Jump to content

Golf MK 5 1.9 tdi 105 cp cu aspect de gti :D

ciuley

Postare recomandată

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ciuley

44

• lucian_90tud

9

• Radu_Alecs

6

• Rave

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

bara pe spate nota 10 ,,,bara fata nush .....ce sa zic va astept pe voi cu pareri ,sa o mai las vreo 10 mm in jos masina si poate o sa se vada mai bine sau poate grila neagra ....nush

o dau dar nu le am in romania ...sunt in spania de moment ...srry

app sapt viitoare o sa fac si plafonul negru nu a mai avut timp vopsitoru

post-77934-0-23906500-1354360639_thumb.j

post-77934-0-04985500-1354360642_thumb.j

Link către comentariu

Daca faci plafonul negru, fa si oglizile negre si grila fata!

r32_white.jpg6037018637_6a46e99642_o.jpg

Sau ai putea sa faci grila negru mat:

IMG_6459-L.jpgIMG_6461-L.jpg

Mie unul nu mi-a placut niciodata cum da grila de R32 pe alb...

Link către comentariu

daca schimbi farurile cu unele xenon look si stopurile cu oem r32 sau oem led va arata mult mai bine.pe viitoare poate niste arcuri si esti bazat :)

Link către comentariu

am stopurile originale afumate cred ca o sa le pun pe alea ...farurile poate le vand pe astea si grila nush daca o sa prinda vopseaua pe cromul ala :-??

Link către comentariu

Dai cu smirghel pana iese crom-ul, apoi poti sa vopsesti normal. Daca nu, folie! :)

+1 pentru stopurile fumurii!

Link către comentariu

am stopurile originale afumate cred ca o sa le pun pe alea ...farurile poate le vand pe astea si grila nush daca o sa prinda vopseaua pe cromul ala :-??

pt a nu strica cromul iti recomand sa folosesti platidip (vopsea cauciucata). degresezi bine partile cromate, aplici , iar cand te plictisesti de negru il poti jupi si voila, chrom again.

stopurile le poti face in genul celor r32 (vezi cum am facut eu pe fosta masina)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

poze si cu plafonul negru,,nu prea se vede mare lucru dar a iesit bine

urmatorul upgrade arcuri sau poate suspensii...si cu noroc poate reusesc sa gasesc pe cineva compentent sa imi monteze turbina vnt20 si sa faca alta remapare in spania

post-77934-0-69222800-1355335430_thumb.j

post-77934-0-47510200-1355335449_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

hellp!!Vreau si eu sugestii pt culoarea jentilor...unele persoane spun sa le las asa,dar eu ma gandeam sa le fac negre cu dunga cromata pe marigine sau mai nou cum am vazut albe cu negru, o sa pun cateva poze ..

in alta ordine de ideei ,arcurile eibach pro kit o sa lase masina mai mult ca si arcurile de gti..ca nu prea pot sa imi dau seama din ce am gasit informativ ,ma gandesc sa nu le iau degeaba sa constat in final ca masina are acelasi stance

post-77934-0-41061300-1359842809_thumb.j

post-77934-0-19583500-1359842814_thumb.j

Link către comentariu

Eu zic sa lasi jantele asa. Arata mult mai ok. Cel putin in poza de mai sus nu imi plac cum arata.

Link către comentariu

Mie mi se pare ca e prea mult chrom eventual daca la les asha tre sa fac neaparat grila neagra

Link către comentariu

Negru cu dunga cromata arata f bine si in legatura cu arcurile, eu am pro kit si chiar mi-a coborat cat zice ba mai mult pe spate, vezi ca mai sunt cele rosii de la eibach alea coboara in jur de 5 cm dar sunt mai dure.

Apropo frumoasa masina, cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

Tot pe varianta cu negru m-am gandit si eu ,,,in legatura cu pro kit as vrea sa stiu daca o sa coboare mai mult ca arcurile de gti ms...ca itzi place masina,,dar inca mai am de facut modificari sa fie aproape de perfect

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Azi mi-am comandat prelungire bara ''cupra lip'' si un footrest gti,,,de pe un site oem vw ,,,,hhh dupa ce am dat comanda am constat ca trebuia sa imi iau footrest de r line sa mearga cu exterioru..

AM pus cateva poze sa aveti o idee pt buza de cupra pe bara de r32

pe ''buza'' sar putea sa aplic vinyl de carbon cred ca o sa dea bine cu culoarea alba a masini

post-77934-0-78810400-1363195074_thumb.j

post-77934-0-40182400-1363195080_thumb.j

Link către comentariu

arata mai bine fara aceea prelungire si in plus cauta o emblema cromata pentru a fi in ton cu grila. Sau foliaza/vopseste grila si sigla in negru lucios

Link către comentariu

hellp!!Vreau si eu sugestii pt culoarea jentilor...unele persoane spun sa le las asa,dar eu ma gandeam sa le fac negre cu dunga cromata pe marigine sau mai nou cum am vazut albe cu negru, o sa pun cateva poze ..

in alta ordine de ideei ,arcurile eibach pro kit o sa lase masina mai mult ca si arcurile de gti..ca nu prea pot sa imi dau seama din ce am gasit informativ ,ma gandesc sa nu le iau degeaba sa constat in final ca masina are acelasi stance

Arcurile de la al doilea Golf (cel cu jantele albe) NU sunt prokit. Sunt Sportline (adica -5 mm)! Mare atentie :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!