Jump to content

Golf MK 5 1.9 tdi 105 cp cu aspect de gti :D

ciuley

Postare recomandată

Revin cu o poza dupa revopsirea bandourilor si a clantelor sper sa va placa.

post-77934-0-81340900-1314480482_thumb.j

post-77934-0-29073000-1314480537_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ciuley

44

• lucian_90tud

9

• Radu_Alecs

6

• Rave

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

sunt curios daca bugetul tau de 1500 euro ajunge la ce ai scris tu in primul post :) cam tot atat am cheltuit si eu pana acu pe diverse si mare lucru nu se vede :) in rest masina arata foarte bine. jantele sunt originale sau replici ? in leg cu resoftarea.. daca vrei sa ajungi la 145 cai din soft fortezi umpic turbo si mai mult ambreiajul. turbo la motoarele de 1,9 tdi sunt rezistente oricum :)

spor !

Link către comentariu

salut.

Pai pana acum am cheltuit doar 5 mil pe vopsire bandouri si refacere bara fata (lovisem un caine)si ar mai fi pt sapt viitoare cand ajung acs 360 e faruri si stopuri 250e resoftare si pe urma mai vedem jantele sunt originale.Si mie imi place cum arata acum dupa montarea unei suspensi sport o sa fie si mai forta aaaaa uitasem de praguri de gti care inca nu am gasit ,cred ca singura solutie e la reprezentanta cand ajung acs,stimaa

Alex_zcx masina am cumparato cu bara pusa deja ,,,,,chiar nu stiu dar parca sa zic ca merge direct la cea pe spate trebuie pus ceva ParCA :(

Modificat de ciuley
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

HHHH...Revin dupa aceasta perioada de absenta intre masina a primit niste modificari......vizulate si tehnice:D

Am montat farurile si stopurile..la stopuri am avut ceva prob cu baiatu care le-a trimis adica dox99 de pe forum nu au fost full led si coletu a fost si cu 40 e mai scump asha ca aveti grija de la cine luatzi....eu am fost presat de timp si a trebuit sa le iau

Sa facut o resoftare la tcm 140+ diferenta de la cer la pamant ,,am facut si cateva alergaturi intre timp Facut passat 2.0 140 audi a6 2,5 150 mkv 1,6 omorat care inainte de resoftare eram la fel,viteza maxima 210 cutie in 5 consum mers sport in orash undeva la 8-9 ,am montat boxe pe usile din spate infinty sa fie la fel ca ampli si sub ce sa mai zic,,,mai imi lipsesc volan gti praguri gti si scaune sport avand in vedere ca mai am 1 sapt de stat in ro nush ce o sa mai modific,

Pe alta parte nu prea imi place ca in curbe pleca fata cam tare si nici sa ma gandesc sa o accelerez la iesire din curba ca pleaca grav fata totusi nu ma asteptam cu jante de 18 cauciuguri dunlop sa faca chiar asha,,ma gandesc sa imi iau arcuri sport dar nu cred ca rezolv nimic cred totusi ca ar fi de la amortizoare //////nush si parca si franele nu prea ma aranjeaza nici inainte cu 105 cai nu ma aranjau.Ce ziceti sa merita sa schimb discurile stoc cu placute si discuri mai performante sau sa schimb cu ceva mai mare.stimaaaaaa

App farurile sa vad bine linia perfecta ,,,pe scurta pe lunga parca face o lumina mai difuza sar putea sa fie de la culoarea xenoanelor...

post-77934-0-90788400-1315996824_thumb.j

post-77934-0-13651100-1315996830_thumb.j

post-77934-0-38158700-1315996835_thumb.j

Modificat de ciuley
Link către comentariu

Cred ca o sa imi fac comanda de discuri de frana ebc usr ,fata spate...in jur de 11 mil toate 4 ,,trebuie sa le schimb ca sunt cam uzate si ma gandesc la cea mai buna varianta ideal ar fi sa gasesc ceva mai mare kit

post-77934-0-25256600-1316006161_thumb.j

Link către comentariu

Frumoasa masina, desi nu suport GTI-wannabees, M-wannabees, S-wannabees, AMG-wannabees, etc.

Macar scoate emblema GTI de pe grila :)

S'o conduci sanatos !

Link către comentariu

Facut passat 2.0 140 audi a6 2,5 150 mkv 1,6 omorat care inainte de resoftare eram la fel,viteza maxima 210 cutie in 5

Pe alta parte nu prea imi place ca in curbe pleca fata cam tare si nici sa ma gandesc sa o accelerez la iesire din curba ca pleaca grav fata totusi nu ma asteptam cu jante de 18 cauciuguri dunlop sa faca chiar asha

/////nush si parca si franele nu prea ma aranjeaza nici inainte cu 105 cai nu ma aranjau.

Wow, masina e o adevarate bestie...sa ai grija de ea, e unicat. Bafta.

Link către comentariu

Arata bine, desi farurile alea sunt ca slabe calitativ.

Hai si cu pragurile sa fie pachetul complet :D .

Imi place cum arata bara fara bandouri!

Ah...si te invidiez pentru trapa :P

Link către comentariu

tzin sa precizez ca trapa e senzatie seara la o plimbarica cu fetele ,,,,,aseara era sa gas o curajoasa sa scoata capul pe trapa la 200+ :RO flag:

si farurile eu zic ca sunt ok....nu sunt xenon oem ,,dar nea mult mai bine decat fara lupa

Link către comentariu

o data a fost doar visuala....ceva ceva sa umblat si pe la tehnic de curand,,,,si mai vinnnnn surprize

Link către comentariu

waiittt be patient.......App de sigla.si bara in general....am dat zilele trecute bara jos si am constatat ca e prinsa doar in prinderile laterala si pe centru practic nu sta prinsa de nimic,,o mai tine un pic grila,,,si nu prea pot sa o ashez cum trebuie imi ramane luft sub faruri

vreo idee?

Modificat de ciuley
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

o poza la dush!!!

intrebare....eu acum am toba de gti dar nu prea se aude nimic in afara de woooow sound cand schimb treapta de viteza si ma gandesc sa cumpar o toba aftermarket poate optzin un sunet mai gros si tare pe evacuare si un wooow si mai tare, (am auzit multe care se auzeau f tare cele mai multe seaturi),,app la relantii fluiera :icon_thumleft:

astept sugestii!!!ms

post-77934-0-60137500-1317316390_thumb.j

Link către comentariu

Probabil aveau teava cap coada. Asa obtii cel mai gros sunet si acel suierat de turbina. Pt un sunet mai "domestic", pui teava inox de la turbo pana in spate si apoi o finala mai de soi. La tine cred ca ar fi o problema daca te gandesti la asa ceva...filtrul de particule

Link către comentariu

Salutare,

First of all , frumoasa masina si modificarile. Am vazut ca ai soft de la TCM. Am acelasi motor ca al tau pe un Leon, spune-mi si mie te rog de cat timp l-ai facut, cum se comporta masina(consum, diferenta de putere, orice altceva) si cat te-a costat.

mersi

Link către comentariu

Arata bine masina da' logo-ul ala GTI pe grila dupa parerea mea transforma o masina modificata cu gust in ceva ce nu cred ca-ti doresti...

Link către comentariu

salut

am facut 3000 de km cu soft...tcm am varianta 145 cp cred??? ce sa zic consuma mai mult,,,,fuge mult mai tare viteza maxx inainte 190 acu 215 acceleratzii bune in trepte mari cu masina plina...eu zic ca merita peste 2.0 tdi la tot

si sigla de gti,,,,,,,,,o sa scapatzi de ea cat de curand pt ca masina va primi o masca clean...stimaaa alll

mai nou sar putea sa se produca o schimbare ,,,,,un schimb cu un seat leon fr 2007 sa vedem.....ce o sa iasa

Link către comentariu

Si eu am 1.9 resoftat si l-as da oricand pentru 2.0TDi :D .

Hai cu grila badgeless :P . Presupun ca faci si capota cum trebuie.

Link către comentariu

vorbeam clar de un 2,0 tdi stok ,,,si peste un 2.0 stok e peste .......la tot acceleratzii, viteza pana in 200 si consum cred :lol: asta pe probate ,,,,itzi dai seama ca mi'ar fi placut sa fie 2.0 170 cp stok dsg dar nu a fost sa fie ,,vedem pe viitor

app prima masina a fost 2.5 tdi,,urmatoarea 2.0 16v benzina....deci chiar nam mers numai cu 1.9

Modificat de ciuley
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!