Jump to content

VW Golf 4

lyteon

Postare recomandată

Salutare tuturor membrilor vwforum.Am decis sa imi prezint si eu masina mea.Timp de 2 ani de zile am condus un Golf 3 1.8 90 CP,masina care si-a facut datoria si care inca functioneaza foarte bine cu toate ca are ceva urme de rugina.In urma cu 2 luni m-am decis sa schimb masina,iar dupa o luna de cautari am gasit ceea ce mi-am dorit. Este vorba despre un VW GOLF IV 1.6 16v (AUS) 105 cp HIGHLINE.Masina a fost adusa in 2006 in Romania.In present are 116000 km(nu cred ca sunt reali.). Ca dotari pot enumera:

-jante 17"

-volan 3 spite imbracat in piele

-computer bord

-geamuri electrice

-cotiera

-suport de pahare(fata-spate)

-climatronic

-ABS

-EPC

-4 airbag

-folii omologate

Masina arata bine si la interior si la exterior si merge foarte bine.La inceput a avut ceva probleme cand schimbam in anumite viteze(intra greu) dar am rezolvat cu putin spray WD-40.Un singur lucru ma deranjeaza…cand ruleaza pe anumite tipuri de asfalt se aude un zgomot de la o roata din fata…sa fie un rulment dus?

Urmeaza sa schimb la ea:

-distributia

-filtre

-ulei motor

-discuri si placute de frana pe spate.

Din luna august,depinde de buget, voi incepe sa o modific incet incet….

Modificat de lyteon
Link către comentariu

Eu sunt de parere ca daca ar fi problema de la un rulment, ar trebui sa se auda si pe asfalt bun , chiar mai pronuntat. Probabil e de la cauciucuri, ai verificat presiunea in ele? La Bora stiu ca era 1.9 pe toate patru rotile.(vezi inauntru capacului de la rezervor scrie).

Sa te bucurii de ea si drumuri bune. :Driver:

Link către comentariu

Cu niste poze nu incanti privirea?

Sa o conduci cat mai multi km

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o conduci cu placere si sa aveti grija unul de altul. :offtopic: Referitor la rulment, si eu sunt de parere ca trebuie sa scoata sunete suspecte si pe drum bun. Mai lasa-l putin sa-ti dai seama exact daca el e de vina sau nu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!