Jump to content

New Beetle En Vogue

hallucinogen

Postare recomandată

Sunt cu lupa ca si ale tale ! Daca nu aveam nu imi puneam ca nu vreau sa orbesc lumea in trafic :lol: Ceea ce nu-ti place altuia nu-i face

Se fac albe cu o tenta putin albastra - clar vroiam albe dar am observat ca numai OEM sunt asa

Modificat de hallucinogen
Link către comentariu

Hmmm...ciudat, inseamana ca e ceva de la instalatie, din cate stiu eu ale mele nu 'bat' asa, o sa le fac o poza diseara ca si asa 'balesc' pe langa masina :)

Numai bine,

Andrei

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Ce tip de bec e pe Beetle? Din cate stiam eu Philips nu face xenon H7, H4,.... ci au doar D2S, D1S,...

Poate ma insel, sau poate aceste Philipsuri sunt facute "sub licenta Philips", adica le platesti chinezilor numele

Link către comentariu

Am facut poza cu Iphone`ul si nu stiu cat de bine au iesit. Am dat sa focalizeze unde nu trebuie si d-aia cred ca se vede poza asta.

Cat despre lupa - daca nu aveam era lumina imprastiata. Eu am o dunga care se vede clar.

Farul dreapta este matuit rau de tot si "bate" mai peste tot

Link către comentariu

Arata impecabil broscuta. Sa o conduci cu placere. ;)

Mersi mult !

Ce tip de bec e pe Beetle? Din cate stiam eu Philips nu face xenon H7, H4,.... ci au doar D2S, D1S,...

Poate ma insel, sau poate aceste Philipsuri sunt facute "sub licenta Philips", adica le platesti chinezilor numele

Sunt "sub licenta Philips" :( si mi-am dat seama ca am platit foarte mult

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
hallucinogen

Dupa o lunga asteptare primesc un telefon astazi : " Comanda dumneavoastra a sosit " :D :D

Set stopuri led DECTANE/BLACK

Ce parere aveti ? :icon_cool:

Poze mai jos !

Link către comentariu

Tot asta mi-a zis si Razvan dar nu aveam cum sa imi iau red/cristal clear atata timp cat am si negru pe ea.

vreo 600 RON de la Dectane

Link către comentariu
  • 3 months later...

Salut,

Te-am vazut Miercuri pe Petricani cand ti-a taiat cretinul ala cu Peugeot-ul BCA calea, eram cu Focus-ul ala care te 'alerga' incercand sa vad jantele :)

Arata foarte bine masina, dar presupun ca nu ai apucat sa iti pui suspensie nu ?

Keep on bugging,

Andrei

Link către comentariu

Salut Andrei !

Ma duceam la Porsche Aviatiei sa imi iau covoare noi ca vine iarna si cele din material textil putrezesc - vroiam sa evit tot traficul de prin centru.

M-am intors ca si eu trebuia sa o iau tot pe acolo si am oprit langa el si zice " ce vrei domneee am pus semnal " i-am spus ca da dar de pe banda 1 =)) era batran l-am lasat in plata domnului

Suspensie nu i-am pus inca ca vreau sa ii iau reglabila pe inaltime si este cam scumpa. Recent i-am schimbat puntea spate - long story - noua 3200 RON iar SH 1000 stare foarte buna dupa o geometrie facuta.

De ce nu erai cu broskanu ? cat il mai tii pe bara ? In primavara o sa arate si a mea la fel ca a ta.

Am comandat kit de turbo s bara fata / spate + praguri :D Poate ne vedem cand ai timp sa stam la o sueta :P

Link către comentariu

Salut,

Oricum s-a vazut hardcore cum ti-a taiat calea :)

Grasu' nu e chiar pe bara, am avut niste probleme cu Focus-ul pe care trebuie sa le rezolv pana vine iarna. Nu merg cu Grasu' iarna pentru ca nu e niciun fel de fun, daca e un pic de zapada rupe aderenta si intr-a doua si mai mult chinui ESP-ul ala care blink-aie ca o instalatie de Craciun in bord :)

Daca ai timp, hai sa ne vedem saptamana asta sa imi povestesti de puntea aia spate ca si la mine a inceput sa faca niste zgomote ciudate de metal pe metal, dar sper sa fie din bucse.

Numai bine,

Andrei

Link către comentariu

Salut !

Reimprospatez topicul cu cateva poze facute recent in urma unor mici modificari auduse broskanului

Emblema fata / spate 3D - Mentionez ca incuietoarea spate se roteste ( swivel badge )

al 3lea stop LED inlocuit

:)

Link către comentariu

Salut,

Looks good! :icon_thumleft:

Al treilea stop la tine nu e integrat in bara, mai jos sub numar ?

Numai bine,

Andrei

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu-mi spui de unde ai facut rost de embleme fata / spate ? Imi trebuie si mie exact asa , 3D si pe negru .

Multumesc mult .

Sarbatori fericite !

Link către comentariu

Salut !

scuze pentru raspunsul intarziat.

Am facut comanda la porsche

In poze ai si codul emblemelor ;)

Toate bune si un an nou fericit ! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!