Jump to content

Golf mk4 25 years edition

Balooo_77

Postare recomandată

Sigur e edition 25? Eu stiam ca ala e de 180 de cai, facut in editie limitata si doar in 3 culori. rosu, argintiu si negru

Link către comentariu

Salut!Din cate stiu eu editia aniversara de 25 de ani se gaseste si pe 1.4 si 1.6.Sper sa nu gresesc(a nu se lovi din abundenta cu pietre :blah_: ).Pune si tu mana si scrie aici un text frumos si niste poze pe masura ca sa iti vedem si noi jucaria.Dintr-o singura poza , ce vrei sa iti spunem?Ca e frumoasa?.O zi buna :Driver:

Link către comentariu

Salut, 25 years edition pentru ca asa imi pune si in acte, probabil e un pachet... va spun cate ceva despre masina,motor 1.9 tdi 110 cai,5 trepe,136000,an 2001,climatronic,geamuri electrice,computer de bord,trapa electrica,volan si frana de mana in piele,jante pe 16,cam atat momentan,salutari si sper ca am lamurit cu 25-ul

post-21513-0-37636100-1308308096_thumb.j

post-21513-0-37804600-1308308115_thumb.j

post-21513-0-11349000-1308308143_thumb.j

post-21513-0-45964800-1308308250_thumb.j

Link către comentariu

eh, cine stie ce smenuieli o fi facut primul proprietar ca sa o treaca la denumire "25 years edition" :D

pentru ca editia aniversara a aparut cu 2002 (nu cu 2001 ca a ta)

iar dotarile pentru 25 aniversar

The GTI 25th anniversary editions were equipped with many extra features not included in the standard GTI.

They included:

- 18x7.5" BBS RC Wheels with special ball peen finish,

- perforated leather shift boot and handbrake,

- red and black seat belts,

- Red and Black upholstered Recaro seats,

- factory body kit (front valance, sideskirts, hatch spoiler, and rear valance),

- 02M 6-speed manual transmission,

- larger front and rear brakes,

- lowered sport tuned suspension,

- and brushed aluminum interior trim

Link către comentariu

Indiferent daca este sau nu "25 years edition", mie imi place cum arata masina. Sa te bucuri de ea cat mai mult. :icon_thumright:

Link către comentariu

multumesc, nu stiu ce sa zic de 25 edition asta:)) nu ma prea intereseaza sincer,masina merge ff bine si imi place cum arata is multumit de ea,km putini si am cumparato destul de ieftin, am facut o poza si la nuca de la schimbator e tot 25 edition,am mai probat 2 golfuri ca si ameu inainte sa il cumpar asta tot 25 edition si erau identice cu al meu interioru,volan piele,maneta de la frana de mana,schimbator,computer de bord, si jantele la fel... deci ceva ceva e,ceva pachet 25 years habar nam:)

am pus si o poza cu nuca de la schimbator originala a golfului meu,celelalte golfuri pe care le-am vazut la fel aveau :)

post-21513-0-80209900-1308315866_thumb.j

Link către comentariu

A mai fost discutia undeva pe forum, am vazut si eu editii de 25 de ani, nu inseamna ca e GTI 25th Anniversary, masina chiar e ce zice in carte. Iar GTI-ul 25 s-a produs din 2001.

Link către comentariu

Ala e denumit Edition simplu nu si 25 :). Arata bine masina acum ca mai avem si pozne :) Sa te poarte sanatos.

Link către comentariu

Salut. Frumoasa masina! Sa o porti sanatos! Nu e GTI 25 Jahre Edition ci e 25 Years Edition Package. Sunt 2 chestii diferite. ARS-ul din Cluj al colegului Biszak stiu ca e la fel. Pe schimbator are semnatura. Bafta!

Link către comentariu

Asa da dl Baloo_77 acum vi si tu de acasa cu prezentarea asta :blah_: .Chiar imi place foarte mult masina ta,sa o conduci sanatos,fara evenimente deosebite, intr-un cuvant sa aveti grija unul de altul :D

Link către comentariu

mersi, sper sa ajung la o intalnire la cluj... imi lipsesc intalnirile cu lupoul meu:)) sanatate si numa bine

Link către comentariu

Probabil e Edition 25 Aniversario, editia de Spania, care nu are absolut nicio legatura cu 25'th Anniversary Edition, ala facut in 3 culori, 1000 buc / fiecare culoare.

In rest, sa o stapanesti sanatos

LE: vad ca te-au lamurit si colegii mai sus, imi cer scuze daca comentariul meu e in plus.

Numai bine!

Modificat de tur
Link către comentariu

cel mai probabil cum spui tu ceva editie de spania:)mersi ... sanatate

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!