Jump to content

dragoste sau obsesie

ASLAN_B4
 Share

Postare recomandată

Am un b4 benzina 1.8,cum am cumparat aceasta masina si prin ce stres am trecut numai eu stiu,a durat 6 luni inmatricularea+actele.prima data am vazut-o la strada prafuita toata cu un bilet de vanzare pret taxa de inmatriculare,nimic interesant.La vreo 3 seri plec in tura de noapte la servici si o vad spalata ,aranjata la vedere intre felinare parca stralucea,arata prea bine.toata noaptea la servici numai gandul la ea i-mi era,de abia astepatam sa se termine tura si sa vad din nou masina.Ajung dimineata dupa tura de noapte(masina era expusa aproape de locuninta)ma mai invartit de vreo 3 ori pe langa masina,plec acasa sa ma culc.Da somn de unde,numai gandul la masina.I-l sun pe frate-meu," ba vino cu fanica sa iau masina",in doua ore aveam masina,dar fara carnet(acuma am).Am incercat de mai multe ori sa o vand.Dar saptamana trecuta a pus capac.M-am inteles la pret, la tot, dar cand a fost sa dau raspunsul final nu m-a last sufletul.inainte cu o seara nu am putut sa dorm,m-am gandit toata noaptea la masina,parca facea parte din corpul si sufletul meu.

De aceea va rog si pe voi sa ne spuneti parerea despre masina voastra este dragoste sau obsesie si povestiti-ne .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dragoste combinata cu obsesie. Probabil ti-ai dorit prea mult o masina ca ea si acuma ca o ai ...

P.S. Pentru detalii cauta-l pe Cristian Andrei :))

Link către comentariu

Salut!Interesanta poveste eu cred ca e DRAGOSTE ,cunosc mai multe persoane care dupa ce a vandut masina si a vazut noul proprietar cum pleaca cu ea au inceput sa planga .Si eu tin f mult la masina mea, sti vorba aia

Link către comentariu

frate...te inteleg perfect...

am un Passat Variant B3 din 91 si asa de mult imi place masina asta incat nu mai vreau sa aud de alta.

si eu am trecut prin mici peripeti cu ea, incidente minore pt mine majore pt cei care nu au fost atenti si au intrat in mine... :D

sunt foarte constient ca masina este veche...poate mult prea veche dar pt mine isi face treaba perfect...

masina curata...piese si consumabile schimbate la timp...costuri mici de intretinere...sincer nu am nevoie de altceva...

iar daca o sa ai timp intr-o zi sa intri pe google si sa cauti poze de la cea mai mare intalnire VW din lume care se tine la Worthersee in Austria si care de curand sa incheia ai sa-ti dai seama ca nu esti singurul care isi iubeste masina... ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!