Jump to content

VW Golf MKV Blue-Graphite

Iceman007

Postare recomandată

eu zic ca arata mai bine cu 215 pe fata si 225 pe spate. si dupa ce o cobori risti si mai putin sa freci cu rotile la viraj maxim

Link către comentariu
  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iceman007

56

• The_Ego

15

• cogdao

13

• cip12cip12

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu ti-am zis opinia mea, o spun si public 225 pe toate rotile daca deja ai luat 2 anvelope. Arata putin dezechilibrata cu 215 pe fata si 225 pe spate, va arata mai picata in bot avand roti mai micute. Apoi e pragmatic sa vrei aderenta mai buna pe puntea fata, iar in caz de o pana ce faci?

225 cu 8J et44 nu imi freaca in viraje luate agresiv cu suspensia oem sport.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Master_Blaster

In cazul tau cu et55 esti ok chiar si cu 225 pe fata. Dar daca pui distantieri or sa-ti trebuiasca 215 ca sigur vei atinge surubul.

@George: Ai mai verificat suruburile daca le-ai atins pana acum? Poate a fost o atingere f fina. Si daca inca nu, poate ma lasi pe mine sa incerc, ca am exprienta... :))

Link către comentariu

ET55 cu o janta de 8 este posibil sa atinga in amortizor, fa proba si vezi daca nu e nevoie si de distantiere de 5mm pe fata.

Mihnea, chiar m-am uitat iar suruburile au un strat uniform de jeg. La mine curbe agresive inseamna luat viraj strans 90 de grade cu 50-60kmh. But then again e foarte probabil ca nu am impins-o la limite, doar la limitele mele :))

Link către comentariu

Iti vor trebui distantiere de 5/10mm si pe fata.

Cat despre anvelope diferite, cred ca va arata urat lasata de bot si ridicata de fund. In plus, vei pierde la capitolul confort si cred ca va fi afectat si vitezometrul.

Link către comentariu

am fost sa montez de proba o janta sa analizez ET-ul, atat pe fata cat si pe spate. mi s-a spus ca pe fata nu e nevoie de distantiere, acum ramane de vazut.

Cipriane, tineam cu tine.. as fi pus 215 dar se pare ca majoritatea a dat argumente bune pt 225. Soooo.... Uniroyal it is ! :study:

Poate pana la Paste am si eu rotile pe masina..

Link către comentariu

Un alt teaser pentru episodul Primavara 2012..

32192173304171843489.jpg

84199628140101162027.jpg

Distantiere 20 mm pe spate ? Din pacate prea mult.. va fi nevoie de 15.

Balonul cam mare la cauciuc pt jante ca astea, dar... la ce drumuri avem... :))

Link către comentariu

Ce curata este :D.

Ma asteptam sa vad un usor stretch, dar probabil talonul de 45 nu permite decat pe o latime si mai mare.

Pai hai ca a venit primavara si temperaturi de peste 20 de grade, stop teasing us :P

Link către comentariu
Master_Blaster

Arata bine jantele, te invidiez pt et 55.

Folia aia e prea inchisa, pune una mai light, asa arata a tuning ieftin.

Link către comentariu

George, nu e curata.. poate doar buza jantei lustruita. E chiar jegoasa.. sau telefonu face poze bine :))

@Master_Blaster - nu mai fi invidios.. e nevoie de distantiere pe spate..

Maine trebuie luate distantierele, si inca 2 cauciucuri sunt pe drum. Stiti bine ca e complicat cu masinile daca esti maniac ....

Link către comentariu

Dupa o serie de amanari, am profitat in sfarsit de timpu liber si am pus rotile de vara pe masina.. Da! In noaptea asta !... sincer, nu stiu cata rabdare mai aveam :))

Rezultatul ? Exact ceea ce ma asteptam sa fie RH - aspect si stabilitate.

Concluzii, pareri : Trecand de la 15 la 17 credeam ca o sa mi zdruncin rinichii.. dar n a fost deloc asa.

Desi sunt jante grele (nu stiu sa zic cate kg are una exact) nu am simtit ca trage mai greu masina. Mai mult, nu am simtit nici ingreunarea volanului.

In curand voi face un drum si in afara bucurestiului si atunci ma voi lamuri mai mult de calitatea lor - nenea de la vulcanizare mi-a zis ca una din ele "bate." - the hell with that ! Se pare ca totusi ar fi putut avea niste distantiere pe spate, dar ramane de vazut.

Asa cum imi place mie sa spun : The New Beginning !

01138359101311223176.jpg

Link către comentariu
Master_Blaster

In sfarsit! Arata super belea. Nu puteai trece aseara pe la Junior, sa vedem si noi masina. O sedinta foto cu george merita aseara desi suspensia lui parca nu s-a asezat complet inca.

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

La 11 jumate am terminat la vulcanizare si pana am ajuns la Junior nu mai era nimeni.. eh doar n au intrat zilele in sac.

Poate trec diseara putin daca mai faceti gathering... pana una alta merg sa ii trag o spalare de exterior ca rotile sunt curate si restu e doar praf :))

O sa revin cu poze de zi, tot cu telefonul facute :blah:

Link către comentariu

Foarte frumoasa. Merita de vazut mai indeaproape, mai pe seara, cu un cric si cheie de roti in mana :icon_thumleft:

Link către comentariu

Sa le vand ? Doamne fereste ! n am zis asa ceva niciodata :D mai ales la cat am muncit la ele si la cati bani am bagat in ele sa le pun.

Cip, antifurtul la ele costa 750 euro :))

Mi-au parut foarte urati etrierii azi, privind printre spite. Asa ca dati-mi sugestie de culoare.. e exclus rosu. Eu ma gandeam la un bleu deschis. Spray sau vopsea simpla ?

Rog cunoscatorii sa si dea cu parerea !

Link către comentariu

Arata foarte foarte bine,o dat D-zeu sa urcii si tu roatele sus,acum iti mai trebuie buze pe spate,tranteala la masina si sa le faci centru o culoare turbaciune.... :P

Si renunta la tot ce este croma pe masina...:P

Modificat de Yasmin
Link către comentariu

Vopsea, neagra!;)

Arata foarte tare, mai ales proaspat spalata. Eu m-am lasat de spalatul la OMV, ultimile dati am plecat cu masina plina de dare, cred ca uitasera sa mai puna sampon :))

Link către comentariu

La culoarea masinii etrierii arata bine doar rosii!

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu

Bogdan, mintile luminate gandesc la fel :icon_thumleft: negru imi statea si mie pe limba. In seara asta i am cunoscut si eu pe baieti, credeam ca vii si tu :)

Link către comentariu

Off,n-am stiut ca veneam, desi intru acum dimineata la munca. Poate maine sau poimaine, da-mi un bip daca ai de gand sa iesi.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!