Jump to content

Vw passat

Robert_sry

Postare recomandată

infundate gaurile de scurgere din compartimentul bateriei...arunca o privire si vezi ce ii acolo...

Link către comentariu
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Robert_sry

42

• F l o r i n

8

• Muale

6

• octavia 4ever

2

PPP3, o sa ma uit si acolo,dar tot trebuie sa dau interiorul afara sa-l usuc si sa curat pe acolo!

Link către comentariu

te ajuta mai mult daca erau afara vreo 40 de grade ca vara trecuta....si eu am patit la fel cu apa de acolo...sa desfaci si carcasa neagra sa te uiti la mufe sa nu fie oxidate...da ii ceva de lucru cu datul de scaune si mocheta afara...

Link către comentariu

Iti dai seama ca daca acum erau 400C in masina era mai rau ca la ghena mirosul.Stiu ca e ceva de munca,dar sper sa desfac interiorul de la 17 de cand vin de la munca pana se insereaza.Deaia sunt prietenii facuti :))

Link către comentariu
  • 2 months later...
Mihai Robert

frumoasa masina domnu' SRY

sa zic si eu de sticker :)) ca nu-mi place unde l-ai pus >:P

Link către comentariu
  • 2 months later...

Cum la omul sarac nici boii nu trag, am reusit performanta de a-mi sparge parbrizul cu oglina din interior.Zilele trecute pe canicula aia mi-a picat oglina pe bord, am reusit de am lipit motul oglinzi de parbriz cu o solutie de la wurth, l-am lasat cam 2-3 zile si cand am vrut sa montez ogliza am ramas cu motul in mana si cu o bucata de cca5-6 cm lipsa si o crapatura de 15-17 cm(parbrizul find AM).Acum trebuie sa imi caut un alt parbriz.......aaaa si era sa uit si ca bonus azi dimineata mi-a mai atins si un dobitoc masina pe aripa spate stanga chiar pe pasaj. :banghead:

Link către comentariu

mai sunt si astfel de zile..... sanatosi sa fim !

Link către comentariu

Da Florin asa este :( , cel mai tare ma oftic de aripa spate ca mi-a infundat-o, avea loc in parcare sa intoarca si cu tirul.Parbrizul oricum trebuia schimbat ca mai avea mici ciobituri pe suprafata exterioara.

Link către comentariu

Lasa ca trece...Banuiesc ca o sa o repari pe asigurarea aluia, poate reusesti sa combini cumva la service sa-ti iasa si o parte din parbriz cadou.

Link către comentariu

Asigurarea aluia? :coffee_lol: dauna cu autor necunoscut :RO flag:

Link către comentariu
  • 4 months later...

Cum la omul sarac nici boii nu trag, am reusit performanta de a-mi sparge parbrizul cu oglina din interior.Zilele trecute pe canicula aia mi-a picat oglina pe bord, am reusit de am lipit motul oglinzi de parbriz cu o solutie de la wurth, l-am lasat cam 2-3 zile si cand am vrut sa montez ogliza am ramas cu motul in mana si cu o bucata de cca5-6 cm lipsa si o crapatura de 15-17 cm(parbrizul find AM).Acum trebuie sa imi caut un alt parbriz.......aaaa si era sa uit si ca bonus azi dimineata mi-a mai atins si un dobitoc masina pe aripa spate stanga chiar pe pasaj. :banghead:

si mie mi-a fost frica de asta asa ca am ales sa lipesc oglinda cu totul (nu doar pastila si apoi sa prind oglinda in masina)

Link către comentariu

Parbrizul l-am schimbat cu ceva no name, dar vad ca din vara si pana acum nu s-a ciobit si am dat pe el 380 lei cu tot cu montaj.

post-18678-0-36109300-1356533642_thumb.j

post-18678-0-51156800-1356533644_thumb.j

Link către comentariu

Dupa faza de marti seara cand mi-a cedat capul de planetara in Sinaia, iata ca a trebuit sa ma dau peste cap si sa cumpar piesa.Azi dimineata am dat comanda de ea si la ora 15.30 am ridicat capul de planetara.In jur de ora 12 m-am apucat sa o desfac in curte, dar intai mi-am aruncat un ochi pe forum ca sa vad cum sta treaba, este pentru prima oara de cand am permis( 7 ani) cand sunt nevoit sa schimb un cap de planetara :D la ora 17 am incheiat treaba nu in totalitate cam 99%.Taica-miu a vrut sa duca masina la un mecanic, dar eu m-am pus ca purceaua cu poponetul in poarta si i-am spus ca masina nu ies din curte pana nu recunosc eu ca-s invins. 1% am alocat pentru 5 prezoane, o janta de tabla, surubul din capatul planetarei si un surub care tine cele doua brate superioare.

P.S Am lucrat la masina 5 ore cu cea mai mare placere, nu mai conta ca maica-mea venea la mine sa ma cheme la masa din juma in juma de ora, nu mai conta ca in loc de kent fumam kent negru(din cauza vaselinei), pentru maine imi ramane sa-i fac un simplu test si atat.

post-18678-0-16348700-1356737460_thumb.j

post-18678-0-96295500-1356737463_thumb.j

post-18678-0-62570800-1356737471_thumb.j

post-18678-0-98381500-1356737482_thumb.j

Link către comentariu

Ai avut ceva de lucru pe vremea asta...

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

Am avut ceva de lucru fiind la prima abatere sper sa nu mai fie pe viitor, dar sunt multumit pana peste cap.Maine vreau sa curat/spal "decedatul" sa vad ce s-a intamplat acolo.

Link către comentariu

proabil s-a desprins burduful si a pierdut vaselina, a intrat apa si mizerie.

cam asta se intampla in majoritatea cazurilor

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Gata am curatat capu' de planetara si am descoperit doar doua aspecte ciudate:

1 siguranta d prindere

2 cum se vede in poza capu' este putin tesit .

In rest se observa uzura normala.

sdc15143.jpgsdc15144t.jpg

sdc15154.jpgsdc15151.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salutare! Revin cu o problema pe care am rezolvat-o in weekend-ul trecut si anume demontarea bordului pentru inlocuirea caloriferului de caldura. Nu retin acum numele caloriferului , dar l-am gasit la 120 lei.Am inceput demonatrea vineri pe la 6 seara si am finalizat-o undeva in jur de 9 seara fara sa scot aeroterma ca deja era intuneric, sambata dimineata in 20 de min am scos aeroterma. Sambata am lasa toate usile deschise pt a se usca catusi de putin mocheta din partea dreapa fata pentru ca era plina de antigel. Am scos vechiul calorifer care era original si am gasit antigel in lacasul lui de aproximativ 2-3 cm. Duminica in 4-5 ore am montat totul, doar ca mi-au ramas cateva surubele :tuktuk: . Dupa ce am pus borna m-am pricopsit cu o eroare de airbag...trebuie sa ajung la o diagnoza sa vad ce si cum!

P.S Avand in vedere ca n-am facut niciodata asa ceva si m-am inspirat de DIY- ul facut pe forum si de cateva clipuri pe youtube , ma declar super multumit de ce am realizat :D

sdc15183z.jpg sdc15184.jpg

sdc15186o.jpg sdc15187t.jpg sdc15188h.jpg

Link către comentariu

Sa vezi acum "greierasi" !

de ce ai facut asta,era spart sau infundat?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Sper sa nu am parte se asa ceva, ca daca am asa ceva chem firma de deratizare :)) :)). Avea o fisura jos la baza unde are  prinderea cu clema metalica.

Link către comentariu

bv iuly ..super masinuta , ai zis u ca iti cumperi passat si asta ai facut ... arata super ... ;)

Link către comentariu
  • 3 months later...

Mersi Bobi! Masina saptamana viitoare intra la vopsit(doar partea stanga :D). Azi m-am apucat cu taica-miu sa o dezechipam si am gasit ceva rugina sub pragul de plastic. Mi-a zis tata ca ma asteapta ceva surprize dupa vopsire :D. Ca bonus o poza cu masina sapt trecuta spumata toata  :8:

post-18678-0-09743300-1373117932_thumb.j

post-18678-0-74609200-1373117933_thumb.j

post-18678-0-50962000-1373117935_thumb.j

post-18678-0-24828000-1373117937_thumb.j

post-18678-0-84138300-1373117938_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!