Jump to content

Un altfel de Passat B4

ASLAN_B4

Postare recomandată

Salut tuturor,

Din cauza lipsei de experienta si necunoasterea in a prezenta o masina in sfarsit m-am hotarat sa-mi pun masina pe forum.

Masina este un VW Passat CL variant 35i/b4 an fabricatie 1994,motor 1.8 benzina,66kw-90cp.

Am cumparat-o in martie 2009 cu suma de 2100 euro neimatriculata.masina a fost adusa din olanda,cu tot cu inmatriculare 2600 euro.

Dotari mai nimic:

- geamuri electrice fata+spate

- inchidere centralizata

- scaune reglabile

In anul acela am inceput sa o dotez cu alarma.dvd.

post-61401-0-72502100-1308257363_thumb.j

post-61401-0-64543000-1308257395_thumb.j

post-61401-0-41242500-1308257405_thumb.j

post-61401-0-50908700-1308257419_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ASLAN_B4

24

• mabial

6

• bogdan.tuta

5

• ioan_cris007

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

N-arata rau deloc ptr anii ei; multa bafta cu ea in continuare! :icon_thumright: Nu stiu ce sa zic de cromul ala de pe cotiera si de husa de pe volan. :P

Link către comentariu

Multumesc Robotelu. Sigur am schimbat si cotiera cu una speciala de b4.Pentru volan inca sant in cautarea de al imbraca in piele.Intre timp am aruncat si chinezaria de dvd si am pus un pioneer deh 7000 ub cu boxe spate tot de pioneer.

www.99poze.ro/PASSAT

SI in mod special jante TARGA(originale germania) cu cauciucuri dunlop sport.

Astept idei,sfaturi,pareri toate sant bine venite.

Va multumesc.My link

post-61401-0-16750600-1308261024_thumb.j

Link către comentariu

Ma bucur ca mai apare cate o batrana din modelele de passat pana in 96 icon_thumright.gif.Frumoasa si Ingrijita....cu jantele alea nu resuesc sa vad pozele(posibil netu de la munca).Buna miscarea cu cotiera(ca ai scapat de ea),dar ce cotiera ai acuma ?originala,sau tot ceva aftermarket?Stiu pe cineva care are un suport pahar pasager ,daca te intereseaza sa-l accesorizezi pe la interior .Te pun in contact cu el daca vrei ! Ce nu-mi place la masina sunt perdelutele alea de pe lateral .In rest pastreaz-o cat mai originala !Merita !Bafta in continuare ;)

Link către comentariu

Arata foarte bine "batranica". Sa te bucuri de ea cat mai mult, fara incidente. :Driver:

Link către comentariu

Multumesc mult baieti.

"mabial" primele poze sant facute atunci cand am luat masina,datorita voua am scos multe de pe masina si cred ca o sa mai scot asa am facut cu cotiera cu pierdelutele,cotiera am luat-o de pe net ,da sigur ma intereseaza suportul de pahar ,pt pozele cu jantele mai recente da click pe My link

post-61401-0-59789200-1308312748_thumb.j

Link către comentariu

Aia ce ai tu acolo e tot aftermarket.

Recomand una OEM care arata cam asa. E mult mai la locul ei fata de celelalte. :icon_thumright:

imagescahje0by.th.jpg kgrhqqokiqe1riwt0bnilyz.th.jpg

Plus ca au si suport pahar pentru pasagerii din spate.

Arata bine vopseaua pe ea. Fa niste poze mai pe la soare... si jantele, sa nu uitam de jante :)

Modificat de Konfabulator
Link către comentariu

Da stiu,de astea originale se gasesc fff greu,am gasit ceva asemanator pe ebey si foarte scump 100-150 euro.am sa mai caut daca gasesc sigur pun ceva original si eu vreau sa am totul original dar din pacate se gaseste foarte greu,daca stie cineva unde se pot gasi cotiere originale sau vede pe la un parc de dezmebrari va rog sa ma anuntati,dau si o bere bunabeerchug.gif.

Link către comentariu

Acum ca vad jantele,sincer, nu imi plac deloc ...nu se potrivesc cu masina de nici o culoare parerea mea.Eu zic sa le vinzi neaparat si sa pui un model care se ''imbratiseaza'' cu VW ;).Cat despre suportul pahar pasager fata ,suna la numarul asta 0742 450 073 .Acum 2 saptamani il mai avea.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

foarte frumoasa masina...

ce-i drept cotiera aia si jantele cromate nu prea dau foarte bine pe masina dar gusturile nu se discuta ;)

oricum iti doresc cat mai multi km fara probleme...

Link către comentariu

Chiar foarte frumoase b4-urile ... azi dimineata cand m.am trezit numai la b4-uri m.am uitat ..

bravo voua ca va place sa aveti grija de ele.

! :)

sa o stapanesyi sanatos :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am pus si folia mult dorita,inca incerc sa scap de jantele astea "tiganesti".tot caut pe cineva sa-mi imbrace volanul in piele si nu gasesc,poate ma ajutati voi.Va multumesc.Spor in toate.My link

Link către comentariu

sunt super jantele tale, nu cred ca sunt tiganesti, mi-as dori si eu asa ceva dar cred ca pretul e...:eek:

Link către comentariu
carceacristian

Salutare,

Foarte frumoasa masina.Daca imi permiti,ti-as da un sfat:

-scapa de cotiera ca zici ca e dacie 1300 cu briz brizz-uri si e pacat(nu te supara),in rest arata foarte bine,iar jantele chiar o prind.Eu zic ca nu are rost sa schimbi jantele chair sunt frumoase,sunt in ton cu masina si daca mai vorbim si de econonomia care o faci la cauciucuri r14/15 cu balon de 55/60 ,fata de r16/r17,eu zic ca suna si mai bine :rolleyes:

Link către comentariu

multumesc mult baieti.chiar azi am fost si am pus azot in anvelope si lea placut la toti jantele chiar unul mi-a sugerat sa o las un pic mai jos masina.,ramane de vazut.despre cotiera am mai spus-o daca gasesc originala pun.si pe asta am dat 200 ron cica speciala pt passatul meu,asta e.

multumesc VNB pt volan chiar mai inainte am trimis un mesaj lui adi.am reusit sa vopsesc si luneta,pt ca arata jalnic,incepuse sa se ia lacul si ma sacaia,am sudat si parbrizul,poze un pic mai tarziu.multumesc din nou la toti pt sugestii.spor.

Link către comentariu

Sunt eu de pe alta planeta?Omule ,vinde jantele alea !!Nu au nici o treaba cu passat-urile 35i !!

Link către comentariu

Eu cred ca nu ati dat pe link-ul de mai sus sa vedeti noile jante. :icon_thumright:

Link către comentariu

Da, despre jantele astea se vorbeste ! CUm puteti sa-i spuneti ca arata bine pe passat?Mai bine pun table decat asa ceva ,parerea mea !

post-32190-0-44264700-1312141107_thumb.j

Link către comentariu

chiar ca...decat cu jantele astea mai bine cu janele OEM de tabla...care sunt mult mai ok... :tuktuk:

Link către comentariu

cred ca deja exagerati cu jantele...cum puteti sa spuneti tampenii denalea(ca arata mai bine cu cele de tabla)...nu va suparati dar voi poate credeti ca aveti dreptate.....mie mi se par ok jantele si vin bine pe masina

Link către comentariu

Deja s-a intrecut masura cu jantele astea,am spus ca orice ideie,sfaturi,pareri sant bine venite,dar sa fie constructive.Veniti cu o poza si spuneti uite numai bine pui astea dacat astea s.m.d.p.Cum am spus-o si mai sus nici mie nu-mi plac si incerc sa acap de ele si sa pun ceva de genu:post-61401-0-52617400-1312221891_thumb.j saupost-61401-0-64396300-1312222218_thumb.j.

Asta este fiecare cu fixul lui.Sa lasam jantele, ma gandesc la ceva mai serios cum ar fi o instalatie de gaz sa pun pe ea,ma rupe la buzunar consumul.Am vb cu mai multi prieteni care au gpl pe masini si sant foarte multumiti.Eu nu sant adeptul multi cai putere de aceia scot ideia cu scaderea puterii la motor ,chiar nu ma intereseaza.Decat sa o fac bibelou si sa nu-mi permit sa merg cu ea mai bine o vand.

Am inteles ca cei de la PRO GAZ(braila) sant cei mai buni.

Spor in toate.

Cu stima.

Costel Benchea

Link către comentariu

Imi cer scuze daca te-am suparat cu parerile mele ,dar eu zic ca am fost destul de constructiv,la fel ca Bogdan ..decat astea mai bine table..acuma, cum arata tablele si cum dau sti si tu ,nu cred ca ar mai fi nevoie de poze.Inca o data imi cer scuze !Daca iti doresti eu pot inceta sa mai zic ceva pe topicul tau,il pot urmari si fara sa imi dau cu parerea .Doar ca m-am enervat cand am vazut ca sunt care-ti spun ca arata bine,

cred ca deja exagerati cu jantele...cum puteti sa spuneti tampenii denalea(ca arata mai bine cu cele de tabla)...nu va suparati dar voi poate credeti ca aveti dreptate.....mie mi se par ok jantele si vin bine pe masina

Uita-te la bogdan.tuta(colegul care a postat inaintea ta) la prezentarea masinii si vezi cum arata cu table.Daca nu si-a permis sau nu a gasit inca modelul potrivit sa mearga cu masina a preferat sa improvizeze si ,la fel,parerea mea,zic ca i-a reusit !

Totusi cred ca ai postat doar ca sa ii iei putin apararea nicidecum sa o zici pe ce-a dreapta.

Modificat de mabial
Link către comentariu

eu unu nu cred ca l-am suparat deloc...

tot ce am vrut sa facem este sa ii deschidem ochii referitor la jantele cromate dar din punctul nostru de vedere nu isi ai locul pe un 35i...nici macar de show...

iar cei care nu sunt fani/proprietari de 35i nu au de unde sa stie cum si ce fel de jante dau bine pe modelul asta de Passat... ;)

Uita-te la bogdan.tuta(colegul care a postat inaintea ta) la prezentarea masinii si vezi cum arata cu table.Daca nu si-a permis sau nu a gasit inca modelul potrivit sa mearga cu masina a preferat sa improvizeze si ,la fel,parerea mea,zic ca i-a reusit !

Totusi cred ca ai postat doar ca sa ii iei putin apararea nicidecum sa o zici pe ce-a dreapta.

eu inca nu mi-am pus jante pt ca de cateva luni de zile bune sunt plecat din tara si am preferat ca de fiecare data cand am mers acasa masina sa fie din punct de vedere tehnic ok...

plus ca daca eram mai pe faza...jantele cumparate de tine Mabial puteam sa le cumpar eu...dar am zis ca nu vreau sa iti stric planurile si am abandonat contraoferta ;)

Modificat de bogdan.tuta
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!