Jump to content

my little brother

tzugu79

Postare recomandată

ne cunoastep de 3 ani si jumatate...face parte din viata mea de zi cu zi!!l-am asteptat cam 2 luni pana a venit si cand a ajuns am fost cel mai fericit...

nu ne-am ''certat'' niciodata si nu ne-am facut probleme unu' altuia si uite ca avem peste 100 mii de kilometrii petrecuti fara nici o problema!!

sunt foarte mandru de fratele meu mai mic...GOLF 5!

imi doresc ca multi de aici sa fie la fel de mandrii asa cum sunt eu...indiferent de numele ''fratiorului'' vostru!!

va salut cu respect!!

Link către comentariu

Arata-ne niste poze.. si mai multe detralii.. motor, an, planuri de viitor..

Sa te paorte sanatos

Link către comentariu

am pus o poza...o sa incerc sa mai adaug cateva!!

motorul e 1.9 de 105 cai de care sunt fff multumit,din cate am auzit eu sunt cele mai reusite in comparatie cu 2.0 sau mai mici!!

pentru viitor imi mai doresc cel putin inca 100 mii cu el si apoi vom mai vedea...cine stie ce ne mai rezerva viitorul!!

modificari nu am la motor si nici estetic,nu sunt un fan asa de inrait al modificarilor!!am doar folie si xenon....si uitasem, niste jante pe '15 din aliaj,cele din fabrica erau de tabla!cam atat!!singurul lucru pe care vreau sa-l mai fac e sa schimb jantele cu unele pe '16!!

Link către comentariu

frumoasa ... mai ales ca seamana un pic cu a mea ca si estetica :) ... pt. jante eu ti-as recomanda sa te uiti dupa modelele OEM ...

Link către comentariu

am mai multe modele care imi plac...in functie de buget, sper sa gasesc ceva pe placul meu!!incerc sa le dau p-astea dupa masina si sa mai pun eu ceva diferenta...daca nu,strang cureaua si vad eu ce fac...

merci oricum pt sfat!!

Link către comentariu

am mai gasit niste poze cu ...dansul!! :)

Modificat de tzugu79
Link către comentariu

hmmm...post-73949-0-45280800-1308750457_thumb.j

post-73949-0-64355800-1308750476_thumb.jpost-73949-0-68126400-1308750467_thumb.j

mai multe despre masina.....o am de noua din craiova de la serpico,am avut si eu mandria mea sa fie noua!! :rolleyes:

-dublu climatronic

-proiectoare ceata

-10 airbag-uri

-mp3 cu 10 difuzoare

-cotiera centrala

-xenoane

-jante aliaj pe '15(pe viitor poate unele pe '16..daca e cuminte..) :D

-folie spate si luneta

-leduri pozitii si numar

-inchidere centralizata

-geamuri electrice si oglinzi incalzite

cam atat...nu stiu daca am omis ceva,iar pentru viitor ne dorim niste jante mai mari pe '16,poate si o suspensie mai buna!!

si astept sa montez tubul de bass si inca doua boxe pe haionul din spate!!

asta e tot!!

va salut cu respect!!

Modificat de tzugu79
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut colegu,ne-am vazut in seara asta la CP,eram cu unul din Polo-urile albastre,cel mai nemodificat :))

Frumos Golfuletul,sa-l conduci fara probleme!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!