Jump to content

Pacientul Meu

punklove

Postare recomandată

Salut, in acest subiect voi prezenta masina pe care o conduc. Este vorba despre un Passat B4 Variant, dotare CL, an 1995, Alb, motor 1.9 TDI 1Z 66kw, 5+1 manual, turela electrica si restul manual.

Masina are HU si difuzoare aftermarket puse de fostii proprietari fiindca nu avea nimic de genu cand a iesit din fabrica si pe langa difuzoare a mai primit de la fostii proprietari carlig de remorcare + priza.

Nu am modificat-o in nici un fel pana acum dar urmeaza sa imbunatatesc starea ei.

...

Ar mai fi de mentionat faptul ca a fost data peste cap... dublu surub cu echer paralel cu soseaua intoarsa :))...

si Poze !

dsc02515l.th.jpg dsc02508mx.th.jpg dsc02518x.th.jpg dsc02505x.th.jpg dsc02500rr.th.jpg

dsc02523zn.th.jpg dsc02512w.th.jpg dsc02491bn.th.jpg

Pareri si sugesti sunt binevenite.

http://imageshack.us/g/155/dsc02532z.jpg/

Modificat de punklove
Link către comentariu

Arata bine masina. Sa o stapanesti sanatos. :icon_thumright:

Din cate am inteles a fost rasturnata, insa vad ca reparatia s-a facut cum trebuie. Cat ai dat pe ea, de curiozitate ? ;)

Link către comentariu

Arata bine masina. Sa o stapanesti sanatos. :icon_thumright:

Din cate am inteles a fost rasturnata, insa vad ca reparatia s-a facut cum trebuie. Cat ai dat pe ea, de curiozitate ? ;)

Mersi mersi !

1500 E ! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 10 months later...

...am inceput! :D

dsc03254x.jpg

Un fel de al doilea botez :))(inca nu dezlipisem colantul transparent ce tinea literele in linie, abtibildul este de 15cm, mov-violet).

dsc03253vi.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!