Jump to content

VW Golf MKV Blue-Graphite

Iceman007

Postare recomandată

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iceman007

56

• The_Ego

15

• cogdao

13

• cip12cip12

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

@ tur : Sper sa nu ma apuc de din astea ca ma las de facultate :)))

@ Yasmin : Multumesc pentru info si rabdare. Stiam eu ca lumea de treaba e mai mult de prin Vest :P

@ sebip : O vand pentru ca o sa iau niste Eibach Pro Kit pe viitor si momentan am nevoie de niste bani. Combinatia pe care o vrei tu s-ar putea sa fie foarte echilibrata, go for it !

@ cogdao : Daca aveai si tu jante cu buza, Bogdan... :icon_cheesygrin: Pai cum sa arate, o sa luceasca si la lumina Lunii :))) Probabil ca vor arata cum trebuie cand masina va fi mai aproape de sosea..

Link către comentariu

Adevarul este ca jantelor cu buza shiny le sta bine aproape de caroserie. Eu as zice sa iei Sportline daca tot vrei sa o cobori sa fie o treaba :D

Frumos arata, great job!

:emthup: si pt cogdao

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

@ Bogdan : daca stiam ca esti in cautari, iti pastram tie BBS-urile.. desi nu stiu cat de mult ti ar fi placut ET 35 :P

@ George : deocamdata o sa le pun pe masina dupa ce iau anvelope ca sa vad cum vine ET-ul. Pe spate am ajuns la concluzia cu distantiere 15mm (ca tot nu am buze mai late decat pe fata)

Baieti, va prezint diferenta dintre cele 2 polish-uri intr-un colaj. Sa vedem daca va prindeti care din cele 2 jante e mai atent facuta :)

07215237552109464714.jpg

Link către comentariu

E ceva recent,cred ca m-a apucat dupa ce le-am vazut pe ale lui George(The_Ego) pe masina,pana atunci eram half-way...

Link către comentariu

Cu 15mm distantier vor iesi destul in exterior, avand in vedere ca un ET41 cu 8j vine flush pe spate.

As zice ca janta din dreapta e mai bine polishata :D

Poate facem cumva sa le vezi si live ;)

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Cand am fost la Tyre Express aici langa mine am facut o proba cu janta pe spate si fata. Diferenta mi s a parut foarte mare, nu stiu daca asa e normal.

Pe spate era destul de intrata si era foarte aproape de amortizor. Pe fata era la fata caroseriei.

E vorba de 8J si ET55. Sper sa nu imi atinga pe fata pe undeva cand iau viraj maxim..

Asadar, George, va fi vorba de ET 40 cu 8J + cauciuc 225/45 = satisfaction, nu ? :))

Link către comentariu
Master_Blaster

Super jantele, dar pe fata cu et55 si 8j o sa fii f aproape de amortizor, cauciucul 225 o sa vina aproape 10mm peste buza, acum depinde si de la producator la producator,.

Si iti spun sigur nu o sa atingi nici la bracaj maxim, poate doar la o curba luata tare sa atingi in fata surubul care fixeaza contra aripa.

Ce arcuri ai pus pe masina acum, si ce aveai inainte, ca pe mine m-ai pierdut pe drum cu explicatia? :sly:

Link către comentariu

Am vrut 215/45 toate 4 dar se pare ca n as vrea probleme cu militia pe viitor.

De la arcuri de GTI am trecut la arcuri stock - urmeaza un Eibach, ramane de vazut.

Asa mult iese peste buza ? Speram ca mai putin, God damn.. :wacko: Ata ete..

Link către comentariu

Din cate stiu la ET54 atinge la viraj maxim,stiu de la colegul Piny.Cred ca ar fi mai bune pe 215,poate scapi fara distantiere.

Link către comentariu

Daca iei anvelope cu protectie de buza va iesi, la mine asa este.

Confirm faptul ca ET55 cu 8j vor veni prea aproape de amortizor, cu un distantier de 10mm va veni perfect.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Ti-am vazut masina parcata pe la brancoveanu :D. Plangea dupa jantele de vara :P

Link către comentariu

HUH ? Brancoveanu ? Azi ? Am fost la Timpuri Noi, apoi am mers spre Sun Plaza , apoi inapoi pe Vacaresti pana la Tineretului, unde stau.

Poate m-ai confundat... dar da, plange saraca dupa RH.

Azi, in pauza de masa planuiesc sa polishez ultima buza.. iar vineri sa iau 2 cauciucuri din targ.

Nu prea mai am rabdare :icon_redface:

Link către comentariu

Timpuri noi pardon, eu nu nimeresc numele stazilor de pe acolo :)), o iau instinctiv. Sigur erai tu, masina parcata in spic (culoarea identica, suporti vwforum si numar ca al tau :P). Asta s-a intamplat pe la ora 15 azi.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Master_Blaster

Pe la 15 eram la Top Gear sa iau masina... puteai sa o auzi live... :D

Sorry de off topic.

In w-e vrei sa pui rotile?

Link către comentariu

Da, George, eu eram acolo... faceam poze unei fabrici din zona (facultate stuff)

Eu imi doresc sa le pun in weekend dar nu stiu daca apuc sa fac toate cumparaturile necesare (distantiere, inele, prezoane + cauciucuri)

@Master_Blaster : Apropo de Top Gear - il stii cumva pe un tip Stefan ? E prieten cu cei de acolo... de la el iau 2 Nankang :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Azi era pt prima oara sa iau in plin o bucata de sina de tramvai in plin si sa fac varza un cauciuc, fie el si pe 15 :))) - norocul meu ca am mai ridicat scaunu sa vad mai aproape de dupa volan :))

Tot azi am fost sa dau comanda de inele de centrare pentru jante, si pt ca tot eram acolo am intrebat si de distantiere pentru spate.

Omul mi a explicat ca nu am cum sa pun distantiere mai mici de 15mm pentru ca nu stiu ce butuc care o sa intre in janta o sa mi scoata inelul in afara - sau o chestie de genu, n am inteles prea bine.

Maine fac proba cu distantiere de 15 si 20 mm si ma hotarasc pe care sa le iau.

Faza amuzanta a fost ca i-au placut RH ZW 3-urile :stupid:

Link către comentariu

De 15 sunt un compromis ok, desi vor arunca jantele putin in exterior fiind ET 40.

Cele de 20mm a big No-No, un Et35 cu 8j pe Golf arata nasol.

Link către comentariu

George, ma bucur ca iti faci datoria si postezi :D ultimele 6-7 topic-uri poarta semnatura ta. Foarte constiincios, imi place :))

Si mie imi e frica de ET 35, am avut pe 16.

More to follow

Link către comentariu

Nu recunosc nimic ! :P M-ai prins, Ionut.. le am cam vizat de ceva vreme..si sunt pe drum din Anglia.

Din pacate finante sunt doar pentru 2 bucati noi. Restul...ce o pica din cer :))))

Link către comentariu

Diferenta mare nu e... dar e suficienta. Persoana de contact le aduce de acolo, si nefiind firma de-asta pretul e ceva mai mic

Nu vreau sa fac reclama pe aici asa ca restul pe privat :D

Sper sa ajunga maine , am 2 jante ochioase care le asteapta :santa[1]:

Link către comentariu

Zilele astea am intrat si mai rau in ceata cu deciziile si vreau cat mai multe pareri sa ma ghidez. As vrea sa supun la vot o chestiune, pentru cei care vor sa ma ajute cu o parere:

Am luat 2 cauciucuri dimensiunea 225/45/17 pentru a le pune pe spate. Din considerente estetice, farmecul jantelor cu buza va fi foarte diminuat datorita balonului mare.

Astfel, credeti ca imaginea de ansamblu se va imbunatati daca pun 215/45/17 pe fata sau sa las aceeasi dimensiune la toate 4 ? Mentionez ca nu inot in bani ca sa schimb anvelopele ca pe sosete. Dupa ce urc rotile, urmeaza cat de curand un drop dar nu stiu exact cat. Specificatii jante : 8J, ET55 + distantiere pe spate.

Multumesc anticipat :coffee_lol:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!