Jump to content

Un altfel de Passat B4

ASLAN_B4

Postare recomandată

• 3 weeks later...
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ASLAN_B4

24

• mabial

6

• bogdan.tuta

5

• ioan_cris007

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut, as dori sa imi spui si mie de ai achizionat, semnalele de langa faruri cele model america, as fi si eu interesat sa comand asa ceva , daca m ai putea indruma cum sa fac si eu rost de o pereche,de unde sa comand si cam la ce pret au fost, multumesc anticipat !

Link către comentariu

Ce parere ai despre becurile osram pe care le ai cumparat cum se vad noaptea se simte diferenta fata de ce aveai inainte?Eu am pus asa ceva de vreo 6 luni si  s a schimbat radical se simte plusul de lumina si caitatea, mai ales daca si farurile sunt cat de cat bune.-oglinfda in special.

Link către comentariu

salut

@rares,vreau sa vopsesc bara care am luat-o de la tine  si capota,chiar ieri am vb cu cineva ,sper saptamana viitoare sa se rezolve...apropos anul acesta se anunta un mare fest la iasi sper sa-ti faci si tu prezenta(in premiera) ne mai auzim pe pm...

@ioan,din pacate osram m-a dezamagit, deja un bec s-a ars,are efect ,se vede mai bine dar la mine nu a tinut...

Link către comentariu

La mine osramul face 2 ani vechime si merg ca prima data lumina din plin, poate ai avut tu ghinion...cat de curind ii pun si pe proiectoare  poate da si mai bine  , ka lumina pe ele.

Nu mi ai zis la ce magazin pot comanda si eu  semnalele acelea model america ,...astept inca un raspuns pt ele, merci !

Link către comentariu

nu zic k osram nu sant bune...pe proiectoare nu vad rostul...

vineri masina va intra pt vopsit bara fata si capota(a sarit tot lacul)..

@rares ,buza de sub far de la bara este neagra sau albastra?(nu cea dIn tabla....vine buza si apoi spoilerul )...

@ioan,pt lampi ai PM...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!