Jump to content

Golf 5 1.9 tdi 105 cp 6 trepte - mapat

kalinu

Postare recomandată

salutari,

de vreo 2 zile un bec de xenon (6000k) a inceput sa se vada foarte tare spre mov iar intensitatea a scazut foarte mult, am tot asteptat sa se arda dar nu vrea.. si astazi, avand o zi mai libera m-am hotarat sa le schimb pe amandoua ... si daca tot facem o schimbare am trecut de la 6000k la 4300k.

impresii : lumina mai galbuie spre un alb perfect; intensitatea sau densitatea ei mult mai mare decat la 6000k;

2 masini la fel una cu 6000 alta cu 4300 ziua pe zapada, la 4300k se vedea lumina pe zapada la 6000 nu :)

o poza comparativa !

post-44805-0-50882900-1327500879_thumb.j

drive safe !

Calin

Link către comentariu
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalinu

32

• lucian_90tud

4

• Circoloco

3

• ti3sto

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

masina arata bine,imi place spatele foarte mult.fa ceva si cu partea din fata,cauta o bara de gt,gti,jetta...si va arata bestial.si jante mai mari.brgds

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute si bafta in continuare la modificari.

Link către comentariu

Arata bine masina! Ce fusta are pe spate?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu

cum trec zapezile se va schimba bara fata cu una de GTI cu sau fara stema, si eventual praguri de GTI + folierea sau vopsirea cupolei cu negru; am gasit pe net la un tip bara fata GTI completa cu 170 euro si 210 euro cu tot cu proiectoare cu lupa; daca aveti voi alte surse va rog sa-mi spuneti ca sunt interesat !

jante mai mari tot am avut.. cele de 16 sunt ideale deocamdata pt drumurile din sv :)

fusta spate e de r32 cu modificarile aferente aduse evacuarii :)

Calin

Link către comentariu
  • 1 month later...

Dupa ce ai instalat fusta de r32 cu aparatorile la roti a trebuit sa le schimbi sau ceva.. Am auzit ca nu se mai imbina asa bine si risti sa intre noroi adevarat? Sau vin perfect ca la fusta veche.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Intre timp a picat turbo si a fost schimbata cu vnt 20, si s a pus soft de 170 cai. Pt ca tragea foarte agresiv si intra turbo in limp mode am ales o varianta de soft mai temperat, mai liniar, care protejeaza intr o oarecare masura motorul. Dupa indelungi teste, reglaje, soft uri, momentan ma declar multumit de cum trage si cum se comporta.. Ajunge f usor la viteze mari, dar are un unor lag intre 1700 si 2000 ture, dar mai lucram :)

In leg cu fusta spate, aparatorile se imbina aproape perfect cu bara aftermarket, nu mi am pus prb daca intra sau nu noroi acolo, inevitabil cred ca intra dar iese la spalat !!

Urmeaza in curand bara de gti pe fata !!

Ms !!

Calin

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!