Jump to content

Candy White Highline Passat

Laurentiu Utiu

Postare recomandată

WOW, cea mai indoit-o... N-am stiut ca zapada poate face asa mari daune cand cade de pe bloc...

In rest e superba masina, nici n-am stiut ca ai topic la ea...

Link către comentariu
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Laurentiu Utiu

30

• Muale

6

• F l o r i n

4

• george gga

4

Stiu cum e sa iti pice cate un cadou din asta nefericit de sarbatori :(.Iti doresc sarbatori fericite si in ianuarie sa o ai gata :D

Link către comentariu

Mersi de laude @victorash_cw. O sa o fac in maxim 2 saptamani. Sarbatori fericite si voua. La multi ani si La multi km ! :icon_thumleft:

Link către comentariu

ai putea cere bani asociatiei de locatari...stiu ca are obligatia de a curata terasa de zapada,gheata tocmai pt a se evita astfel de lucruri.

in alta ordine de idei, ce vad in far, jos? ai pus tu o banda de leduri?! :icon_confused:

Link către comentariu

Nu ma complic cu asociatia de locatari. Prea mult timp pierdut si nervi. Nici nu stiu daca exista asa ceva la noi. In far am pus banda cu leduri dar demult, au vreo 2 ani dar s-au ars repede. Pe cate 3 leduri s-au ars. Adica 3 leduri merg, 3 nu...si tot asa.... le-am anulat. Erau legate la pozitie. Uite o poza cum arata cu ledurile.

post-55955-0-74808000-1356780011_thumb.j

Link către comentariu

Simpatica rau masina...imi place interiorul mult. Oricum, eu as da ledurile jos din far...

Pacat de ce s-a intamplat...oricum intereseaza-te cat ar dura daca ataci asociatia, pana la urma poti sa o repari tu si sa astepti despagubiri..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Nu mai desfac farurile doar ca sa scot benzile cu leduri. E cam mult de lucru si trebuie lipite etans ca sa nu se abureasca farurile. Le las asa...nu se observa prea tare.

Sent from my iPhone4S using Tapatalk

Link către comentariu

salut, misto masina, spune-mi si mie te rog cum ai desfacut farurile, vreau si eu sa umblu oleaca in ele, le-ai bagat la cuptor?

Link către comentariu

Da. In cuptorul incalzit, aproximativ 2 minute. Si apoi cu o surubelnita micuta am inceput sa desprind carcasa de geam. E lipita cu un fel de silicon cauciucat.

Dar sa ai grija cat le incalzesti sa nu topeasca geamul sa sa-l ingalbeneasca.

Link către comentariu

Nu stiu sa-ti spun exact....

Oricum, nu raspund de faptele tale :)

Modificat de Laurentiu Utiu
Link către comentariu
Laurentiu Utiu

Stiti cumva daca la revopsirea capotei trebuie suflat si un strat de lac peste vopsea? Sau e suficienta vopseaua....Caci am auzit variante cum ca vopseaua e suficienta...

Link către comentariu

cum sa lasi fara lac? ca sa iasa bine,da-i cu lac. restul masinii asa e facut.

Link către comentariu

Apeleaza la un vopsitor profesionist, v-a sti cu siguranta ce are de facut. Obligatoriu trebuie si un strat de lac , si capota pe care o inlocuiesti sigur a avut lac pe ea.

Lacul este cel care o fereste de zgarieturile mici.

Link către comentariu
Laurentiu Utiu

Am vb cu un baiat de aici de la mine din oras care se ocupa cu revopsitul de masini,reparatii dupa accident, etc si el a zis ca nu trebuie lac pe vopsea.

Link către comentariu

atunci da-i bataie :)) probabil e foarte cunoscut (pe plan local) / probabil spune ca are el o vopsea "din strainatate" cu lac inclus.

gandeste-te logic...lacul este stratul transparent,da profunzime si luciu culorii. pe lac se face polish in caz de zgarieturi.

sunt curios cum arata spatiu in care vopseste si cat taxeaza pe piesa (capota in cazul tau)

Link către comentariu

pe bune?cum sa nu trebuiasca lac? :))

mai ales daca vopseaua este pe baza de apa...cum mai nou numai asa se vopseste...obligatoriu trebuie lac...pentru ca dupa aplicare ramane mata...

poate ti-o vopseste cu vopsea pe baza de solvent...din bricostore :)) sau email :P

Link către comentariu
Laurentiu Utiu

de asta ma miram si eu :)

Ii zic sa dea cu email de ala cu care se revopseste vana din baie :))

Merg la o vopsitorie profesionala....Mersi de sfaturi

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Exista vopsea cu lac in ea si vopsea cu lac peste. Daca mergi la un atelier de preparat vopseluri cu codul de nuanta al masinii iti spun ei daca e cu sau fara. Eu de exemplu la polo am vopsit ceva si am nuanta de negru A1/A1 si e cu lac peste, dar sunt si nuante de lac in vopsea. Mi-a si aratat vopsitorul cum poti verifica fara sa mergi la cei care prepara (cel putin la negru). A dat cu un smerghel fff fin si cu putin diluant pe vosea si s-a matuit rezultant o pasta albicioasa. Era lacul

Link către comentariu
Laurentiu Utiu

Cred ca de aceea a zis ca nu trebuie lac. Zicea ca vopseaua o cumpara el si nu trebuie lac.

Link către comentariu

Normele europene nu mai agreeaza vopseaua pe baza de solvent....majoritatea service.urilor folosesc vopsea pe baza de apa...care automat ii dai cu lac...este mai ECO...

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu
Laurentiu Utiu

Nu prea ma intereseaza ce agreaza sau nu normele europene, eu vreau sa scap cat mai ieftin din afacere :).

Link către comentariu

Prin faza cu normele am vrut sa subliniez despre profesionalismul service-ului...

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu
Laurentiu Utiu

Da da...inteleg ce vrei sa spui. O sa vad ce aleg...din aia cu lac sau din aia pe baza de apa si pun lacul separat peste. Mersi

Link către comentariu
  • 11 months later...

Aoleu de cand n-am scris aici. Intre timp masina a primit cateva piese: trecerea la 2DIN impreuna cu un player JVC. 

Set complet de brate marca Lemforder schimbate saptamana aceasta, 4 amortizoare noi marca Bilstein, bucse punte spate, schimbat lichidul de frana, azi schimb si filtrul de polen , placute de frana pe fata, garniturile de la etrierii spate.Mai adaug cateva poze : 

0125555_zpsc07f6f26.jpg

031_zps7ec63a78.jpg

025_zpsd4731f4e.jpg

061_zps1d045900.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!