Jump to content

Boxe Passat B6

RAzvan Dumitru
 Share

Postare recomandată

RAzvan Dumitru

vreau sa imi instalez in usile din spate boxe si as vrea din cele originale (OEM).

Dar passat b6 sunt mai rare pe la dezmembrari de aceea am si eu o intrebare: de la ce alt model se potrivesc boxele din usile pe spate (cu tot cu inele) adica passat vechi, golf IV, golf V, octavia, superb sau audi diferite modele?

consider ca sunt destul de bune pentru pretentiile pe care le am eu iar pretul este destul de bun de la dezmembrari

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poti sa iti pui orice difuzoare pe spate atata timp cat sunt de maxim 16 cm diametru. Inele se gasesc separat iar cu mufele nu ai probleme, poti sa legi direct cablurile. Acum depinde de tine!

Link către comentariu

RAzvan Dumitru

vreau sa pun OEM din mai multe motive: raport calitate/pret, greutate, etc.

Link către comentariu

Daca ai stii calitatea boxelor ce vin pe masina din fabrica, te-ai orienta rapid pe boxe aftermarket.

Eu am montat pe spate(nu aveam din fabrica) dar am si schimbat pe cele pe fata si stiu ce zic, nu te zgarci la bani. Cu 400 RON schimbi pe fata, si cam tot pe atat pui pe spate. Acum depinde ce prioritati ai. Preferabil intai pe spate, sa ai macar boxe pe toate usile, iar mai tarziu le schimbi si pe fata

Modificat de Caal-Shto
Link către comentariu

RAzvan Dumitru

400 plus 70 inelele mi se pare exagerat pentru o pereche de boxe pe spate avand in vedere ca eu ascult muzica nu zgomot deci la un volum decent. la desmembrari sunt maxim 100

Link către comentariu

Pai asta nu vrei sa intelegi, alea de fabrica produc zgomot, nu muzica. Daca dai pe la 50% deja distorsioneaza. Acum daca vrei sa asculti la 1/3 din volum poti sa pui cele mai ieftine si nu vrei un bas decent, sunet clar etc.

Link către comentariu

Distorsiunile nu sunt produse doar de boxe ... in majoritatea cazurilor distorsiunile sunt produse de player ;)

Link către comentariu

400 plus 70 inelele mi se pare exagerat pentru o pereche de boxe pe spate avand in vedere ca eu ascult muzica nu zgomot deci la un volum decent. la desmembrari sunt maxim 100

Salutare,

Pentru spate iti sunt de ajunge un set de difuzoare coaxiale 16,5 cm de putere mica si cu sensiblitate mai mare de 91db.

Inelele nu e nevoie sa le cumperi si poti sa le tai singur dintr-o placa de MDF si nu te vor costa mai mult de 20 lei.

Bafta!

Link către comentariu

• 2 years later...

Vreo idee care ar fi adancimea maxima/minima a boxelor spate/fata ?

Link către comentariu

• 4 years later...
On 5/23/2011 at 8:58 PM, DarkChild said:

Poti sa iti pui orice difuzoare pe spate atata timp cat sunt de maxim 16 cm diametru. Inele se gasesc separat iar cu mufele nu ai probleme, poti sa legi direct cablurile. Acum depinde de tine!

Buna grup. 

Vroiam sa pun si eu o întrebare. Am un Passat B6 si din păcate nu am boxe in portierele din spate. Aveti idee dacă sunt prezente mufele pt boxe, ca le pot cumpara eu. 

Link către comentariu

• 4 years later...

Salut, am nevoie de ajutor , am un passat b6 si as vrea sa ii schimb boxele ei originale, m-am gandit la ceva boxe hertz insa as vrea sa aud si alte pareri , va multumesc frumos 

Link către comentariu

• lupo_bv changed the title to Boxe Passat B6

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!