMG_0146_zps141114c2.jpg

IMG_0192_zpsafe63fbe.jpg

IMG_0211_zpsf6605e68.jpg

Link către comentariu
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Laurentiu Utiu

30

• Muale

6

• F l o r i n

4

• george gga

4

a muncit ceva, pana sa o aduca in starea asta.

Felicitari !

Link către comentariu
Laurentiu Utiu

Intra-devar m-am ocupat de ea permanent. Am cautat sa fie totul oem pe ea, sa fie clean look, sa fie curata tot timpul atat la interior cat si la exterior.

Avantajul e ca am si timpul si posibilitatea sa o spal, ingrijesc cum vreau eu.

@Florin are si el o contributie majora la aceasta masina prin sfaturile lui binevenite. Multumesc

In plus de asta fara forum luam multe "tepe" pe la mecanici mai ales in zona asta la mine.De exemplu la unul dintre cei mai "meseriasi" mecanici de la noi nu stia ce inseamna reglajul avansului la motoare pd. Sau un log in mers.

Am invatat foarte multe pe forum, trebuie doar sa ai rabdare sa citesti si sa urmaresti topicurile.

Modificat de Laurentiu Utiu
Link către comentariu

E o placere sa vad masini asa ingrijite. Ultimele 10 B5-uri vazute pe strada erau intr-o stare de cadeai din ele. :))

Modificat de mada_eim
Link către comentariu

pai... depinde si de om... si de masina... si de bani.... 

zilele a trecut pe la mine un B5.5 Exclusive 2004 - nebunie de masina.... dar a dat pe ea 5000 de euro. Un pret corect, pentru o masina buna.

Link către comentariu

doar o idee : ar merge de minune lumini in bandou, us style ;)

Link către comentariu
Laurentiu Utiu

Buna ideea. Si pe mine ma incanta. Le mai pandesc pe net...poate prind vreun set pe undeva.

Niste geamuri fumurii pe spate ar mai merge. Stiu la cineva geamuri fumurii OEM......foarte ieftine...dar e nasol cu transportul.

Link către comentariu

eu am luat un geam prin curier si nu au fost probleme. si nu a fost ambalat foarte bine.

vezi ca e folie Llumar ce imita privacy glass, in felul asta elimini transport si demontat mult.

la passat US sunt si pe spate lampile in bandou (rosii), pe masina (alba) ta s-ar vedea f tare. vezi cat costa noi, la golf din cate am vazut setul fata este la 100-130 lei (si decupezi tu bandourile)

Link către comentariu
Laurentiu Utiu

am si gasit pe net o poza ... Cu folia nu prea m-as risca daca nu e pusa legal. In plus de asta diferenta dintre folie si geamuri nu e mare. Si totusi , e OEM. 

url_zps7431fd0d.jpg

Link către comentariu
  • 9 months later...
Laurentiu Utiu

Intre timp masina a primit o resoftare, acum are 160 cp. A primit si un suport de ochelari OEM , oglinda retrovizoare mare pe partea dreapta, semnalizari in oglinzi. In rest curatenie si disciplina.

O poza recenta:

post-55955-14278886907633_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 7 months later...

De cand nu am mai postat aici masina a primit un set nou de discuri de frana de 312 mm OEM +placute frana OEM pe fata si pe spate dimensiunea normala , toate OEM. Am vopsit si etrierii cu vopsea specială .

4 cauciucuri de iarna Continental WinterContact TS850 noi, dot 2015.

Player 2din Alpine INE-W920R.

Soft ecu de 165 cp si egr off.

Set nou de oringuri injectoare+ șuruburi de reglaj.

Urmează un set de amortizoare oem reconditionate.

In rest , apa, paie si bataie :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!