Jump to content

Noua Skoda Octavia - 50% dezamagire

Razvan_911

Postare recomandată

dar incearca la un mecanic recomandat. ce atatea service cand nu o rezolva nimeni. si nu cred ca pierzi garantia atata timp cat ai fost de 6 ori. :Driver:

Link către comentariu
  • Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan_911

181

• Moog

16

• axl666

14

• arson

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

sunt asa scarbit de toata faza asta

mi-am pierdut atata timp cu niste oameni total incompetenti

Link către comentariu

cred ca pierderea financiara ar fi suportabila in cazul vanzarii imediate in cazul tau. pana intr-o mie de euro :)

Link către comentariu

OT Arson: Pui paie pe foc. :P

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

masina in garantie totusi...chiar nu ai discutat cu un manager de la reprezentanta si sa il iei de mana la masina sa ii prezinti problema?

OFF: la ceva timp dupa ce mi-am luat masina aveam zgomote la franare sub 50km/h, dupa 3-4 plimbari la PBV fara nici o rezolvare, m-am dus la d-l "sef de alimentara (nu pot sa numesc service)", l-am invitat la o plimbare pentru confirmarea problemei mele, iar la final i-am zis ca daca nu se rezolva le las masina si inaintez cazul mai sus.

stiu ca de fiecare cand te duci iti spun ca s-a rezolvat, ca asa fac toate, ca e noua si ca trebuie sa se "aseze"...vorbe in vant spuse parca sa mascheze problema ... fara escalarea problemei cat mai sus in rang nu rezolvi nimic cateodata.

spor si imi pare rau pentru nemultumirea ta.

Modificat de oldhit
Link către comentariu

cred ca pierderea financiara ar fi suportabila in cazul vanzarii imediate in cazul tau. pana intr-o mie de euro :)

parerea ta

Link către comentariu

m-am gandit si tot nu ma las

nu am platit 12.000 de euro si sa fiu prost dispus cand conduc masina si nu numai

am rugamintea sa-mi recomandati si mie un service sau vreun mecanic de la Skoda care mai lucreaza si in particular (mesaj pe private)

ideal ar fi sa fie din tara si cat mai aproape de Bucuresti si imi este indiferent daca platesc sau daca repar pe garantie

Daca pana pe 13 august cand plec in europa cu masina nu gasesc o rezolvare am sa incerc sa fac programare la un service Skoda de pe traseu (Austria-Italia-Franta) si dupa 13 august am sa ma opresc si la un service de acolo.

Link către comentariu

Incearca pe topic la prestari servicii,e un mecanic ex pbv.face treaba buna,am vorbit cu oameni multumiti.

Brgds

Link către comentariu

Eu zic ca stiu cam ce este stricat insa nu ar strica un sfat din partea celor ce se pricep.

Am pus o poza cu cele doua prinderi ale celor doua cabluri de la schimbator.

Practic cele doua cabluri care le vedeti vin de la schimbator si se duc in jos spre cutie asigurand doua miscari ale schimbatorului:

-cablul 1 asigura miscarea schimbatorului STANGA-DREAPTA

-cablul 2 asigura miscarea schimbatorului SUS-JOS

Acele doua prinderi 1 si 2 sunt fixe si practic ele sunt prinse in acele doua gauri ale unui suport ce e prins pe cutie.

Prinderea 2 este fixa si nu se misca pe cand prinderea 1 se misca si se poate misca chiar si cu mana (ma refer aici atat la saiba aceea de metal, denumita siguranta cat si la piesa rotunda ca o piulita uriasa de plastic).

Azi i-am aratat celui de la service ca la prinderea 2 totul e fix si la prinderea 1 e un joc de toata frumusetea.

Initial mi-a spus ca se poate strange insa azi dupa ce am plecat de acolo nu s-a strans nimic, problema a continuat si cand am ajuns acasa am verificat si era acelasi joc la prinderea 1.

Daca sunt colegi care stiu imi pot confirma ca ambele prinderi trebuie sa stea fix?

scuze ca am fost atat de lung in exprimare

p.s: la octavia 2 de la munca cu timonerie asemanatoare ambele prinderi sunt fixe

post-87676-0-22720700-1308685001_thumb.j

Link către comentariu

iti recomand autek craiova. cu toata increderea. mai ales ca seful de service pe partea de mecanica e prieten bun cu mine. mergem impreuna :)

Link către comentariu

update: problema a fost rezolvata, diseara pun poza si sunt sigur ca nu o sa credeti ce a fost stricat.

Link către comentariu

Sunt strict interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

In acest topic vad ca nu se discuta despre altceva. In aceasta arie se prezinta masinile, nu probleme si solutii.

Link către comentariu

Lasa omu' sa spuna macar ce pr a avut. Citesc topic-ul de cand l-a deschis si chiar m-a facut curios(sunt sigur ca nu sunt singurul curios). Si.... acum ca sa rezolvat pr, sunt convins ca o sa inceapa sa ne spuna si cate ceva despre restul achizitiei

Numai de bine !

Link către comentariu

votez si eu pt pastrarea posturilor :D macar pana o sa ne faca publica rezolvarea,daca mai mult nu se poate ;) multumiri anticipate moderatorului :icon_thumright:

Modificat de barcea_mare
Link către comentariu

cu riscul de a fi sanctionat diseara voi face o poza la piesa stricata si voi posta pe net rezolvarea

as spune acum insa fara sa arat si poza nu are nici un farmec

on topic:

Vreau sa va spun un fapt interesant legat de motorul de 1.4 80 cai . Am aproape 2000 de km si am resetat computerul de 3 ori si de fiecare data consumul in oras, media pe ultimele sute de km a fost de fix 8.6%.

Orasul este Bucuresti si zilnic fac cam 30 de km in medie.

Modificat de razraz
Link către comentariu

Regulamentul zice intr-adevar ca sunt interzise discutiile tehnice, da' hai acu' sa aflam totusi care-a fost problema :)

Link către comentariu

Toata lumea e curioasa sa afle raspunsul, cred ca toti cei care au citit topicul pe masura ce ai scris deja erau solidari cu tine si cu disperarea la care ajunsesei. Imi place ultimul tau post, in care se simte relaxarea in tonul tau, cand descrii impresiile despre consum. Hai cu poza!

Link către comentariu

Si acum sa va prezint rezolvarea.

Pana la urma eu am gasit care era problema, respctiv unul din cablurile de la timonerie (cel care face cursa stanga dreapta la schimbator) este ancorat pe un suport de cutia de viteze. Acest cablu trebuie sa fie fix insa eu am observat ca cel din dreapta de la mine era foarte larg si putea sa fie miscat cu mana.

Am fost la reprezentanta-interventia 6, mi-au zis ca l-au strans, peste o zi i-am sunat si le-am zis ca sunt niste mincinosi si nu au strans nimic si ei au spus ca regreta si maine sa vin sa-mi monteze o alta piesa.

EU in acele momente nu stiam despre ce piesa este vorba insa se pare ca este vorba doar de o clema metalica (un fel de siguranta) care tine fix acea prindere a cablului pe cutie.

Am pus poze cu clema atat cea stricata cat si cele doua de pe cablurile timoneriei.

In 6 vizite in service nimeni nu si-a dat seama ca acel cablu este larg si trebuie strans cu o noua clema.

Acum ca sfat, daca imi permiteti, pentru toti cei carora le agata cutia sau nu intra in vreo viteza ii sfatuiesc sa verifice daca cele doua cabluri stau fix pe acel suport. Verificarea o puteti face si cu mana, eu asa am facut-o.

Multumesc tuturor pentru sfaturile si gandurile bune care mi le-ati adresat si sper ca nu v-am plictisit cu topicul meu.

In continuare pe topic am sa-mi prezint masina si cred ca am ce sa scriu mai ales ca urmeaza in august o excursie de 5000 de km in Europa - 10 zile cu Octavia.

post-87676-0-60310000-1308843322_thumb.j

post-87676-0-32297600-1308843334_thumb.j

post-87676-0-98560700-1308843344_thumb.j

Link către comentariu

Inteleg, pacat ca a fost nevoie de 6 vizite la service si de asa multi nervi mancati ca sa-si dea seama dar oricum e bine ca acuma e bine. :icon_thumright:

Dupa ce termin cu examenele si o sa am timp o sa ma uit si eu la a mea daca am chestii de genu asta pe acolo ca si la mine mai agata...ma gandesc ca nu au costat o avere clemele astea?

Km multi si sa te bucuri de Skodita! :)

Modificat de B0gdy-
Link către comentariu

masina are o luna deci a fost gratis clema

mersi mult de urare

Link către comentariu

Si acum e mai ok ca loganul?:D Sa te bucuri de ea fara probleme de acum incolo :icon_thumright:

Link către comentariu

sincer cutia Loganului e mai bine etajata

cea de la octavia imi da senzatia ca agata, nu rau dar agata.

oricum important e ca intra in toate vitezele

Link către comentariu

Si care mai e raportul dezamagire - incantare acum? :D

Link către comentariu

Doamne ajuta! bine ca ai rezolvat-o,ma bucur mult :icon_thumright: sa ai parte de masina,drum bun si concediu placut!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!