Jump to content

Vw passat

Robert_sry

Postare recomandată

Florin, ma oftic al naibi de rau ca nu este perfecta, fostul propietare nu prea a avut grija de ea la exterior.Pana la urma poate reusesc sa strang niste banuti si in primavara-vara sa ii dau o vopsea totala :icon_cheesygrin: .Masina e la dezmembrat pe forum?

Link către comentariu
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Robert_sry

42

• F l o r i n

8

• Muale

6

• octavia 4ever

2

nu am pus-o pe forum ... apare in anuntul meu cu manete, clustere, etc...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi am facut un pas destul de urias si anume primul upgrade al masini, mi-am montat scaunele incalzite.M-am apucat la 10 de masina si am terminat undeva pe la ora 19.30.Vreau sa va spun ca eram inghetat ca un..... :)) , dar a meritat fiecare sec/minut/ora petrecuta in frig.Acum am vazut si eu ce munca de chinez se depune pentru a realiza acest lucru.

Vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat sa imi indeplinesc acest lucru si anume lui Adypos(pt butoane si ca mi-a raspuns promt la intrebarile adresate), dadu221(pentru kitul de incalzire) si fratelui sau Florin care m-a ajutat sa le montez(adica el a lucrat si eu m-am uitat :blah_: ).Dudu si Florin baieti de nota 10+ recomand cu inima deschisa.La indrumare lu Dudu mi-am montat incalzire si pe partile laterale ale scaunului si nu regret nicio secunda, cel putin la mine par a fi utile avand aspectul scaunului!sdc14259.jpg

sdc14252r.jpg

sdc14249.jpg

Link către comentariu

lumina e verde la passat sau ai modificat tu?

ca la golf stiu ca e in ton cu bordul,rosu.

cat te-au costat pernele?

Modificat de Muale
Link către comentariu

O sa imi schimb ledurile de la butoane(pt ca dau ca naiba rosu,albastru,verde).Kit+manopera+fire=370 lei.Kitul meu e compus din urmatoarele: sezut+spatar+4 laterale.

Modificat de Robert_sry
Link către comentariu

pune lumina rosie,cum ai restul de butoane in bord.

cum de le ai verzi?! :))

si eu am in plan incalzirea in scaune...sa vad cand am bani pt ele.

Link către comentariu

Cred ca au fost pe skoda superb butoanele(adypos sustine ca au fost pe un B5).Am uitat azi ca fraierul aparatul foto acasa :banghead:

Link către comentariu

Lumina verde e la butoanele de Passat din 96-97 - cand a intrat prima oara in fabricatie B5-ul - asa era iluminat in interior - pe verde. Din 1998, s-a trecut la iluminarea albastru-rosu.

Superb - are altfel de butoane.

Sa te incalzeasca sanatos !

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Florin eu ma refeream la acel Superb din 2003.Uite ca am elucidat si misterul butoanelor.Trebuia sa imi fi pus kit de incalzire si la adidasi :biggrin: ca eram cu picioarele in pioneze.Multumesc de urare!

Link către comentariu

in ultimele 2 zile chiar mi-a parut rau ca nu am si eu incalzire. am butoanele si stau si ma uit la ele in timp ce imi ingheata fundul :)

le-oi face si eu odata...

sa le folosesti cu placere si cu moderatie. prea cald cica nu face bine "bilutelor"

Link către comentariu

Muale in aceeasi situatie eram si eu.Aveam butoanele luate la inceputul luni decembrie si cred ca nici azi nu imi puneam kit-ul daca nu scriai tu pe topicul lu DUDU ;) Aaaa deci iti multumesc si tie ca mi-ai scos topicul acela in cale :beer: .Iti spun sincer ca in 5 min de cand le-am dat drumul am crezut initial ca mi-a scapat tigarea intre spatar si blugi, imi frigeau chiloti in ultimul hal :))

Link către comentariu

Florin eu ma refeream la acel Superb din 2003.Uite ca am elucidat si misterul butoanelor.Trebuia sa imi fi pus kit de incalzire si la adidasi :biggrin: ca eram cu picioarele in pioneze.Multumesc de urare!

Crede-ma, stiu la ce te-ai gandit. La butoanele de Skoda Superb 3U .... dar nu au nicio legatura, ca design. Uite in poza care ti-am atasat-o.

Consola, bordul, cotiera....totul difera. Seamana...dar nu rasare....

post-30007-0-72013900-1327870964_thumb.j

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Ai trucat poza sa nu fie cum vreau eu :biggrin: :blah_: Rusine Dinu Patriciu

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

@Sysule sper sa nu fiu cuprins de eurofia franei de mana prea tare :)) si Doamne fereste sa nu dau de alte belele

Link către comentariu

Imi iubesc primarul asa cum merita el mai bine :)) :slap: .Bine ca am fost eu primul care a iesit pe strada cu masina,nu de alta dar am facut pe plugu :banghead:

sdc14265y.jpgsdc14267.jpgsdc14266t.jpg

Link către comentariu

Da, dezastru cu zapezile astea... in Bucuresti, pe stradute e dezastru,,,, zapada pana la praguri....cred ca modulul confort al meu, e murat dejat....

Link către comentariu

Astazi mi-am cumparat electrovalva pt turbo,ca am avut un drum pana la Bucuresti si m-am umplut de nervi :banghead: jurai ca este SDI.Daca nici acum nu va functiona la parametrii buni, o dau dauna totala :))

sdc14353.jpgsdc14356t.jpg

Link către comentariu

Acum ca s-au curatat drumurile putem sa-i facem un log sa vedem de unde e buba.

Offtopic: nu m-a sunat prietenul tau.

Link către comentariu

Buba sti 100% de unde este, un mai face servici calumea electrovalva si imi intra turbina in safe mode.Apropo de amicul asta,am vb cu el si mi-a spus ca deocamdata nu dispune de bani(nu pentru o diagnoza),dar daca afla ce e barem sa o si rezolve.Momentan masina ii merge bine.

Link către comentariu

Frumoasa masina , te-am vazut cu ea de mai mult ori prin oras :D ..

Parca ar merge niste jante mai mari .

Sa o stapanesti sanatos !

Modificat de rulez
Link către comentariu

Rulez ar merge niste jante pe 16 tot oem,dar chestia este ca in luna mai mi-am luat cauciucuri noi noute(am vreo 7-8000km cu ele) si nu tsiu care ar face schimb pe schimb.Multumesc frumos de apreciere.Data viitoare da si tu cu o piatra in geam sa te vad :))

Link către comentariu

Inteleg treaba , bune si jantele astea :D .

Ma gandeam sa arunc cu un bulgare saptamana trecuta (marti parca) cand ai trecut pe Cameliei unde stau eu , dar erai cu 2 doamne in masina si imi era sa nu imi iau si bataie :)) .

Link către comentariu

Nu-s violent,dau cheia de roti :)) .Probabil asa o fi nu te contrazic daca mai vazut :Driver:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

De poimaine intra masina la desfacut.Am simtit prima oara acum 1-2 luni un miros ciudat de mucegai/nespalat, dar am pus treaba asta pe seama zapezii si a covorasului de la sofer rupt,dar astazi mi-a intors stomacul pe dos si am vrut sa vad de unde vine buna si tanananaam, vine fix de sub partea soferului.Am reusit de am facut o poza cu ce am la murat acolo.Vreau sa scot scaunele fata.bancheta spate,cotiera si consola de la schimbatorul de viteze.Mocheta+vata(burete ce este acolo) sunt fleasca si deaceea vreau sa le scot sa le pun la uscat in casa.Are cineva idee de unde poate veni aceea"apa" ?Sper ca daca umblu pe acolo sa nu dau peste ceva mai nasol.

sdc14389.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!