Jump to content

Retrofit geamuri electrice spate


alx
 Share

Postare recomandată

Militaru Catalin

Multumesc, sărut mâna! Deci spatele (calculatoarele) le pot alimenta pe o singura siguranța? Ok. Iar cu geamurile ce fac? Pe cele de pe spate? Sunt obligat ca fiecare motoraș sa le alimentezi separat? Pe două siguranțe mai exact? Răspunsurile dmv. Sunt aur pentru mine.
Vă Multumesc din inima !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu ai inteles nimic. Calculatoarele (nu stiu la ce geamuri te referi tu) se leaga pe terminal 30 printr-o siguranta comuna la ambele si pe terminal 15 printr-o alta siguranta comuna la ambele usi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Militaru Catalin

Iertare ca, nu m-am facut prea înțeles . Geamurile spate, am făcut conversie din manual în electrice .. acuma a mai rămas sa îmi alimentezi motorașe + calculatoarele spate . Aici nu știu de unde sa le alimentezi. Am înțeles de la dmv. Ca , calculatoarele se alimentează toate 4 pe terminalul 30 ? Iar motorașe fie ele spate fie față se alimentează în terminalul 15? Toate 4? Sa îmi fie cu iertare dacă vi se pare ca sunt bătut în cap. Dar nu vreau sa fac vreo prostie .. 

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE pentru postul anterior.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Motorasele se alimenteaza din calc de usi, asa ca nu ai ce alimenta direct. Se alimenteaza calculatoarele de usi conform scemei electyrice, cu fir de 2.5 de la terminal 30 si cu fir de 0.5 de la terminal 15. Ambele calc spate se alimenteaza din aceleasi sigurante. Si da, asa sunt legate si pe fata. 

Si tot ce e electric pe masina se leaga de la terminal 30, terminal 15 si unele de la terminal 75.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Salut grup! 

Am încercat să fac și eu retrofit la geamurile din spate ( ale mele fiind manuale), am cumpărat macarale de pe spate am tras fire până în fața, m-am legat în panoul de siguranțe la terminalul 30, și de aici m am pierdut, știu că trebuie să mă leg (lin-ul) din pinul 8 calculator spate pînă-n față la calculatorul din față (șofer), pin 15. Eu având pe față (șofer) calc. 1K0 959 793L pe spate ce calc. ar fi compatibil. Eu având pe spate calc. (modul) 3c9959703. Am citit pe grup că trebuie să fie compatibile(aceeași generație) cele de pe față cu cele de pe spate să comunice. Eu am passat-b6 2008 benzină. M-ar interesa dacă vrea cineva să mă ajute, ce calculator să fie compatibil cu cel de pe față să cumpăr. Mulțumesc! Dacă am greșit undeva va rog să mă corectați, pentru că nu știu cum să fac să funcționeaze. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Seria sasiu a masinii și te ajut eu luni. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred că am făcut o greșeală, am cumpărat panoul cu tot cu macara, calculator instalație electrica, și cred că este după mașină din 2005/6, pentru că are mufa la calculator albă. Cu toate astea, având cățel îmi doresc tare mult să-mi fac geamurile electrice să pot să-i deschid geamul. Nu sunt familatizat cu termeni tehnici, dacă poți să-mi spui practic ce este de făcut,și cu vin legăturile. Mulțumesc! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, nu vor merge pe masina ta, ai luat alta generatie, acestea sunt pe can, tu ai nevoie pe LIN, la anul tău de fabricație 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Adică, ce fel de calculator trebuie să iau? Dă-mi un exemplu, pot pune orice fel de terminație adică 1K0 959 7__, mai trebuie schimbat și circuitul de pe ușa. Circuitul l-am luat odată cu calculatorul și motoraș (2006) adică cu "Can"! Ok, schimb calculatoru, și mai departe.... schimb  și mufe se potrivesc pini sunt pe același poziție can cu lin-ul? Nu pun decât pinul poziția 8 la calculatorul ușa spate și îl duc la ușa din față (șofer) calculator poziția 15. ..!  Scuze, dar am nevoie mai multe detali să pot să înțeleg ce și cum se leagă. Nu vreau să fac vreun scurt sau să-mi ia foc mașina. Te rog... 

Modificat de leototti73
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se poate face si cu calculatoarele tale sa functioneze, legi calc de usi spate pe canbus, asa cum sunt pe masina din 2006

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu boss, dacă vrei să mă ajuți spunem și cum!? Așa cred că se pot face modificări de o fac i"Ferrari"! Cred că scopul acestui forum este să ne ajutăm în problemele pe care le avem cu mașinile ! Întrebările mele au fost simple, dacă schimb calculatoarele de pe ușile spate de 2007+,se schimbă și pini de pe mufele de instalația de 2006? Și ce calculatoare să iau pe spate de 2007+ să se potrivească pe seria 1K0 959 793 L. (Master). Mulțumesc!  Calculatoarele pe care le am acum funcționează geamul se aprinde plafoniera când deschid ușa, se închid ușile din cheie, doar din butoanele de la șofer nu merg, înțeleg că problema rămâne calculatorul pentru că este legat pe can și cele de gem. 2 sunt pe lin. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!