Jump to content

VW Golf MKV Blue-Graphite

Iceman007

Postare recomandată

Da, se vede clar ca trebuie coborata, rh-urile asta cer. Sa vedem cum stam cu bugetu in urmatoarea perioada :icon_cheesygrin:

Pana una alta trebuie sa gasesc cea mai buna varianta de vopsit etrierii..

Link către comentariu
  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iceman007

56

• The_Ego

15

• cogdao

13

• cip12cip12

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Spray daca nu ai bani de altceva,insa sa vopsesti cu ei dat jos de pe port etrier,nu trebuie neaparat sa deconectezi si furtunul,este mai usor asa fiindca poti sa efectuezi toata operatia singur,la etrierii spate iti trebuie daca mai tin minte cheie de 10 cu cheie de 13 sau ceva de genu si pe fata iti trebuie imbus... :P

Daca ai ceva bani si nu iti trebuie masina 1-2 zile da-i jos de tot si sablat+vopsit electrostatic....:P

Modificat de Yasmin
Link către comentariu

Mersi pt sfat, Yasmin.. o sa caut Foliatec sau ceva asemanator si zilele astea ma pun pe treaba.. din pacate nu pot sa renunt la masina 1-2 zile si nici nu inot in bani.

Astazi o anume intamplare m a pus pe ganduri cand m am dat jos din masina si am vazut ca pe pozitie jumatatea interioara a stopurilor spate e aprinsa la intensitate dubla decat in mod normal.

One day ago : am rugat ieri pe un prieten sa mi regleze cu vag-com-ul intensitatea pozitiilor la minim- astfel incat sa ramana doar semnalizarile aprinse 20%. Din pacate baiatu m a avertizat ca nu ii merge bine softul si astfel nu a reusit sa faca ce l am rugat.

Cred ca din greseala a activat o codare pentru stopurile spate astfel incat ele sa ramana cum vedeti in poza. Pe frana se aprinde si cealalta jumate la fel de mult, deci e ok.

Ma gandesc ca totusi as putea induce in eroare participantii la trafic si de asta nici nu vreau sa ramana asa.

Ma poate ajuta cineva cu un soft sa mi repare greseala si sa fac alte codari ? Eventual cineva care vine pe la intalniri sau nu neaparat. Multumesc anticipat :icon_thumleft:

stop1.jpg

Modificat de Iceman007
Link către comentariu

Zici ca e de ceata :(, eu ce sa mai zic cu drl noaptea.

Vezi daca nu iti poate seta sa se aprinda tot cercul la frana :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Se poate,nu trebuie setat,exista DIY pe forum la aria golf5 cum sa faci si ce sa faci...:P

Link către comentariu

vezi ca in vcds sunt doua "casute" , repectiv pt stopul exterior si pt cel interior:

1 - "rear parking light as brake light" setezi la 20 % ( este partea exterioara ce se aprinde la 100% cand franezi)

2 - "rear parking light" setezi tot la 20 % ( aici prietenul tau a modificat intesitatea)

Link către comentariu

Maine (adica azi) sper sa fac rost de un laptop cu win xp pe el sa incep prima mea aventura cu vcds.

Cu ocazia asta sper sa mi fac niste modificari/reparatii. Din pacate, trebuie cercetat foarte indeapropae topicul de codari de aici de pe forum..

Link către comentariu

..si dupa cum spuneam, m am jucat putin in vcds. Asta pentru ca tot trebuia sa sterg niste erori.

1. Schimbat ledurile din pozitie cu becuri stock si setat intensitate la 1% - din pacate tot vizibile sunt

2. Setat intensitate becuri semnalizare spate 10% pe pozitie -- doar for fun, acum am revenit la default.

3. Cerc complet pe frana

P.S. : stiu ca mi s a dus un bec din banda de leduri de sus, dar nu iau alta :))

86984466764023057418.jpg96024920138485660271.jpg14857512796354400463.jpg03173787820645095174.jpg

Link către comentariu

Am facut si eu cercul si vreau sa-l fac si pe cel mic, poate ne sfatuim si le facem ochioase :D

Link către comentariu

57218088545080597756.jpg

In urma unei excursii scurte cu ocazia 1 mai, am avut placerea sa testez pe viu suspensia "romaneasca".

Asta inseamna 4 persoane in masina si bagajele aferente :))

Evident ca am surprins momentul cand vizual am observat o imbunatatire :))

P.S. : pentru viitoarele cazuri, cei ce au suspensie sport pe masina (nu ca eu as avea, dar cred ca muream de nervi) : NU va recomand ruta Pitesti - Brasov ... cel putin in urmatorii ani. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Am facut si eu cercul si vreau sa-l fac si pe cel mic, poate ne sfatuim si le facem ochioase :D

Inafara asezarii unei bande de leduri pe cercul mic, mai e vreo alta varianta?

Eu sunt cam sceptic, daca se arde un led, trebuie desfacut iar stopul, schimbat tot, bla bla.

Ma intreb....oare nu se poate adapta un sistem de genul cerculetelor de pe exterior pentru de pe interior? Hmm....

Link către comentariu

Se poate adapta acelasi sistem ca cel de pe stopurile exterioare. Radu_Alecs poate sa iti dea mai multe detalii.

Eu nu ma pricep la tras fire + ca triplele mele de pe haion sunt prinse in nituri, nu suruburi.. ceea ce face destul de greoaie operatiunea.

Daca reusesti anunta-ma :icon_thumleft:

Link către comentariu

Vazut azi live pe la eroilor la 7juma, eu eram pieton pe celalalt trotuar si mi-au atras atentia pozitiile US :D

Link către comentariu

In urma unei excursii scurte cu ocazia 1 mai, am avut placerea sa testez pe viu suspensia "romaneasca".

Asta inseamna 4 persoane in masina si bagajele aferente :))

Evident ca am surprins momentul cand vizual am observat o imbunatatire :))

Trebuie sa-mi iau drepturi de autor pe expresia asta :)))

Arata nice ;)

Link către comentariu

Da, am fost ieri pe la eroilor, ma duceam spre casa parca. Nu te am vazut, sorry.

Adi, atunci o sa ma gandesc si eu la o expresie care merita imprumutata. Dar s-a potrivit de minune pentru situatie.. si in plus nu am copiat, eu n-aveam donsoare in spate :))

Momentan sunt in dubiu cu deciziile legate de masina.. posibil sa renunt pt urmatoarea perioada indelungata la a ma ocupa de ea.. desi ar fi cate ceva de facut..

Link către comentariu

Adica expresia mea nu merita imprumutata??? :lol:

Glumeam man :icon_cheesygrin:

P.S. Poate saptamana asta intr-o seara ne vedem la o spontana ;)

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!