Jump to content

Vw Passat 3C 2010

theo

Postare recomandată

Salutare all. Ultimele doua masini nu au mai fost trecute in revista. Motivul, lipsa de timp si garantia ca nu fac multi pureci la mine.

Acum, cea mai recenta masina ar fi asta. Pentru o vreme.

Poze nu prea am ca nu am facut, a facut fiul meu de 4 ani. Poate l rog si mai face.

Masina are strictul necesar zic eu, de bun simt. Volan piele CC si comenzi, blotooth premium, senzori ploaie si lumini,alarma oem si cam tot ce au majoritatea masinilor.

E neagra si aproape impecabila. Cand am luat o avea 97k km. Nu am timp sa merg prea mult cu ea dar aveam nevoie pentru situatii neprevazute. Masina functioneaza fara repros si consuma ca una de clasa mica.

E masina cumparata de laPoRo leasing, deci de aici de acasa. Cam atat zic eu. Daca vreti poze ziceti.

Modificat de theo
Link către comentariu

Vrem poze :)) Sa o stapanesti sanatos! De ce nu masinile nu "fac multi purici la tine"?

Link către comentariu

Am inteles, asa sunt eu. De la o varsta uiti unde ai parcat o si mergi si cumperi alta. laugh.gif

Uite, nu corectez, postez aici, PURICI

Modificat de theo
Link către comentariu

Eu nu am folosit expresia in post-ul meu pt a sublinia mica greseala ci ca mi s-a parut amuzanta expresia..totusi abia astept sa ne-o arati.

Link către comentariu

salut...felicitari pentru achizitie!Ceva detalii suplimentare despre cum "trage" masina comparativ cu motorul de 105 CP (am vazut ca anterior aveai un Passat cu aceasta motorizare)? :offtopic:

Link către comentariu

De la o varsta uiti unde ai parcat o si mergi si cumperi alta. laugh.gif

Wow, sa imi spui si mie pe PM secretul pentru "easy-money" Ai gasit formula castigatoare la 6/49? :)) :)) :))

Sa o stapanesti sanatos si timp mai indelungat dacat pe celelalte.

Link către comentariu

Multam frumos de urari.

BN23RZV, cealalta, adica cea mai recenta, avea 105 Cp. Aceea PD, aceasta CR si 110 Cp.

De tras, trage ca una pe benzina. Chiar foarte bine pentru magarusii ei. La consum ma cam face de rusine, e prea mic.

O sa traga si mai bine la prima resoftare, probabil spre 170 Cp, vedem.

Iepurmare, banutii nu traba gasiti ci facuti. Nu e nicio formula.E felul meu de manifest asupra lucrurilor atunci cand merg rau.

La tuns sau la cumparaturi (cu tunsul...mai bine tac) mai raman cumparaturile. laugh.gif

Serios, schimb si eu ce pot, adica masina. Ca doar nu schimb nevasta.

Sper ca am descretit unele frunti, ca la atata incrancenare zi de zi... sa nu ramanem asa.

Sa aveti o zi frumoasa domnilor.

Modificat de theo
Link către comentariu

Si o poza cu ea, cam murdara. Dar cum ploua aproape n fiecare zi..

Link către comentariu

sa intelegem ca iti pui vreo 2 3 plombe la contrapartida cu reclama ? :lol:

Link către comentariu

Hahaha, nu Dragos, pot pune plombe altora.

In alta ordine de idei, masina a primit un RNS 510 OEM, merita.

Incantat de consum, am facut o excursie si cea ai mica viteza a fost 140 km/h, cam 50 km am mers cu 180-200 km/h, consumul...6,6l/100/km.

Eu zic ca e destul de bine. au fost si varfuri de peste 200 si nu putine.

Toate astea pe o autostrada din afara tarii...

Link către comentariu

Ti-a mancat pisica limba ? (ma rog degetele) :blah: , astept raspuns cred ca suntem vecini

Link către comentariu

Poti sa ne spui cat ai dat pe masina, daca nu este secret bineinteles. :blah:

Modificat de dada22
Link către comentariu

jiji2008, nu, nu stau pe acolo.

Deadly, fac poze cu prima ocazie, am cateva dar sunt cam la fel, multumesc.

dada22, nu este un secret pretul pentru nimeni. Zi tu un pret si eu spun daca e ok sau nu. smile.gif

Modificat de theo
Link către comentariu

Frumoasa masina si foarte bun motorul...eu zic ca ai dat 12,000-12,700 cam asa

Link către comentariu

13.000 sunt cele din 2008-09 fara motor CR. Mai trebuie pus bine. Plus ca are cateva optionale scumpe.

Noua a fost aproape 24k, acum are un an si un pic.

Modificat de theo
Link către comentariu

Nu, sa spunem in jurul a 15k. Inca un secret elucidat rolleyes.gif

Daca o luam din DE, da. Nu discutau sub 18k.

Modificat de theo
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut.Sa o stapanesti sanatosPretul este foarte bun mai ales din ce am vazut pe net vreo 2-3 asemanatoare ca aceasta are si scaune fata incalzite?Cum te impaci cu consumul. Sunt de ajuns 5 trepte pentru un acest motor sau se simte ca ar vrea si a 6 a?

Modificat de Bogdan VW
Link către comentariu

Multumesc frumos. Cutia de viteze este foarte bine etajata si chiar nu simt nevoia de a 6 a treapta. La 190 km/h de exemplu, nu auzi motorul. Consumul este meschin de mic.

La 160km/h are consum 6l. Daca respect localitatile si autostrazile cu doar 130, consumul este intre 4 si 5. Mai putin de atat nu stiu ce masina ar putea consuma, vorbesc de clasa si greutatea ei.

Nu, nu am scaune incalzite dar nu duc lipsa. Am caldura instant la parbriz si face fata in toata masina.

Modificat de theo
Link către comentariu
octavia 4ever

Asta e cea mai buna afacere , sa iei o masina care are maxim un an la 70% din pretul de noua :)

Link către comentariu
  • 4 months later...

si tatal meu a cumparat un b6 in feb 2010 , masina fiind fabricatie 01.2009. un an si cv si la 60% din pretul uneia noi.dotari destul de bunicele zic eu, in afara de scaune incalzite, piele si trapa avand tot in rest. a si nu este 4motion.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!