Jump to content

Retrofit geamuri electrice spate


alx
 Share

Postare recomandată

Militaru Catalin

Multumesc, sărut mâna! Deci spatele (calculatoarele) le pot alimenta pe o singura siguranța? Ok. Iar cu geamurile ce fac? Pe cele de pe spate? Sunt obligat ca fiecare motoraș sa le alimentezi separat? Pe două siguranțe mai exact? Răspunsurile dmv. Sunt aur pentru mine.
Vă Multumesc din inima !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu ai inteles nimic. Calculatoarele (nu stiu la ce geamuri te referi tu) se leaga pe terminal 30 printr-o siguranta comuna la ambele si pe terminal 15 printr-o alta siguranta comuna la ambele usi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Militaru Catalin

Iertare ca, nu m-am facut prea înțeles . Geamurile spate, am făcut conversie din manual în electrice .. acuma a mai rămas sa îmi alimentezi motorașe + calculatoarele spate . Aici nu știu de unde sa le alimentezi. Am înțeles de la dmv. Ca , calculatoarele se alimentează toate 4 pe terminalul 30 ? Iar motorașe fie ele spate fie față se alimentează în terminalul 15? Toate 4? Sa îmi fie cu iertare dacă vi se pare ca sunt bătut în cap. Dar nu vreau sa fac vreo prostie .. 

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE pentru postul anterior.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Motorasele se alimenteaza din calc de usi, asa ca nu ai ce alimenta direct. Se alimenteaza calculatoarele de usi conform scemei electyrice, cu fir de 2.5 de la terminal 30 si cu fir de 0.5 de la terminal 15. Ambele calc spate se alimenteaza din aceleasi sigurante. Si da, asa sunt legate si pe fata. 

Si tot ce e electric pe masina se leaga de la terminal 30, terminal 15 si unele de la terminal 75.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!