Jump to content

Bec central plafoniera fata

Mama Omide
 Share

Postare recomandată

Fuse fuse si se duse!

Ok, din carte stiu de care trebuie.

Ce nu stiu e cum mama ciorilor dau jos plafoniera din fata ca sa ajung la becu' cu pricina?

E vorba de becu' central, a se vedea poza.

Multam!

post-240-0-09995200-1308056117_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate stiu eu se trage in jos ca in plafoniera pe margine e plastic si in acel plastic sta cu 4 picioruse

Link către comentariu

Este exact acelasi sistem ca la Passat blah.gif. Trage de ea ca nu se intampla nimic rau (acum sa nu tragi ca ...). Incearca cu un card din lateral.

Link către comentariu

Pai scrie clar in manual : "Va rugam sa va adresati unei unitati autorizate pentru schimbarea lampilor cu incadescenta" :lol:

Link către comentariu

De ce sa trag maica?

De TOATA plafoniera? adica de toooaaata aia de plastic, inclusiv suportul de ochelari?

Sau doar de dreptunghiul ala de plexi ("gemuletul") de peste becul cu pricina? (ala care inglobeaza si cele 2 becuri de citit si cele 2 spoturi cat-vision)???

LE @pronet: uite ca o fost ceva bun si la passat! Becul de la plafoniera NU mi s-a ars, asa ca nu stiu cum se schimba.

Da' intreaba-ma de restu....

Modificat de Mama Omide
Link către comentariu

doar de gemuletul care acopera"cercurile".

Link către comentariu

Nu se trage de plasticul transparent, ci de capacul din spatele lui....

post-17228-0-94893700-1308245393_thumb.p

Link către comentariu

pai si cum ajungi de acolo la lampile de citit?eu vad ca acel capac acopera suruburile in care e prinsa plafoniera

Link către comentariu

aaaaaaaaaaaaaaaaa....nu va mai chinuiti!

Am dat jos plasticu' care acopera cele 2 lampi de citit si ..surprizaaa! Nu e niciun bec. Adica nu e ars, doar ca NU E!

Bec central doar in spate! In fata nu s-au mai obosit sa puna, sunt doar cele 2 lampi de citit.

Am descoperit deci o modificare e-s-e-n-t-i-a-l-a fata de passat!

Dracu..ii costa atat de mult sa puna bec central si in fata...

Link către comentariu

pai si cum ajungi de acolo la lampile de citit?eu vad ca acel capac acopera suruburile in care e prinsa plafoniera

Razvane, se desfac suruburile si ai acces la becuri - se scoate plafoniera de acolo.

offtopic: @Mama Omide: sa inteleg ca regreti Passat-ul?smile.gif

Link către comentariu

• 4 weeks later...

omido, da' la mine e plastic opac acolo, nici nu stiu cum ti-a venit ideea sa pui bec. sau la tine e transparent?

in alta ordine de idei, stie cineva ce sunt cele 3 'colimatoare' micute din spatele suportului de ochelari? sunt ca niste 'lentile' mititele, cu un 'grilaj' concentric de plastic negru. axa 'optica' a celei din centru e paralela cu longitudinala masinii, in timp ce celelalte doua sunt cam la 30 de grade fata de ea.

Link către comentariu

Daca ai alarma de fabrica, sunt senzorii de interior.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!