Jump to content

Noua Skoda Octavia - 50% dezamagire

Razvan_911

Postare recomandată

OFF topic: (imi cer scuze, nu zic cu rautate/nu critic administratorii forumului, imi spun parerea ca cititor al acestui topic).

cu riscul de a fi criticat: colegul in cauza incerca sa isi caute rezolvarea cu problema sa, disperat, fiindca masina este noua si stiu senzatia pentru ca am trecut cat de cat prin probleme mai minore ce-i drept cand am luat masina noua, forumul era menit sa il ajute, nu sa il indeparteze.

pana la urma trebuia lasat pana rezolva problema, apoi i se muta jumate de topic in aria tehnica corespunzatoare sau orice altceva numai bunavointa sa fie.

multumesc.

Link către comentariu
  • Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan_911

181

• Moog

16

• axl666

14

• arson

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce turnura neplacuta au luat lucrurile!

omul e frustrat ca a dat o carca de bani pe o ragalie care nu intra in viteza si voi il luati la misto, sa isi puna folie cu basici pe geamuri sau oua kinder pe antena...

acum e convins ca l-ati pus la colt si nu ne mai da de stire nimic. eu chiar eram curios sa vad ce rezolvare gaseste.

nici nu cred ca mai are rost sa mute discutia in aria tehnica, ca nu se mai intelege de ce e nemultumit 50% de masina.

Link către comentariu

Arson ARE dreptate...

O masina o prezinti cu bune cu rele, inclusiv cu ce ai mai facut la ea...iar la o Skoda noua se pare ca incepi cu "tuning" incercind sa gasesti rezolvare la probleme/defecte de fabricatie...si dupa aia ajungi la folie, jante, faruri etc...

Prezentarea masinii in zone de genul "masina mea" are dpmdv si un scop mai practic decit sa te dai rotund ca ti-ai schimbat jantele sau ai pus tipsuri smechere...(el a exagerat putin cu crucile@stuff, dar si din astea se gasesc destule pe forumuri)

Eu unul sint mai interesat sa vad ce a rezolvat la masina lui , ca are grija de ea si dupa aia ca si-a colorat/foliat stopurile, si-a pus "dereleuri" chinezesti sau mai stiu eu ce "avioane"...

Am urmarit si eu topicul din curiozitate deoarece poate peste citiva ani ajung sa iau una ca a lui SH :)

Poate chiar el o sa o vinda peste 1-2 ani si potential cumparator isi poate da seama ce fel de posesor de masina este...nu unul care schimba uleiul prin completare si la 50k schimba filtrul...

Ca sa imparti toate nemultumirile lui pe toate topicurile "dedicate" din ara tehnica e belea...sa nu mai zic ca unul poate ca mine interesat sa vada cum a rezolvat problemele tre' sa se uite pe x topic-uri...

E luat in balon ca si multi din nemultumitii de noile 1.2l tot Skoda...

Link către comentariu

Busonul de care vorbeai nu a fost desfacut niciodata in vizitele tale la service?

Eu nu cred, eu cred ca tu ori zici ca te duci si nu te duci la service ori nu stii sa iti spui problema la service.

tind sa cred ca ai dreptate, eu nu m-am gandit la treaba asta pana acum. I-am recomandat userului razraz, acum vreo 2 saptamani, cand cauta el un service bun, unul in Bucuresti la un foarte bun prieten al meu. Serviceul este autorizat VW/Skoda, iar oamenii de acolo sunt profesionisti. Nici unul dintre cei pe care i-am trimis acolo, cu probleme mai mari sau mai mici, nu s-au intors nerezolvati.

Dar cred ca el nici nu a dat pe acolo, cred ca e genul care se lamenteaza la nesfarsit ca ce problema are el cu masina lui, dar nu face nimic sa o rezolve. Face clar parte din categoria celor cu greierasi si alte zgomote prin usi, bord si hayon.

stima tuturor

acum sincer nu ii inteleg pe cei care isi iau 1.4 MPI sau 1.2 TSI si vor sa traga masina ca un 1.9 TDI, chiar daca e Skoda, Jetta sau Seat (parca asa zicea si colegul razraz cand compara Octavia lui 1.4 MPI cu 1.9 TDI )

Link către comentariu

Ideea de a posta in aria tehnica dedicata skoda este foarte buna,pt ca ar avea mai mult ajutor de la colegi cu masina identica cu a sa,poate exista chiar un topic dedicat problemei.

Da,asta este o arie de prezentare,si nu trebuie sa ne suparam si sa ne luam jucariile si alte treburi de ambitie.

Spor la rezolvare,curios ca nu ai reusit pana acum,ca doar nu ese veyron.

Brgds

Link către comentariu

Busonul de care vorbeai nu a fost desfacut niciodata in vizitele tale la service?

Eu nu cred, eu cred ca tu ori zici ca te duci si nu te duci la service ori nu stii sa iti spui problema la service.Nu am mai auzit sa se duca masina la service pt o problema de genul asta si sa nu se gaseasca rezolvare.

Daca o lasi acolo cu cheile si sa astepti sa te sune cand e gata ...ar fi ceva, eu unul nu te-as mai suna niciodata daca vrei sa ne facem ambitii.

Daca si cu ei vorbesti ca si cu noi deaia nu e rezolvata masina.

Incearca alta abordare sa vezi ca merge.

Eu nu cred, eu cred ca tu ori zici ca te duci si nu te duci la service ori nu stii sa iti spui problema la service.

tind sa cred ca ai dreptate, eu nu m-am gandit la treaba asta pana acum. I-am recomandat userului razraz, acum vreo 2 saptamani, cand cauta el un service bun, unul in Bucuresti la un foarte bun prieten al meu. Serviceul este autorizat VW/Skoda, iar oamenii de acolo sunt profesionisti. Nici unul dintre cei pe care i-am trimis acolo, cu probleme mai mari sau mai mici, nu s-au intors nerezolvati.

Dar cred ca el nici nu a dat pe acolo, cred ca e genul care se lamenteaza la nesfarsit ca ce problema are el cu masina lui, dar nu face nimic sa o rezolve. Face clar parte din categoria celor cu greierasi si alte zgomote prin usi, bord si hayon.

stima tuturor

acum sincer nu ii inteleg pe cei care isi iau 1.4 MPI sau 1.2 TSI si vor sa traga masina ca un 1.9 TDI, chiar daca e Skoda, Jetta sau Seat (parca asa zicea si colegul razraz cand compara Octavia lui 1.4 MPI cu 1.9 TDI )

Nu mai bine v-ati vedea domnilor de treaba dumneavoastra si nu m-ati mai judeca pe mine sau faptele mele.

Pana la urma eu am gresit ca am vrut sa public pe net tot ceea ce am patit cu masina mea noua.

Poate pare incredibil dar asta s-a intamplat si Dumneavoastra traiti in aceasta tara si nu stiu de ce sunteti mirati cand observati ca se intampla lucruri care nu sunt ok sa se intample.

Credeti cumva ca sericeurile Skoda atunci cand verifica in baza lor de date si au ceva indicii ca o cutie de viteze are un defect in ea (ex:sincronul de treapta 1) se inghesuie sa desfaca cutia si sa o repare?

Dupa cum vad mai sus lumea este impartita in doua: cei care vor sa afle ce se va intampla cu masina si cei care ma judeca si ajung sa faca scenarii SF. In acest mod cat de curand o sa-mi spuneti ca masina mea nici nu exista(cu toate ca sunt min 10 poze pe topic cu ea sau poze de la compartimentul motor) si ca toata situatia este inventata.

Daca as putea as sterge intregul topicul insa nu sta in puterea mea.

Cu toate ca am spus ca nu voi mai posta rog inca o data Moderatorii sa-mi inchida topicul sau sa-l mute.

Modificat de razraz
Link către comentariu

Ca vad ca esti on line postez din nou in speranta sa intelegi ca nu te judec sau critic, ci doar vreau sa fii mai ferm cand mergi la ei si sa vorbesti calm sa intelega.

Eu am avut probleme cu treapata 3 la 50 de mii de km si au zis dam jos si vedem care e treaba ( vrajeliau tinut masina 2 zie , eu am avut semne pe prinder si pe anmite suruburi ce trebuiau demontate si nema)

Au zis nu are nimica.

Stiam sigur care e problema si am mers mai departe la alt dealer din pitesti unde au zis schimbam kit ambreiaj si vedem daca e de acolo.

Au schimbat si nu era, dupa 5 ore de munca au descoperit ca era din cutie , au comandat si culmea era si pe stoc undeva in bucuresti jucaria de imi trebuia.

A doua zi am plecat cu masina de la pitesti la craiova rezolvata si cu un minim de plata undeva la 350 ron manopera cu piesa cu tot .

Se intmpla in 2005 la octavia 1.

Sa stii ca acei mecanici inca sunt acolo si daca stii sa ajungi sa vorbesti cu ei e ok daca vorbesti simplu cu un receptioner e greu sa inteleaga si tu sa ii pastrezi calmul.

Incearca totusi sa nu o iei personal ca nu ma cunosti si nu te cunosc.

Vad ca lumea citeste printre randuri pe aici...

Link către comentariu

parerea mea este ca ar trebui sa lasati omul in pace sa isi prezinte masina atat cu bune cat si cu rele....urmaresc topicul de la inceput (si imi pare rau pentru ce i s-a intamplat userului RAZRAZ) si d.p.m.d.v. am aflat lucuri noi despre acest tip de cutie de viteze care cu siguranta nu le aflam daca razraz nu posta aici (eu fiind posesor de passat nu intru pe la skoda)

Link către comentariu

@RazRaz , daca problema e asa grava (si mie mi se pare ca este) ai putea sa consulti putin legislatia sau sa te adresezi la opc pt ajutor. Exista un paragraf care spune ca daca un produs in garantie manifesta ACELASI defect de x ori(nu mai tin minte exact de cate ori - parca de 3 ori), atunci acel produs se schimba. Singura chestie e ca service-ul sa recunoasca defectul, pt ca pot fi magari si sa spuna ca din punctul lor de vedere nu e niciun defect.

Tie ce ti-au scris pe cartea de service la interventiile de pana acum? Ti-au notat fiecare interventie?

razraz, cred ca ai putea sa deschizi un topic pe aria de probleme de aici de pe forum, ar fi cel mai indicat.

Modificat de bossake
Link către comentariu

Azi am primit raspunsul de la Rorsche Romania.

Potrivit lor masina mea functioneaza perfect. AU spus ca au vorbit la service-urile unde am fost si NICI MACAR UNUL nu a spus ca masina are probleme desi la 2 din cele 7 vizite cei ce au facut proba de drum mi-au zis ca au avut probleme cu intratul in prima treapta.

Sincer m-am cam saturat.Pe factura am dat pe masina 11.700 euro, cu tot ce am mai pus pe ea si cu inmatriculare am mai cheltuit 800 de euro si in total sa zic ca m-a dus 12.500.

M-am hotarat sa o vand la 9.500 euro.

Masina acum are mai putin de 2 luni si fix 2100 km.

Problema o stiti, daca cunosteti o persoana care ar vrea sa o cumpere v-as fi recunoscator.

Link către comentariu

Pacat ca ajungi sa pierzi 3000 de euro, insa te inteleg perfect. Poate nu ai folosit inca toate armele de care dispui insa eu zic sa nu renunti asa usor la banii astia pentru ca altii isi bat joc de ei.

Link către comentariu

este luata masina pe persoana fizica? sau pe juridica? poti incerca la weltauto la PBV1 baietii din cate stiu eu sunt interesati de asa ceva.

Link către comentariu

:offtopic: In general la weltauto se ofera sub pretul pietei deci nu-ti recomand. Pune masina la 10500 si in functie de clienti mai lasi cateva sute.

Modificat de rosso corse
Link către comentariu

Nu vreau sa te descurajez sau sa interpretezi gresit postul meu insa nu o sa o vinzi niciodata la 9-10,000. Gandeste-te de ce ar lua-o cineva la 9000 cand cu 1000 de euro isi cumpara 3 tichete rabla si practic la 9000 o cumpara noua :).

Sa nu mai zic ca in general datorita motorizarii e un model destul de rar cautat si nu stiu cat de repede gasesti pe cineva :).

Apropo, tot spuneai ca iesi din tara cu masina, garantia e internationala ai putea incerca si la reprezentante din afara tarii :). Sau in alte reprezentante de pe traseu de ex (arad, sibiu etc)

de asemenea poti deschide un subiect pe aria de probleme a acestui forum unde cred ca mai multi useri iti pot face recomandari de meseriasi din bucuresti la care sa dai o fuga.

Modificat de bossake
Link către comentariu

Si la reprezentanta din Arad vei pati la fel, trebuie incercat si la reprezentantele din Ungaria sau Austria, eventual facuta o plangere la Skoda in Cehia legat de situatia ta.

Link către comentariu

Sincer nu mai vreau sa o mai repar.

Urmatorul proprietar daca are bunavointa sa incerce e problema lui.

Eu m-am saturat de tot circul din ultimele doua luni.

In cazul meu am fost efectiv umilit de cei de la Porsche Romania si sesizarea mea a fost fara o rezolvare.

Garantia nu s-a respectat si probabil dupa 4 masini noi in ultimii 11 ani urmatoarea va fi second-hand, macar asa stiu ca 100% nu am garantie si mi-o repar singur unde doresc.

Cam atat am avut de spus. Probabil veti mai gasi masina in sectiunea cu anunturi.

Link către comentariu

tot la vorba mea ai ajuns...

9500 e un pret bun. practic cam asta e pretul masinii la care se adauga voucherele.

gandeste-te ca ai folosit-o de 1000 de euro.

spor la vanzare!

Link către comentariu

@arson si culmea ar fi ca de banii de de octavia sa-si ia duster

Link către comentariu

sau poti incerca schimb cu cei de la weltauto, nu strica sa vezi ce oferte iti pot da.

Link către comentariu

iti dau un pont pentru vanzare: da-o pe site-uri gen mobile.de (atentie, nu .ro), autohus etc.

sunt o multime de autohausuri nemtesti interesate de masinile aproape noi din ro (pe care le vand, evident, ca sh)

motivul: germania nu mai are programul rabla si fac un profit frumusel cu masinile noastre.

eu am fost la un pas sa o vand unui roman stabilit in germania, dar trebuia sa astept sa vina cu platforma etc.

am dat dusterul cu aceiasi bani oferiti din germania, insa aici in tara.

Link către comentariu

Sincer, cred ca sunt doar copilarii ce spuneti.

Se vede ca voi nu ati avut niciodata masini. Spun masini la care sa repari, sa vopsesti, sa reinventezi, sa faca parte din viata ta... si tot asa.

Problema ta la masina e o copilarie, inclusiv abordarea acestei probleme.

Daca am suparat, plecaciune. Poate nu stiu ce spun...

ps. skoda e chiar o masina buna spre foarte buna, nu sunt partinitor ci doar obiectiv. Cititi despre ea si satisfactia clientilor in lume si o sa intelegeti.

Pentru drumurile noastre este tanc, stiu ce spun pentru ca este una in familie.

Modificat de theo
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!