Jump to content

Noua Skoda Octavia - 50% dezamagire

Razvan_911

Postare recomandată

Multumesc mult de urari!

Poate ca ar trebui sa schimb procentele declarate deoarece a inceput pe zi ce trece sa-mi troncane haionul mai rau.

Link către comentariu
  • Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan_911

181

• Moog

16

• axl666

14

• arson

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu zic sa incerci sa lasi partile rele la o parte si sa te bucuri cu ce ai... am ajuns la concluzia asta trecand prin ce treci tu...umblat prin reprezentante, nervi,timp,etc si nici o rezolvare clara si de efect indelungat.

o sa evitam masinile noi precum produsele expirate...cel putin eu.

Link către comentariu

Sa sti ca ai dreptate.

Parca nu mai ai incredere sa cumperi masina noua la cate patesti, eu sunt la a doua noua in ultimii 4 ani si ambele au avut probleme destul de grave zic eu din primii km.

Link către comentariu

Acum ca sa continui jurnalul si sa nu ma mai leg de probleme si rezolvari am sa va spun ca incepand de azi masina a fost dotata cu 4 anveliope de iarna Vredestein SNOWTRAC 3 195/65 R15 91T. De montat am sa le montez cand vom avea ziua sub +10 grade.

Pretul a fost super deoarece le-am cumparat de la un importator Vredestein care este prezent pe net cu nenumarate site-uri. Site-ul de pe care am cumparat eu este http://www.anvelopeiarna.com/ si livrarea in Bucuresti a fost gratis.

Link către comentariu

Chiar ca e super pretul. Eu am cautat si n-am gasit nicaieri la pretul asta. :blink:

De curiozitate, unde sunt fabricate ? In Olanda ? :rolleyes:

Link către comentariu

M-au costat 4 bucati fix 1050 lei. Sunt facute In olanda si au un profil destul de agresiv din cate vad eu ceea ce pe zapada cred ca ajuta. De montat le montez cand vom avea 10 grade la pranz .

La acelasi pret mai aveam anvelopa cea mai vanduta de la acest magazin si anume Nokian insa avantajele Vredestein pe zapada sunt mai mari chiar daca Vredestein este cel mai zgomotos model la rulare.

Am atasat si o poza.

post-87676-0-94944400-1317844348_thumb.j

Link către comentariu

poti sa-mi spui cum se prezinta mai exact in diferitele conditii (zapada, polei, ploaie, franare, zgomot rulare, etc)?

Link către comentariu

Dupa ce ASR-ul ma freca la cap cu vechile GY V5, cind am schimbat pe Snowtrac ASR-ul meu s-a mai aprins numai pe gheata "sticla"...in rest se comporta super ok... frinare foarte buna, la zgomot de rulare nu am fost f atent dar nu e suparator...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Azi am facut 10.000 km la 5 luni de la achizitie.

Incepand de maine voi folosi masina doar in weekend deoarece am o noua masina de serviciu.

Per ansamblu dupa 10 mii de km nu regret alegerea facuta, problema cu cutia este prezenta din ce in ce mai rar.

Acum o saptamana am vandut si Loganul vechi si conducandu-l inainte sa-l vand diferenta este de la cer la pamant si consider ca Octavia este o alegere foarte buna.

Ca minusuri nu-mi plac zgomotele interioare cat si acel zgomot aparut in fata la denivelari (in special cand trec limitataorele de viteza ) pe care l-am dovedit cu Wurth HHS 2000 (Spray ulei semisintetic).

Sper sa nu stric ceva dand cu acel spray de ulei la cele 6 busci de cauciuc de la puntea fata.

post-87676-0-24955400-1319396614_thumb.j

Link către comentariu

Bucsele bara torsiune sint cele care scirtie :) nu strici... dar nici mare brinza nu faci...dureaza putin efectul...

Link către comentariu

Bravo Razvan, 10k in 5 luni e ceva. Poate ca renta mai mult diesel in ritmul asta. Oricum Octavia nu are cum sa fie decat o alegere buna.

De curiozitate... ce masina ai primit de la servici? :unsure: :unsure: :unsure:

Link către comentariu

Au fost 10.000 deoarece am mers cam 4.000 in Europa.

Octavia Tour Diesel nu puteam sa-mi cumpar ca nu exista + eu am un mare ghimpe impotriva diesel.

Masina care o am de la munca este o masina mult mai mica, cu un motor mic si imi e cam rusine sa spun ce e :lol:

Link către comentariu

Poate este un Volkswagen UP! :) Multi km in continuare fara probleme.

post-25841-0-73499800-1319526885_thumb.j

Modificat de Razvan_SPD
Link către comentariu

Nu! :) Modelul care l-am condus mi s-a parut pretabil in orasul nostru scump si drag! Manevrabilitate foarte buna, decat te apleci un pic spre dreapta ai vizibilitate pe partea respectiva la fel ca a pasagerului, scaune ergonomice, consum redus, servodirectie, abs, ac care raceste mai rau decat frigiderul si nu in ultimul rand cuplul impresionant, top speed 150km/h pe GPS! Te-am convins sa renunti la A4 in oras macar? :icon_thumleft:

Modificat de Razvan_SPD
Link către comentariu

Nu va luati de Matiz de fapt de daewoo sunt masini fiabile . Cu TIco a avut tata 100.000 km fara nicio problema si cu matizul 140.000 si a schimbat doar planetarele la ea :))) La skoda nu cred ca o sa schimb doar atatea in 140000 km :)))

Ce consum mediu ai cu 1.4 16v ?? :D

Link către comentariu

Servo la Matiz e optional,la fel si AC,in oras consuma 8% ceea ce nu mi se pare prea mic deloc pt un motor de 0.8 si 10 cai cat o avea

Modificat de Hudrea
Link către comentariu

Acum 2 ore am gasit masina zgariata destul de urat la bara din spate asa ca m-am enervat si am inchiriat un loc de parcare la City-mall Bucuresti in parcarea supraterana de langa acesta.

Pe drum spre ei am trecut si prin kaufland si mi-am cumparat si o prelata.

Voi folosi masina doar in weekend si in vacante asa ca locul mi se pare ideal si suma lunara de 130 de lei este chiar ok.

Ceea ce m-a ingrijorat a fost faptul ca m-am intalnit cu un alt abonat care mi-a spus ca se cam sparg masinile.

Sper sa nu patesc si eu asa!

Modificat de razraz
Link către comentariu

Poate ai parcat aiurea si s-a enervat cineva de ti-a zgariat-o...sigur nu ai blocat nicio intrare ?La mine se zgarie masini in draci care blocheaza accesul in parc.

Cea mai mare porcarie de parcare la City,am intrat intr-o dimineata sa mananc ceva din mall,am parcat masina si stupoare Mall-ul era inchis dar parcarea libera,nici tipenie de om,doar niste masini parcate ale abonatilor.Si o mizerie crancena in parcare,praf gros.

Te cred si eu ca se sparg masini acolo,intra hotul liber nu-l stanjeneste nimeni,si nu-l deranjeaza nimeni in parcare

Modificat de Hudrea
Link către comentariu

paza au doar ziua pana in ora 22 si l-am sio vazut pe paznic si el mi-a confirmat.

Eu masina am parcat-o sub o camera si au cam 4-5 pe etaj, macar de frica sa nu o sparga ca e filmat.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!