Jump to content

VW Golf MKV Blue-Graphite

Iceman007

Postare recomandată

Foarte frumoasa sa o conduci sanatos...referitor la antena si eu caut una shark,chiar am avut drum pe la reprezentanta sa cumpar cablajul de la injectoare pentru un passat B6 dar am nu mi-am dat seama sa cumpar una ,mai ales ca nu este foarte scumpa...

Link către comentariu
  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iceman007

56

• The_Ego

15

• cogdao

13

• cip12cip12

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

daca nu ai antena e mai complicat de montat un shark de asta nu? :D

Link către comentariu

@davides din cate am citit pe topicul lui cip12 da, e putin mai complicat. dar poate iti da el detalii ! :rolleyes:

@crysty cip am vazut ca l-ai ajutat pe Ionut (FDY) sa isi monteze suspensia reglabila. Poate luam legatura cumva - sa nu mai stam sa postam tot timpul, as vrea sa ma ajuti si pe mine, contracost evident. TA-Technix striga dupa mine iar eu strig inapoi ca nu am inca suficiente fonduri :(

Link către comentariu

davides, daca nu ai antena pe plafon si vrei una shark trebuie in primul rand sa gauresti plafonul.

Link către comentariu

Ramane sa strigi mai tare si daca te aude :somnmare: ,treci pe la mine sa o montam :blah_:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Modificare cu vag com - semnalizari level 20% .

Loc : sala polivalenta . Timp : crepuscul, sa nu se vada jegu .

post-52766-0-93338400-1311793912_thumb.j

post-52766-0-08789500-1311793914_thumb.j

Link către comentariu

:) ... nu gauresc nimic :P ... las asa ca e foarte bine ...

ON: nice pics :P

Link către comentariu
  • 3 months later...

Revin dupa o lunga absenta cu ultima poza a ultimei zi de BBS. Astazi am pus tablele (care lucesc incredibil :lol:) si voi reveni cu alte poze curand.

Pentru urmatoarea perioada incerc sa fac niste economii pentru primavara. Jantele RH pe 17 sunt luate, deci pot sa tai asta de pe lista, dar mai trebuie cauciucuri si apoi lucrurile vor intra in sfarsit in normal.

post-52766-0-18743400-1320185691_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Asa cum imi place mie sa-l numesc : un 'teaser' pentru primavara :blah_:

@tur : in tandem, andule.. :D

post-52766-0-80454400-1320918242_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

Tuning de iarna : lampi cu led pentru picioare fata. Cu ajutorul lui Florin am reusit sa imbunatatesc un pic interiorul

Iata cateva poze relevante cu rezultatul lucrarii, poze care fac mai mult decat mii de cuvinte:D

P.S. : La multi ani , forumisti ! :beerchug:

post-52766-0-67511700-1325800222_thumb.j

post-52766-0-39278300-1325800226_thumb.j

Link către comentariu

Daca as fi pus sub scaune, singura sansa era sa pun lampi si pentru spate, dar nu am vrut.

Oricum, se vede destul de prost in poze fata de cum e de fapt :santa[1]:

Link către comentariu

Ne vedem maine sau poimaine, eu sunt destul de liber.

Partea cu stopurile e cam complicata, trebuie sa studieze Florin problema, ca e cam greu de ajuns in interiorul triplelor. Sunt variante in care se desfac 3 suruburi, ca in poza pe care a postat-o Radu Alex pe pagina 2. Dar ti-am aratat atunci in parcare la SunPlaza ca la mine e turnat. Mai ramane de cautat niste fasunguri, sa nu lipesc becurile cu dublu adeziv de triple.

Offtopic : vii la intalnirea aia de pe 21 ? :10[1]:

Link către comentariu

Inca nu stiu cum lucrez,dar ma tenteaza.Daca sunt liber mai mult ca sigur vin :D

Maine si poimaine sunt in ture nasoale,dar ne auzim la telefon.

Link către comentariu

Azi am montat cu ajutorul lui cristi cip antena shark.

Am intampinat cateva probleme pentru ca mufa antenei nu se potrivea perfect cu mufa din masina asa ca a fost nevoie de cateva adaptari

Semnalul radio e la fel de bun ca la cealalta, dar inca nu am apucat sa ies prea departe de Bucuresti, asa ca ramane de vazut.

Multumesc cu ocazia asta lui cristi pentru ajutorul si timpul acordat.

Iata si o poza cu antena curata si masina murdara :ceuameni:

post-52766-0-17124800-1326554948_thumb.j

Link către comentariu

Hai ca incet-incet mai faci cate ceva.Arata mult mai bine acum.Bravo!;)

Modificat de cogdao
Link către comentariu

M-ai botezat? crysty cip :icon_thumleft:

Nu uita sa modifici stopurile....si sa ne arati si noua :lol:

Link către comentariu

Scuze , crysty cip, nu am bagat de seama :blah:

Bogdan, ai dreptate.... Incet....Incet......

Link către comentariu

Mersi, Florin. Sper ca nu ai uitat complet de mine cu stopurile alea. Astept un semn de la tine :icon_idea:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!