Jump to content

Golf MK 5 1.9 tdi 105 cp cu aspect de gti :D

ciuley

Postare recomandată

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ciuley

44

• lucian_90tud

9

• Radu_Alecs

6

• Rave

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

apropo de buza ,mie mi se pare ca arata interesant pe mine ma enerva la maxim cum se vedea cu bara asta cu arcurile de gti ,din fata se vedea aproape tot scutu' din anumite pozitii,acum pare un pick mai low si pe langa asta am vazut multe persoane care au adoptat aceasta buza in detrimentul celei de la osir de 500 euro,,asha cu 20 de e si un pic de munca am rezolvato..oricum ms pt pareri

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut baieti.....cand ajung in tara peste vreo luna sar putea sa intervina un schimb destul de colorat in viata mea ,,,adica Ford focus St si anume masina din poze ,,,,acu sper sa se ajunga la o intelegere cat de cat reala avand in vedere ca va avea loc un schimb

post-77934-0-52765300-1367154301_thumb.j

post-77934-0-26163000-1367154313_thumb.j

post-77934-0-46718800-1367154326_thumb.j

Link către comentariu

Fosta masina a lu Darian. Din ce stiu a petrecut o perioada destul de mare la mine in Popesti Leordeni in curtea reprezentantei Ford.

Link către comentariu

da am vazut ca fosu' propietar are un 'R' acum :D si din ce am inteles in masina sa investit ceva bani si pasiune 

Link către comentariu
  • 3 months later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!