Jump to content

Golf 5 GT Sport tdi

EmX

Postare recomandată

Salut!Sunt nou pe forum si m`am decis sa imi prezint si eu masina.Este vorba de un golf 5 1,9 tdi din 2008 cod motor BXE in prezent in jur de 140 de cai.Masina a fost adusa din Olanda anul trecut si in prezent are 95.000km.Ca dotari pot enumera:

-jante 17"

-suspensie sport oem

-bara fata gt

-faruri negre gti

-scaune sport

-volan 3 spite imbracat in piele

-computer bord

-geamuri electrice

-radio rns 300 cu navigatie

-cotiera

-plafoniera W8-catvision si suport ochelari

-privacy glass

-leduri pozitii si numar spate

-discuri frana brembo+placute TRW

-etrieri vopsiti rosu

O sa urmeze cateva modificari pe parcursul verii:

-subwoofer

-fusta gti+tipsuri

-pleoape faruri

-kit xenon

-activare coming/leaving home+lumini de zi precum masinile americane

Cateva poze:

dsc04558vl.th.jpg

dsc04336h.th.jpg

p1050458n.th.jpg

p1050909.th.jpg

p1050913n.th.jpg

p1050620g.th.jpg

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Arata bine de tot. Sa o stapanesti sanatos. :icon_thumright:

Succes cu "modificarile" pe care ti le-ai propus. ;)

Link către comentariu

foarte frumoasa masina la cat mai multi km ..si spor la modificarile propuse :blah:

Modificat de ecko
Link către comentariu

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos. Imi plac jantele mult. Au un design asa simplu dar frumos.

La discuri iti recomand ATE sau TRW in loc de Brembo (daca iei cele simple).

Link către comentariu

superba masina :) sa te poarte sanatos cat mai multi km!Bft la modificari! :D

Link către comentariu

Frumos modelul.

Te asteptam la intalnirile din Ploiesti la Sala Sporturilor(joi 19.30 si duminica 12.00)

Link către comentariu

1. NU e GT.

2. De ce lipseste "Sport" de sub GT? Sigla din bara ta nu este siga de GT, ci cea de GT Sport. Cea de GT are scris GT mai mare.

hpim0809en9.th.jpg

Link către comentariu

Atunci de ce scrie si pe seriile alea din portbagaj si unde mai are 1.9 GT..Masina asa a fost cumparata din Olanda..si volanul are acceasi inscriptie cu GT.Uita`te pe site`urile de vanzari auto sa vezi ca mai sunt ca a mea..Din sigla mea lipseste Sport ptr ca mi`a fost furat.bafta

@tibi:o sa vin dar nu promit ca saptamana asta..am bacul saptamana viitoare si stau sa tocesc.app sticker de unde pot sa iau?

Modificat de EmX
Link către comentariu

Scrie GT pe sticker pentru ca este GT Sport (asa cum am mai spus, asa cum scria pe sigla). Nu este GT! GT este model, cum este si GTIul, nu este echipare. GT Sport este echipare.

Si la mine pe volan scrie GT (pentru ca e GT Sport) si la mine pe stickerul din carte si din portbagaj scrie GT (pentru ca e GT Sport). Sper ca te-am lamurit acum.

Btw, ai grija cu sigla, se fura la greu in Ploiesti :(

Link către comentariu

Mersi ca m`ai lamurit.Stiam ca nu e gt ca gt`ul are motor de 1.4 benzina etc..Credeam ca si GT este tot o echipare.Imi cer scuze pentru confuzie..Stiu ca se fura si se zgarie masinile in ploiesti!!un prieten a ramas fara sigla din fata :lol:.Sper ca voi ajunge la intalniri si eu..Apropo stii de unde fac rost de sticker si eu ?

@volnick:discurile le`am schimbat de cand am luat masina..erau facute praf..(masina de femeie).Sunt multumit de ele pana acum.

Modificat de EmX
Link către comentariu

GT, neGT,trebuie sa iti placa,doar este a ta...daca tu esti multumit,ii poti pune si fagurii de GTI.

Brgds

Link către comentariu

Frumoasa Masina !

Cati mai multi kilometrii fara incidente.

Frumoasa Masina !

Ai putea sa ii mai pui si stopuri pe led :icon_thumright:

Cati mai multi kilometrii fara incidente.

Link către comentariu

Daca voi face aceasta modificare sigur vor fi inlocuite cu stopuri oem gen R32..

apropo stie cineva din ploiesti unde pot merge sa`mi activez si eu cateva functii cu vag com`ul?

@vali:nu o sa pun faguri de gti dar o sa schimb grilele de la proiectoare cu unele noi deoarece am una sparta..pe aceasta cale daca e cineva pe forum care vinde..bafta

Modificat de EmX
Link către comentariu

impresionant de frumoasa arata ... imi place bara de GT la nebunie ! ... sa ai bafta cu ea si succes la examene! .. Te asteptam cu foto de interior !

Link către comentariu

Poze cu interiorul(nu ma pot lauda cu asa multe optionale)

p1050618h.th.jpg

Si un mic vtuning:

mycarvt.th.jpg

Link către comentariu

Astazi mi`am luat bison car tape si vreau sa lipesc numerele..ce ziceti sa sterg marginea aia neagra sau sa o las asa?

Link către comentariu

In Ploiesti nu se mai poarta demult cu margine neagra :P Da-o jos! Frumusica masina,poate reusesti sa ii pui climatronic. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Corect BUT ,se poarta nituite :blah:

Legat de intalniri,urmareste topicul din aria dedicata.

Ma tot uit la jante...il prind foarte bine

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Am fost aseara la sala dar din pacate am ajuns in jur de 21:30 si nu mai era nimeni.In schimb era o mare aglomeratie si am vazut ca lucreaza aia pe acolo..

Link către comentariu

Stie cineva cum functioneaza car`kit`ul nokia de pe masina?eu ma chinui cu el sa`i dau de cap dar nu am reusit..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!