Jump to content

Vw passat

Robert_sry

Postare recomandată

In aprilie mi-am vandut Skoda octavia 2 si la o saptamana mi-am luat un passat b5.5 din 2005.Gata cu vorbaraia ca asta e saracia omului :blah_: .Sa incep:

-Vw passat albastru din 2005;

-1.9 tdi 131 CP 6+1 trepte;

-Dotari: 4 geamuri electrice

climatronic

radio cd Delta

volan+schimbator+frana de mana imbracate in piele

BC mic sau minidot

oglinzi electrice incalzite+rabatare(rabatare si degivrarea lor nu imi merge)

jante aliaj(cred ca sunt BBS-uri)cu anvelope noi de 205/60 R15

mi-am cumparat un set de jante de tabla pentru gumele allseason care au fost pe masina(ca sa nu dau bani de 2 ori pe an)

8 airbag-uri+ ce sisteme de securitate mai are pe ea.

-masina am luat-o la 174.900 km in prezent are 177.900(cu bataie :blah: )

Am reusit de m-am bucurat de ea 2 luni pana cand mi-a aparut in bord emission workshop,dupa ce am fost cu ea la doctor am aflat vestea ca trebuie sa o iau in punga si sa vin cu ea la Bucuresti.Asa ca deah ,asta este fierul cere bani.Acum mai urmeaza inca 2 etape, sa repar compresorul de la clima si sa ii revopsesc aripa stanga fata si aripa stanga spate.I-am facut schimbul de ulei+ filtrele toate si urmeaza la 200.000 km distributia.Si in continuare programului cateva poze :blah_: :

sdc13298.th.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13298.th.jpg Uploaded with ImageShack.us sdc13315.th.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13315.th.jpg Uploaded with ImageShack.us sdc13316.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us sdc13319.th.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13319.th.jpg Uploaded with ImageShack.us sdc13323v.th.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13323v.th.jpg Uploaded with ImageShack.ussdc13303v.th.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13303v.th.jpg Uploaded with ImageShack.us

Cam astea sunt pozele de inceput, vor mai fi si altele pe parcurs.

Ca planuri de viitor vreau jante Pheonix, xenon scurta, folie spate, tempomat(ca nu am) si cam atat(deocamdata).

Sper sa va fi placut programul artistic din seara asta :blah_: .

Modificat de sry99
Link către comentariu
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Robert_sry

42

• F l o r i n

8

• Muale

6

• octavia 4ever

2

Frumoasa masinuta, sa ai noroc de ea, dar vezi ca nu ai pus bine poza, nu se poate mari.. era undeva pe forum un tutorial pentru incarcarea pozelor pe ImageShack

Link către comentariu

Upss asa este.Ma cam bate pc-ul.Mersi mult de apreciere :Driver:

Link către comentariu

@octavia4ever.Aici e cam de discutat pe tema asta sunt plusuri si minusuri de ambele parti.Am mai avut in curte 2 passat-uri si astea chiar mi-au ramas la suflet.Passatul fata de octavia are ceva in plus care ma atrage.Nu zic ca nu mi-a placut si octavia, ca doar am avut-o in curte 3 ani si 4 luni.Culoare chiar e super frumoasa cand e proaspat spalata :blah_: , cu toate ca eu imi doream alba sau neagra,dar nu imi pare rau ca nu am avut noroc!Multumesc de apreciere!

Link către comentariu
octavia 4ever

Intrebam pentru ca am condus si eu foarte mult atat passat b5.5 cat si passat b6 ... b5.5 de 131 de cai mi se pare ca e mai nervos la turatii joase (cuplu mai mare ) si mai stabil in curbe decat octavia mea( eu am pachet de drumuri grele -suspensie inaltata) in rest e sub octavia (parerea mea :))) ) .Dupa mine asta e cel mai reusit passat facut vreodata . Passat b6 nu imi place , are prea multe probleme .

Link către comentariu

De passatul b6 nici nu se pune problema(nu imi place), in schimb fiecare cu parerea lui.Octavia mea a fost luate de vreo 50TKM din Germania si iti dai seama ca nu a beneficiat de pachetul de drumuri grele.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos !

Frumoasa si destul de dotata. Aripa aia strica tot....dar zici ca o ai in plan, asa ca vei scapa de acest aspect.

Passat-ul = o masina pe care te poti baza.

Link către comentariu

La aripa aia sunt 2 poosibilitati:

1) A fost lovita si inlocuita cu una after market (alea ruginesc asa)

2) A fost vopsita necorespunzator desi e originala.

Link către comentariu

Mersi frumos Florine, in legatura cu ce a zi ETO tot ce e posibil.Ieri i-am facut o baie completa ca era destul de murdara tapitaria si astazi am dat comanda pt un nou manson, cel vechi era destul de ros.Apropo am uitat ca va spun ca si plan de viitor am in cap scaunele incalzite :D

sdc13326.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13326.jpg Uploaded with ImageShack.ussdc13335.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13335.jpg Uploaded with ImageShack.ussdc13329.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13329.jpg Uploaded with ImageShack.us.

In a doua poza este aripa pe spate care este si ea putin afectata de ciupituri.Vreau sa stiu si eu cum se numeste chestia aia in a 3 poza?Asa este facuta rama de la bord+manerele usilor(e cumva facut de fostul propietar sau as vine de la mama ei).

Link către comentariu

Vine de la mama ei :D. Asa am si eu. Este un trim, imitatie de carbon, cred...dar este original.

PS: sa stapanesti sanatos masina. Imi place.

Modificat de dbk
Link către comentariu

@DBK,multumesc frumos!si mie imi place cum arata,ca doar e a mea:d.

@DBK,multumesc frumos!si mie imi place cum arata,ca doar e a mea:d.

Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos. Pune mai multe poze (la o dimensiune mai mare daca poti). ;)

Link către comentariu

@Deably multumesc mult!

sdc13315q.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13315q.jpg Uploaded with ImageShack.us@Deably multumesc mult!sdc13298m.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13298m.jpg Uploaded with ImageShack.ussdc13303s.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13303s.jpg Uploaded with ImageShack.ussdc13323.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13323.jpg Uploaded with ImageShack.us

Si ultima poza este de la o intalnire de la Campina!

sdc13009.jpg Uploaded with ImageShack.us"]sdc13009.jpg Uploaded with ImageShack.us

Sper ca acum sa nu mai fiu tras de urechi ,ca sunt pozele mici,ca-s prea mari ......:blah_:

Link către comentariu

Acum e alta treaba, cu pozele mai mari. :icon_thumright:

Rezolva cat mai repede problema de la aripa si o sa arate si mai bine. :blah:

Link către comentariu

Frumoasa masina! Culoarea este superba, o aranjeaza tare bine, daca o mai ajuti si cu un set de pheonix-uri o sa fie complecta. S-o folosesti sanatos

Link către comentariu

Ce frumos e interiorul acuma, arata super! Aripa aia daca o rezolvi...

@Tenny: Lasa pheonixu' lu peste e bine asa, oricum la ce drumuri avem... pheonixu' e fain dar eu nu as pune 17" in romania.

Modificat de Eto
Link către comentariu

@ T E N N Y-deocamdata nu dispun de bani pentru jante,dar imi doresc enorm :rolleyes:

@ETo-multumesc incaodata de apreciere,aripa a fost ieri chituita :blah: ,ai si tu dreptate cu jantele pe 17",dar mi le doresc enorm.Daca de ziua mea nu am avut noroc sa am bani, poate se Sf. Ilie :biggrin: .O zi minunata sa aveti!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masina in momentul asta are 180.522 km si nu am mai avut probleme cu ea,doar motorina ce a papat.Am reusit sa o supun la o sedinta foto :icon_thumright:

dscn4351b.jpg Uploaded with ImageShack.us"]dscn4351b.jpg Uploaded with ImageShack.usdscn4408.jpg Uploaded with ImageShack.us"]dscn4408.jpg Uploaded with ImageShack.usdscn4416uw.jpg Uploaded with ImageShack.us"]dscn4416uw.jpg Uploaded with ImageShack.usdscn4420c.jpg Uploaded with ImageShack.us"]dscn4420c.jpg Uploaded with ImageShack.usdscn4482l.jpg Uploaded with ImageShack.us"]dscn4482l.jpg Uploaded with ImageShack.us

Foarte tare setul de poze, am ras de ma durea burta.Spre ca pe viitor sa gasesc o locatie mai frumoasa si sa nu mai plec la 20.00 de acasa :biggrin:

Link către comentariu

Arata bine passatul,insa da jos rechinul de sub tdi.

Nu-i sta bine.

Link către comentariu

Stiu Tibi,dar mie sa nu imi ramana lipiciu pe porbagaj :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Wow nu am mai scris din vara :screwy: .Masina are 183.000 km fix aproximativ(si cateva sute de metri :biggrin: ),pana sa plec la mare cu cateva ore am fost tradat de swich-ul de la pedaua de frana(si din motive de siguranta am lasat-o acasa), i-am mai schimbat filtrul de motorina, am mai tras putin de niste furtunase de la turbo(imi aparuse o eroare si anume 17965) si in rest papa motorina.Acum sa postez si cateva poze de astazi(ceva profi).Sper sa va placa!

/dsc5957j.jpgdsc5955b.jpgdsc5993z.jpgdsc6000d.jpgdsc6061r.jpgdsc6012s.jpgdsc5987d.jpgdsc6010f.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

e superba. Culoarea - imi pare cel mai frumos albastru, de pe Passat.

P.S. - dezmembrez unul Variant, la fel la culoare - ma durea sufletul cand am inceput sa desfac la el.....asa frumos era sau e ...ce a mai ramas.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!