Jump to content

Schimbare nuca schimbator

rares v
 Share

55 voturi

1. 1. Care este cea mai potrivita nuca pt octavia!

• Nuca clasica de plastic :))
    • Nuca de golf cu ornament cromat si imbracata in piele
    • Nuca originala de VRS cu ornament argintiu imbracata in piele, este aproape ca cea de pe fabia din poza
    • Alt model.... zi-mi tu care :)

Postare recomandată

Sunt oarecum nedumerit, vreau sa schimb nuca de la schimbator. Am schimbat volanul cu unul in 3 spite de octavia RS si i-a venit randul si nucii de la schimbator. Variantele sunt prezentatte mai sus. Am o nuca de golf dar este pt interiorul de mahon si am probabato sa vad cam cum se aseaza! Te rog da-mi un sfat :) Am pus si o poza cu cea de octavia VRS cu ornament argintiu, care se poate vedea in poza de pe fabia!

In ultima poza este cea pe care intentionez sa o montez!

post-10283-0-26773700-1306754222_thumb.j

post-10283-0-24158200-1306754225_thumb.j

post-10283-0-45537900-1306754228_thumb.j

post-10283-0-38211200-1306754231_thumb.j

post-10283-0-83441600-1306754248_thumb.p

post-10283-0-25422600-1306754330_thumb.j

Modificat de rares v
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate stiu eu nu prea poti sa o pui pe aia de golf, ca este prea mica.

Dupa cum observ in poza2 timoneria este prea sus si nu ai cum sa o prinzi si nici nu poti taia din ea ca nu mai ramai cu nimik, si nu poti prinde nuca.

Parerea mea este sa nu te complici ca o sa implice alte costuri.

Prefer ce de VRS ca ai si volan.

Intrebare cat ai dat pe cea de VRS? ca ma bate gandul sa o schimb si eu pe a mea:)

Stima

Link către comentariu

Daca nu ai observat, deja am testat o nuca de golf! Si merge! Pe golf sunt 2 modele: una cu tija de 12mm si alta cu o dracie de plastic. Am gasit pe un site de licitatii romanesc nuca de golf noua la 100 lei cu ornament cromat!

Pe volan am dat 200 euro! Merita toti banutii! Garantat!

O sa fac un efort si o sa o cumpar pe cea de golf pt ca dupa parerea mea arata mai bine decat cea de vrs!

Link către comentariu

ai dat ceva pe volan....eu l-am dat pe al meu (tot piele 3 spite) cu 130-140 euro.......

Link către comentariu

Ar mai fi si asta la 50 euro de pe superskoda,e tot de "chele".Nu fac reclama :icon_thumright:

De aici: http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-I/Octavia-I-exclusive-FULL-LEATHER-shift-boot-knob-LIMITED-EDITION

post-73978-0-81360200-1307697376_thumb.j

post-73978-0-41216400-1307697393_thumb.j

post-73978-0-82865400-1307697406_thumb.j

post-73978-0-05852500-1307697421_thumb.j

post-73978-0-47497000-1307697432_thumb.j

Modificat de english dog
Link către comentariu

Nici eu nu doresc sa fac reclama, ca n-am nimic de castigat, dar... eu mi-am luat nuca de asta cum a prezentat mai sus colegul, de pe superskoda.

E foarte ok, parerea mea ca-si merita banii.

Link către comentariu

Off-topic:@cladiu_83 nu ai avut probleme cu superskoda.Am inteles ca sunt probleme,neseriosi.

Te rog detaliaza-mi pe PM cu ai facut cat a durat livrarea.

Link către comentariu

• 2 months later...

Am gasit pe ebay nuca de schimbator de golf IV. Nu este cea originala dar arata ok!

Din pacate nu s-a potrivit husa si inelul cromat de la baza :(

post-10283-0-47178500-1315307939_thumb.j

Link către comentariu

• 2 months later...

Eu am pus nuca de Octavia 2 modelul cromat si arata ok.

Link către comentariu

O imagine face cat o mie de cuvinte....

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Cei care au pus de VRS poate ne spun de unde au comandat o din Romania

Link către comentariu

pai o prima optiune ar fi la reprezentanta cu codul - 1U0711141P 2L3 pret : 285 lei

Link către comentariu

MS! Cam scump dar oricum nu am vazut mai ieftin de 50 euro Daca as gasi unul second sau la dezmembrari... :icon_bounce:

Modificat de emilvef
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Ma tot gandesc sa imi schimb si eu nuca de la schimbatorul de viteze (imi place cel de pe superskoda). Pe ebay nu am gasit ceva cat de cat elegant decat ptr Octavia II. Se poate schimba doar nuca singura, fara materialul acela care asigura etansarea consolei, in ipoteza ca pun modelul de O2?

Pentru daniel80: s-a potrivit nuca de O2 sau au fost nevoie de adaptari? Ce model ti-ai pus?

Merci

Modificat de RoDiesel
Link către comentariu

De nici o adaptare.A mers perfect.

Eu am mai schimbat si vinilinul cu piele naturala si arata super bine.

Am sa incerc sa fac nicte poze.Modelul cromat de pe Octavia 2 luat sh cu 100ron.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Daniel , vreau si eu :( Husa de piele a fost separata?

Link către comentariu

• 1 month later...

Nu mi-a placut cat de bine pica nuca de golf IV si am comandat nuca de golf V si de polo, desigur ca de pe ebay la un pret foarte bun, Nu sunt OEM dar sincer sunt ok..

Eu am ales-o pe cea de golf si cea de polo, sa imi ajunga si am sa pun poze. Cea de octavia nu am gasit sa fie fabricata de vreun galbejit ca luam si d'aia....

Uitati ca si golf V are tot tija de 12mm si cum pica mai multe nuci de schimbator! http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=94995

Zile bune!

Link către comentariu

• 10 months later...
  • 3 weeks later...

Si sa potrivit exact ,banuiesc ca fara manson. Arata bine cromul de pe ea ca pare destul de ieftina?

Link către comentariu

deci potriveste pana la urma cu manson sau numai nuca de la fabia

Link către comentariu

• 4 years later...

Salutare,

Vad ca topicul este vechi, dar sper ca poate cineva sa mai raspunda : vreau sa schimb si eu nuca de la Skoda mea cu ceva gen polo/golf/fabia, mai mica in inaltime.

Am avut inainte de Skoda un Polo 6N2, si mi-a placut la nebunie nuca aia mica, fata de asta mare de la Skoda.

Ceva de genul asta :

https://www.emag.ro/manson-schimbator-si-maner-compatibil-vw-golf-iv-5-viteze-diesel-12mm-140917-7/pd/DD8D90BBM/?X-Search-Id=afefbc02d148dc1d4edc&X-Product-Id=27257407&X-Search-Page=1&X-Search-Position=46&X-Search-Action=view

https://www.emag.ro/nuca-schimbator-viteze-manson-compatibil-skoda-octavia-2-2004-2012-1z0711141-negru/pd/DWJCRKBBM/?X-Search-Id=66fa381fe4ade77c1f3d&X-Product-Id=24613288&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Search-Action=view

https://www.emag.ro/manson-schimbator-si-maner-sport-compatibil-vw-golf-iv-4-bora-5-viteze-diesel-silver-180917-4/pd/DL6D90BBM/?X-Search-Id=afefbc02d148dc1d4edc&X-Product-Id=27257399&X-Search-Page=1&X-Search-Position=19&X-Search-Action=view

https://www.olx.ro/oferta/schimbator-nou-pt-vw-golf-4-5-6-passat-b5-b6-b7-skoda-octavia-2-superb-ID5TGMA.html#f1e1ed2ea9;promoted

Scuze pentru linkuri, nu vreau sa fac reclama la nimeni.

La ce as putea sa ma uit daca as vrea sa o schimb (dimensiuni, diametru prindere, etc).

Nu ma intereseaza sa fie cromata, as putea sa folosesc chiar si "fusta" de la schimbatorul actual, si nu m-ar deranja nici daca o iau de la dezmembrari.

Montajul ar fi greu de facut?

Ms de ajutor.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Montajul e usor,se scoate rama si sub e un colier de metal.

Link către comentariu

Am luat deja o nuca de la Golf 5, maine urmeaza sa o schimb. E posibil sa fie nevoie sa pun nuca si "fusta" pe rama veche, dar din ce am vazut pe net e destul de usor. O sa revin cu o poza dupa schimbare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!