Jump to content

VW Golf MKV Blue-Graphite

Iceman007

Postare recomandată

Salutari tuturor. Am inceput sa cercetez destul de mult forumul in ultimul timp(desi sunt membru de vreo 2 ani) si m am hotarat sa va prezint masina din semnatura, sperand ca exista printre voi cunoscatori de la care as putea afla mult mai multe despre ce ma intereseaza.

Masina am capatat o in 2009 pe vremea cand avea vreo 55k (in prezent 82k). E fabricatie 2007 cu echipare Confortline, motor 1.9 TDI 6 trepte, jante 15 aliaj, clima, etc. Imediat ce am inceput sa merg cu ea m am decis sa ii pun folie si aspectul s a imbunatati considerabil. Cam asa arata acum 2 veri masina, neavand alte modificari facute (ulterior am pus o folie cu procent legal si pe fata)post-52766-0-47749800-1307726665_thumb.j

Intotdeauna imi dorisem un upgrade cu care masina sa aiba un cuvant de spus pe strada , asa ca mi am format gusturi in materie de jante. Timp de cateva luni am cautat, am sapat si, desi imi doream ceva pe 17 in 5 spite, am gasit o alternativa foarte buna - BBS RS pe 16 , de care sunt foarte multumit. 35 la ET si acel 8J au facut ca masina sa se schimbe total..in bine.

Inainte sa le cumpar insa, am reusit sa montez un kit xenon aftermarket ceea ce mi a deschis pur si simplu ochii la volan(desi sunt constient ca o lupa ar face treaba mai buna) Leduri pe pozitie si numaru de inmatriculare . Profitand de acest nou look am decis si o modificare de functie cu vag-com -> lumini Leaving home, Coming home

Am achizitionat apoi un powerbox pentru o marire de putere, dar ceea ce ma incanta e consumul ceva mai scazut ca inainte -> foarte util pt mersul in oras.

Captain Blue today : post-52766-0-15258000-1307726752_thumb.jpost-52766-0-95582900-1307726573_thumb.j O sa incerc sa revin si cu alte poze mai bune, imediat dupa upgrade-uri.

Modificari si planuri de viitor :

-suspensie fixa/reglabila TA-Technix sau arcuri Eibach/Weitech

-fusta spate GTI/ABT (tind mai mult spre a 2a varianta din moment ce negrul de la cea GTI nu ar oferi vreun contrast)

-Borla exhaust tips

-jante 17 (cu mici dubii)

-grila fara semn (nu stiu inspre ce marca sa ma indrept)

Pentru toate astea ramane sa am bani, pt ca pasiune exista.

Asa ca astept parerile voastre, de orice tip. Pasiunea pt vw a creat o comunitate online din care sunt mandru ca fac parte. Sa auzim numai de bine !

Modificat de dudu
Link către comentariu
  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iceman007

56

• The_Ego

15

• cogdao

13

• cip12cip12

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumoasa masina si ..oau..frumoase jantele. daca ar fi fost pe 17" te cautam prin buzau cu o coarba si-ti lasam masina pe butuci. aye aye captain!

Link către comentariu

Salut !

Arata bine masina ! Sa o conduci sanatos si fara incidente.

De unde ti-ai luat ledurile pentru numar ? Caut si eu exact culoarea asta dar dau numai de SMD albastre

Bafta ! :icon_thumright:

Link către comentariu

@cip : nici n o sa ma gasesti in Buzau, ci in Bucuresti. Daca vrei ne gasim odata sa te convingi ca nu le poti fura. Glumesc. Mersi frumos

@hallucinogen : Thanks! Led-urile le poti lua de la Jaf de aici de pe forum sau iti pot cumpara chiar eu din alta parte. Pentru asta PM.

Numai bine ! Drive low&slow ;)

Link către comentariu

Hai maestre, sa te ajute zeul VW la care ne inchinam, sa umplii topicul asta de posturi cu modificari si progrese. :blah_:

Link către comentariu

Stii tu cum e.. toate se intampla mai greu in tara asta.. mai greu, dar se intampla. Cand am zis ca e nevoie de bani, am omis sa spus ca e nevoie si de multa rabdare..

DubberZ for life ! :D

Link către comentariu

Salutare si bine ai venit pe forum. Sfat personal, dupa ce cobori masina, incearca un balon mai mic la cauciuc, o sa arate :X:X Toate cele bune si bafta in continuare!

Link către comentariu

Superbe jantele.Intr-adevar,ar arata criminal cu un balon mai mic si lasata! :D

Bafta!

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri. Prioritar acum e sa fac upgrade ul de suspensie, si intr adevar mi a trecut si mie prin cap sa pun un balon mai mic. A fost insa mare tam-tam cu montatul jantelor si numai la cauciuc nu ma gandeam pe atunci :)

Link către comentariu

Jantele sunt chiar faine si il prind grozav.

Nu ti-as sugera jantele 17",lasa-le pe cele 16 pt ca sunt mai practice pt ce drumuri avem.

Cat mai multi km cu golfu si drum intins

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

@Deadly : Mersi fain, omule.

@Tibi : Parerea ta o aud din ce in ce mai des si incep sa cred ca e mai ok asa. P.S. : te as fi scapat de suspensie dar am 55mm la telescop :P Bafta si tie, drive safe !

Link către comentariu

Imi plac foliile, m-am hotarat, 20 % spate si73 % fata. Si de asemenea, de jante pe 16" .

On topic, multa bafta cu masina si cu modificarile, si multi km fara probleme!

Link către comentariu

Multumita colegului nostru B_76_jaf, masina are acum si un interior schimbat. Ledurile la interior ofera o lumina net superioara. Tin sa-i multumesc pe aceasta cale, om serios. Recomand !

Am atasat cateva poze, care sper sa fie ultimele inainte ca masina sa stea mai aproape de sosea . Suspensia asteapta :D

Scuze pt calitatea lor, sunt facute cu telefonul..

post-52766-0-84746900-1308777768_thumb.j

post-52766-0-60888000-1308777791_thumb.j

post-52766-0-03395000-1308777797_thumb.j

Link către comentariu

haide cu suspensia sport reglabila pe masina ca sa ne spui apoi impresiile. eu am una fixa si pana acum nu a trebuit sa o reglez deloc.

:)

Link către comentariu

Momentan suspensia mai poate astepta , din moment ce bugetul este extreeem de redus. Oricum m am hotarat la TA-Technix, desi preturile par a fi cam la fel la mai multe marci. Poate sfarsitul lunii iulie va fi cu noroc :D

Zilele astea m a blocat ideea de a mi vopsi stopurile sa arate in genul celor de GTI, si cum e mai ieftin decat sa cumpar unele sh, poate stiti voi cum se procedeaza. Rog pe cineva binevoitor sa ofere informatii. Multumesc anticipat :icon_thumright:

Link către comentariu

Poti incerca cu folie (vezi pe topicul meu, la pozele mai vechi). Eu incerc sapt viitoare sa le fac cu lac. O sa revin cu info. Bafta icon_thumright.gif

Link către comentariu

Eu le am facute cu spray din ala de "afumat" stopuri. Iti povestesc pe mess:D

Link către comentariu

Cu ajutorul unui prieten am reusit, cu chiu cu vai, sa vopsesc stopurile. Asta e partea buna. Partea proasta e ca am ales sa fac operatiunea asta intr-o parcare subterana si fara sa dau stopurile jos de pe masina. Rezultatul e unul cat de cat multumitor, nu pot sa zic ca au iesit cum imi imaginam.

Dupa ce am ajuns acasa m am hotarat sa dau partile de pe colt jos si sa le mai dau un strat sa acopar imperfectiunile si a iesit ce vedeti in primele 2 poze. La o vizualizare mai atenta se vad toate defectele dar de departe pot sa spun ca imaginea s a imbunatatit.

Asa ca va sfatuiesc asa : faceti toata treaba asta pe lumina, fara vant, cu stopurile date jos(cum probabil o sa fac eu cu triplele in viitorul apropiat). Iata si poze :

post-52766-0-40071900-1309084654_thumb.j

post-52766-0-06197000-1309084674_thumb.j

post-52766-0-67686800-1309084687_thumb.j

Link către comentariu

Nu m-am lasat si am refacut stopurile, de data asta mult mai bine, mai rapid, si fara sa ocolesc cercurile de pe triple.

Recomand cu caldura aceasta modificare , mai ales pt cei care nu isi permit moftul de a cumpara stopuri OEM GTI sau R32 ! :D

post-52766-0-97718100-1309604446_thumb.j

post-52766-0-96696200-1309604456_thumb.j

Link către comentariu

Am antena..dar o tin ascunsa ca sa creada lumea ca e furata. Mi ar placea sa o inlocuiesc cu una tip sharktale dar nu prea stiu pe unde se gasesc.

N ai tu vreuna in plus ? Thanks :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!