Jump to content

New Beetle En Vogue

hallucinogen

Postare recomandată

hallucinogen

Salutare !

Chiar daca sunt membru al acestui forum din 2009 nu am postat broskanul dar "iete" ca o fac acum :lol:

Masina o am din 2007 cu 65000km pe bord - acum are 130.000

Editia En Vogue nu prea stiu ce are in plus fata de altele poate am sa aflu de la voi

Motor 1.6 1.6 SR 102CP

Dotari : ABS, ESP, inchidere centralizata(chei briceag), geamuri electrice, oglinzi electrice/incalzite, AC, cotiera etc

Modificari ulterioare :

• Roll up/down windows din cheie

• Folie geamuri 3M sau Llumar

- nu mai stiu

• Folie neagra lucioasa plafon + bara spate

• Chip Tuning stage 1 RBN 116-117cp/163nm

• Discuri frana sport-fata Zimmermann perforate

• Kit vopsea etrieri Foliatec - rosu / Mersi Vlad TNS :icon_thumright:

• Jante 18 Wolfrace Ultra-Lite matt black/red lip

• Anvelope Bridgestone Pontenza 225/40R18

Modificari pe viitor : ;)

• schimbat maner frana mana - butonul sa rupt pur si simplu :vaidecapulmeu:

• schimbat punte spate - un cetatean binevoitor a intrat lateral stanga spate in mine - long story :ceuameni:

• schimbat clapera acceleratie - imi sta turata la 1000 / se incapataneaza turometrul sa stea la locul lui

• Kit admisie aer K&N 57i

• Stopuri LED Negre Dectane

• eleron pentru luneta

• eleron pentru portbagaj - astept propuneri

• Suspensie reglabila pe inaltime - astept propuneri

• Bara spate conversie turbo s

Sunt al vostru pentru intrebari / pareri / sfaturi

Bafta!

Modificat de hallucinogen
Link către comentariu

salut.masina e gorgeous...si geme dupa o suspensie lasata.in rest numai de bine...brgds

Link către comentariu

un broscoi tzantzosh :) foarte misto!..sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

cred ca este "Cea mai,frumoasa broscuta pe roti vazuta de mine", are ceava magic, cred ca pasiune. Drumuri bune !!!

Link către comentariu

Foarte frumoasa broasca,ar merge totusi sa fie un pic mai joasa :D

Link către comentariu

o coincidenta frumoasa, am citit pe forum despre masina ta si la 10 min am iesit afara pe o straduta zona Basarab si am admirat live broasca (erai in trecere).

masina e foarte frumoasa.

Modificat de oldhit
Link către comentariu
hallucinogen

Multumesc Vali !

astept propuneri pentru suspensie daca ai vreo idee

@validevill Mersi mult ! Si eu sunt de aceeasi parere cu tine - le vad pe cele din state cum sunt lasate si arata foarte bine

@Georgik da-mi si mie un link sa imi fac o idee

@corad0 multumesc. ne vedem prin centru ;)

@ti3sto Multumesc ! asta este telul meu sa o fac in cea mai good looking din bucuresti :D

@dreamer mersi ! vad ca suspensia este un must ! :P

@oldhit am alergat putin cu ea dar pe 1 mai piata Domenii. stau in zona

Link către comentariu

mai exact pe strada lugoj :)oricum m-a impresinat placut broscuta.

Link către comentariu
hallucinogen

@ oldhit :lol: O vezi parcata pe strada Abrud. Dap ai dreptate pe Lugoj trec tot timpul

@cumatrul Mersi! Acum cu toate urarile astea "de bine" :blah: realizez ca munca si banii investiti nu au fost in zadar

Poze din interior n-am facut deocamdata. Cu prima ocazie am sa postez

Link către comentariu

Foarte mist broscuta! Nota 10+ pt modificarile cu foarte mult bun gust!

Link către comentariu

foarte faina broasca...

suspensia e un prim lucru ce trebuie facut...al 2-lea e sa nu schimbi clapeta de acceleratie...curata-o bine si adapteaz-o cu vagcom.

ca si curiozitate, spune-mi si mie ce diferenta ti se pare intre cum mergea masina inainte si cum merge acum ca e softata...Numa bine

Link către comentariu

sunt dupa un model mai nou , insa sa ti faci o idee ..

gasesti pe newbeetle.org

buza costa in jur de 50eur

post-9782-0-18247800-1307456910_thumb.jp

post-9782-0-05086000-1307456920_thumb.jp

Modificat de Georgik
Link către comentariu
hallucinogen

@rares v :icon_thumright: Multumesc ! Daca ma tin finaintele vei vedea sigur ceva adaugat in lista ;)

Toate bune

@MS 33 COP

Suspensia vad ca o cer multi asa ca am sa o pun prioritara. O parere cineva pentru o suspensie ?

Clapeta de acceleratie am mai curatat-o anul trecut si tot asa se comporta.

Spre uimirea mea clapeta asta nu se adapteaza nici moarta dar nici nu da nici o eroare pe vagcom. ?!? Ceva idei ?? Nu de alta dar una noua costa de la 1600 Ron in sus.

Referitor la soft - masina inainte pe la 4500 spre 5000 d-abia mai tragea si in turatii joase la fel.

Dupa soft inafara ca este mai voinica asa nu prea imi dau seama de cine stie ce imbunatatiri - cred ca este si din cauza jantelor de 18 care o ingreuneaza putin. Sa vedem la iarna cand le pun pe 16.

Astazi am pus un kit xenon 6000K Philips dar nu prea sunt multumit de el. Urasc lumina asta albastra. Vroiam alb clar in fine ... asta este.

Link către comentariu

foarte bine arata masina.

te-ai gandit sa faci oglinzile tot negre,cred ca ar da bine.

poze pe la interior?

Link către comentariu

Am mers in seara asta in spatele tau pe la Universitate,eram cu un Golf 6..foarte frumoasa masinuta sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
hallucinogen

Multumesc ! :icon_thumright:

Veneam de la casa poporului dar uitasem ca a fost concert acolo

Link către comentariu

Hey !

As vrea sa stiu si eu ce fel de suspensie reglabila pot pune pe masina ?

Dupa cum au spus mai multi colegi in posturile precedente ar arata mult mai bine "lasata" si iarna bineinteles numai cu "burta" pe zapada stau de ma doare sufletul :lol:

Sfaturi de la cei care au deja :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut dude si good job, chiar imi place cum arata masina, cred ca te-am vazut prin trafic, pe Mosilor!

Legat de intrebarea ta, poti sa iti pui orice suspensie compatibila cu sasiul de Golf 4, de la Bilstein pana la KW, Koni samd. Eu unul merg pe Koni, suspensie care a coborat si ridigizat masina, nu e reglabila, dar na, eu nu merg cu Grasu' iarna. Cauta pe net si cu siguranta vei gasi ce iti trebuie sau ce ti se potriveste.

Bafta in continuare la modificari!

Andrei

Link către comentariu

super frumoasa masinuta....abea astept si eu sa-mi fac plafonul negru :))

jantele tale ar da foarte bine si pe broscuta mea..nu mi le imprumuti si mie ?:D

vad ca mai sunt pers cu broscuta...poate stabilim o intalnire :)

Link către comentariu

Poze Kit xenon Philips 6000K

@ Andrei Mersi :icon_thumright:

Eu am deja pe jante pe 18 si au facut masina rigida pot lua acum curbele cu viteza mai mare - mult mai multa stabilitate si nu as vrea sa mi iau o suspensie sa o intepeneasca mai rau - gen cart

Link către comentariu

Ntz ntz ntz, ce vad eu acolo sunt cumva niste faruri fara lupa ? Nu de alta dar imprastie 'dragostea' prea tare....

Legat de specificatii, trebuia sa fi mers pe ceva mai jos de 6000K pentru ca oricum se albastresc pe masura ce se 'consuma'

Numai bine,

Andrei

Link către comentariu

Mersi Zuzi,

Am vazut ca ti-ai pus si tu in sfarsit jantele ;) si a ta este aratoasa acum :icon_thumright:

Cand vreti voi mergem peste aia de la Casa Poporului cu vreo 3 4 broaste :D :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!