Jump to content

Golf MK 5 1.9 tdi 105 cp cu aspect de gti :D

ciuley

Postare recomandată

Salut!!

Hai sa va prezit si masina mea,sunt propietar din oct 10 am cumparato cu 8200 din tara inmatriculata si ce sa zic,,sa va mai spun cate ceva despre masina.

Motor 1.9 tdi 105 manji pe viitor plus 30 cp sau 65 depinde de cat m-ar costa sa o fac de 165 cp ''de ar fi numai turbo si resoftare pt un safe runing ar fi ideal"

La exterior jante 18 gti dotate cu dunlop,bara fata gti ,pleaoape faruri ,xenon after,stopuri afumate,evacuare gti,suspensi gti pe viitor angel eyes sau xenon oem depinde in ce bani gasesc,stopuri tip r cu led,praguri gti

o emblema chromata de vw vopsirea emblemei spate in alb si vopsirea bandourilor ,clantelor si prelungirea barei fata.

La interior hmmm cam simplu caut niste scaune de gti volan gti cotiera oem pt viitor.

SI in final pt placerea urechilor masina a venit cu sub si statie inffinty referece series si pe viitoare poate doar un navi.

Buget pt toate astea am programat cam 1500 e sa vedem cu ma incadrez ca sigur o sa mai trebuiasca sa elimin o sa va asta in septembrie cand o sa ajung acs pt ca de moment sunt la munca in spania si masina acasa :(( sad nu??

post-77934-0-74215300-1307285697_thumb.j

post-77934-0-38753500-1307285699_thumb.j

post-77934-0-13133400-1307285701_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ciuley

44

• lucian_90tud

9

• Radu_Alecs

6

• Rave

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumoasa mesina si combinatia de culori alb negru..sa o conduci sanatos

Link către comentariu

foarte frumoasa masina.sa o porti sanatos si cat mai multi km fara evenimente :Driver:

Link către comentariu

Ms ms pe viitor poate o sa fie macar 70% gti :D

App care credetzi ca sunt cele mai frumoase faruri aftermarket ,,alegerea mea de pana acum sunt angel eyes pe negru ca in avatar .stima

Link către comentariu

frumos tare "gti-ul" cat mai multi km fara incidente :icon_thumright:

Modificat de ecko
Link către comentariu

Frumoasa masina, Sfat personal, scoate emblema cu gti din grila iar pentru faruri, Hella Xenon Look. Sa ai grija de ea si km fara probleme!!

Link către comentariu

te scos o scot dar nu am gasit masca fara sau ceva de genu ,ca fara emblema ramane suportu si se vede urat.....

Link către comentariu
lucian_90tud

Frumoasa masina. Suportul de la emblema de gti se poate taia. Totusi, nu e gti :blah_:

Pentru faruri ca sa fie cat mai OEM, ti-as recomanda Hella Xenon Look. Un soft de 30cp e mai mult decat suficient. Pentru mai mult s-ar putea sa nu tina amreiajul. Depinde cum o folosesti :lol:

Link către comentariu

Arata bine. :D

O parere personala: completeaza kit-ul de gti cu pragurile, vopsite in culoarea masinii sa fie in aceeasi linie cu spoilerele; vopseste-i bandourile si manerele.

In rest, drive safe si ai grija de masinuta. Numai bine!

Link către comentariu

Frumoasa masinam s-o folosesti sanatos :)

Asa cum iti ziceau si cativa colegi mai sus, scoate emblemele GTI, nu de alta, dar nu e GTI. Un ochi avizat isi da seama imediat; in timp, o sa observi si tu din prima diferentele si o sa zambesti cand o sa vezi "GTI wannabe" pe strada. Chestia cu "le-as scoate, da' arata urat locul" nu e o scuza prea buna. Cu putina indemanare si bunavointa, in maximum 30 minute rezolvi treaba. Uite AICI.

Sunt doar cateva idei, cu care, desigur, esti liber sa fii sau nu de acord. Oricum, drumuri bune sa ai cu masinuta :)

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

salut,nu dam cu paru,sa te poarte sanatos,si sa ai grija de ea.sa faci ce modificari doresti tu,ca sa ajungi macar la un 40 la suta gti.gti nu inseamna numai plastice,bari,faruri,gogosi.mai este motorizarea,care face totul,dupa parerea mea.spor la treaba.brgds

Link către comentariu

Sunt 100% de acord cu voi....dar tipu sa atacat cam tare ca i0am zis ca nu stiu cum se scote sigla fara sa ramana urme neplacute,,ca tot am ajuns aici unde pot gasi masca clean fara semn vw ca am tot cautat pe net si nimic.

Cu bani se fac toate sper sa fie cat de cat macat 50% la fel ca un gti mai imi trebuie motorizAARE SI FRANe :D ca de...asta e nu zic ca nu aveam bani de un gti dar va spun sincer nu mi-l permit ca intretinere aici ma refer la consum in principal...ca de ar fi fost benzina ieftina si motorina nu se gasea pe piata neaga cred ca mi-ar fi stat bine cu un rx8 "D

Link către comentariu

Nu trebuie sa-ti iei grila noua. Dupa ce o demontezi pe cea pe care o ai, vei observa ca in spatele ei, semnul de "GTI" se prinde cu doua clipsuri. Il dai frumos jos si-l poti vinde, daca e intreg, cu vreo 8-10 euro aici pe site (daca e in buna stare; sunt colegi carora diversi "binevoitori" le-au furat emblema s-o lipeasca pe Dacii sau shti'dreq, si au nevoie de asa ceva).

Ti-am atasat o imagine cu o grila, sa vezi cum arat fara emblema. O sa observi ca partea pe care se prinde emblema e o placuta de plastic lipita in spatele "fagurilor de miere." Tot ce trebuie sa faci e sa o pilesti cu putina indemanare si cu asta basta. N-are cum sa fie complicat si sincer, cred ca n-ai cum sa petreci 1 ora cu toata treaba, de la demontaj, indepartare emblema, pilire pana la montare.

"Succese" :)

post-16418-0-33419600-1307467169_thumb.j

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

o sa rezolv problema cu sigla gti ca am bagat la cap ,,dar mai o intrebare legata de treaba asta ,sigla cu vw se scoate si ea prin acceeasi medota?Si am incheiat discutia"D

acum astept cu nerabdare sa vina concediu sa vin in ro sa ma apuc sa mai schiimb la masina cate ceva..stima ..

Link către comentariu

Din cate stiu eu, la Golf normal se roteste in sens invers acelor de ceasorinc, cam 1/4 de cerc, dupa care tragi de ea si ar trebui sa iasa. La mine a mers...doar ca din graba si lipsa de indemanare am rupt un clips. Cred ca si la tine e la fel

Link către comentariu

hhhhhhhhhh ceva de genu dar tot ramane marginea de plastic care tine semnu ,,,,,de aia cum scap???

post-77934-0-66940500-1307634324_thumb.j

Link către comentariu

De aia scapi cu alta grila:D, badgeless. O sa gasesti de la mai multi producatori! Cauta pe google!

Link către comentariu
  • 2 months later...

HAi sa traitzi!!

Revin si eu cu cateva modificari azi a fost data masina la vopsit bandourile manerele si prelungirea bara fata,facut comanda faruri dayline si stopuri cu led cam la sf lunii or sa ajunga si o data cu ele si eu in romania si pe urma urgent un tcm sper sa imi faca ceva la un 145 cp pe riscu meu si pe urma mai vedem sper sa gasesc praguri oem gti-stimaaa alll

app daca stie cineva din exp daca o sa vad ceva cu farurile alea..pacat ca oem xenon nu am gasit mai ieftineaua in stare buna!!

post-77934-0-76093600-1313513528_thumb.j

post-77934-0-10353200-1313513537_thumb.j

post-77934-0-38179800-1313513552_thumb.j

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute si spor la modificari.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si spor la modificari !

Referitor la faruri - nu te astepta la calitatea celor OEM.....ca nici la bani nu se compara. In teorie o sa vezi mai prost cu ele, in practica, poate nu e asa - asteptam feedback de la tine, dupa ce le montezi.

Numai bine !

Link către comentariu

pe 2 sept poze si detalii referitoare la calitatea farurilor

Link către comentariu

so stapanesti sanatos e foarte frumoasa. O intrebare bara de gti cand ai pus-o a trebuit sa mai schimbi ceva gen armatura de la bara sau pur si simplu se pune si gata ?

Link către comentariu

Nu iti recomand stopurile alea si nici farurile....

Daca vrei sa faci ceva calumea:

HEADLIGHTS OEM GTI:

http://www.pieseauto.ro/poze/far-xenon-original-oem-vw-golf-v-5-gti-r32-jetta/far-xenon-original-oem-vw-golf-v-5-gti-r32-jetta-0ffcfd0f41b89a84a-300-300-1-95-1.jpg

TailLights OEM HELLA LED:

http://www.4tuning.ro/images/vand-stopuri-led-golf/vand-stopuri-led-golf-23e1fb4d6eb038317-594-0-1-95-1.jpg

Sunt produse 100% bune, sa nu faci si tu acceasi greaseala ca mine am cumparat stopuri aftermarket si m-am trezit ca nu au izolatia buna si transpira la orice picatura de apa. Un ban in plus = calitate.

Nu va recomand sa cumparati urmatoarele stopuri:

http://gamamag.ro/product_images/r/124/FKRLXLVW209_stopuri_leduri_vw_golf__65037_zoom.jpg

http://arch3.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/05/04/7/8/245392663-1052372-700_700.jpg

http://arch6.okr.ro/auctions/2009/03/30/21426996-1-500_500.jpg

http://www.pieseauto.ro/poze/vand-set-stopuri-cu-led-vw-golf-5/vand-set-stopuri-cu-led-vw-golf-5-4bd4fadd7b50c887c-0-0-0-0-0.jpg

http://fk-tuning.ro/online/components/com_virtuemart/shop_image/product/1c4182d62c73b709a9944600d936986b.jpg

Made in china....

Cotiera o poti cumpara de pe http://tmtuning.com/

PS: Sper ca nu se considera reclama, eu ofer doar un sfat.

Modificat de TrIcK
Link către comentariu

ai dreptate dar si preturile la cele mai de calitate sunt pe masura si la faruri si la stopuri asha k....sper sa fie acteptabile eventual le mai pot izola eu inainte de montare

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!